Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Βρε τι μου θυμιζει....!!!!

Βρε τι μου θυμιζει....!!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5924

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπον χθες ξεφυλλιζα το περιοδικο 7 μερες tv και πηγα στην σελιδα οπου γραφει αρθρα ο γνωστος γιατρος Φαιδων Λιντεμπεργκ ειδικος παθολογος-διαβητολογος.(τευχος1.028, σελιδα 86 - 87)
Εκει διαβασα οτι συστηνει μια διαιτα με την μεθοδο λεει Eurodiet!
και επειδη δινει και το λινκ μπηκα να ριξω μια ματια καθως εξυμνουσε αυτη τη μεθοδο...

Το λινκ ειναι:

http://www.eurodiet.gr/

Σας θυμιζει κατι????!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Βρε τι μου θυμιζει....!!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5927

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Γεια σου ρε Σοφάκι με τις ανακαλύψεις σου!

Έτσι να τους ξεμπροστιάζουμε τους άσχετους που ξαφνικά ανακαλύψανε την φωτιά εν έτει 2009.

Α ρε Άτκινς, κρίμα που δεν ζεις. Να βλέπεις τον κάθε μπιπ μπιπ μπιπ να βγάζει λεφτά αλλάζοντας το ονοματάκι και να γίνεται πλούσιος πουλώντας τους δικούς σου κόπους και τις έρευνες ετών.

Ο Άτκινς έσωσε και σώζει ζωές. Πούλησε ένα βιβλίο και έβγαλε και μια σειρά προϊόντων. Αυτά. Ούτε υποχρέωσε κανέναν να πηγαινοέρχεται σε διαιτολόγους, ούτε να πάρει τα προϊόντα του για να αδυνατίσει.

Νομίζω πάντως πως όλοι τώρα καταλαβαίνετε γιατί πρέπει να ενισχύσουμε με τη συμμετοχή μας αυτό το φόρουμ. Για να μην βρίσκεται ο κάθε παπάρης και βγάζει λεφτά εκμεταλλευόμενος την ανάγκη των ανθρώπων.

Η πληροφόρηση για την Άτκινς είναι και πρέπει να παραμείνει ΔΩΡΕΑΝ!

Have a nice day!
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Βρε τι μου θυμιζει....!!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5963

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
μια χαρα σε βρισκω sofia! μπραβο που το παρατηρησες!! ναι οντως μας θυμηζει πολλα!!! καινουριες διαιτες βρε παιδι μου... πω! πω! πω! καινουριες ανακαλυψεις!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Re: Βρε τι μου θυμιζει....!!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5970

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Α, καλα..... Ο δρ Φαιδων Αποτετοιος (εχει και δυσκολο ονομα), κανει οπως ελεγε η γιαγια μου, "με ξενα κολυβα μνημοσυνο"... :x
Χτες, επεσε στα χερια μου, ενα περιοδικο, που διαβαζει ο γιος μου. Το "mens health". Οπως το ξεφυλιζα λοιπον επεσα πανω σ'αυτον τον δρ Φαιδων, που απότι φαινεται ειναι επιστημονικος συνεργατης του περιοδικου. Οτι εγραφε για διαιτα , συνταγες και διατροφη, ηταν ξεπατικωτουρα απο την φιλοσοφια Ατκινς. Και το ωραιο;;; Το περναει για δικια του μεθοδο.... fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication