Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τυροκαυτερή από τυρι;

Τυροκαυτερή από τυρι; 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5921

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Σήμερα το μεσημέρι, η Marina παίρνει τηλέφωνο την σουβλακερί απέναντι.

-"Ναι γεια σας, θα ήθελα τρία κοτομπέικο-ν σκέτα χωρίς ψωμί και... να ρωτήσω... η τυροκαυτερή τι έχει μέσα;"

-"Τυρί... τι άλλο θέλετε να έχει (γελάκια);"

"Ναι ρωτάω γιατί και η μελιτζανοσαλάτα που πήρα προχτές έπρεπε να έχει μελιτζάνα, αλλά εγώ βρήκα μισή φρατζόλα ψωμί μέσα (πάρτα μωρή ηλίθια που θα μου πουλήσεις και πνεύμα). :twisted:
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τυροκαυτερή από τυρι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7857

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χιχιχιχι!
Έτσι, να τους τρελλάνουμε όλους!
Εγώ σήμερα ζήτησα απ' το μπάρμαν αν μπορεί να μου φτιάξει μοχίτο χωρίς ζάχαρη!!! Παραξενεύτηκε, αλλά μου είπε "βεβαίως" πολύ ευγενικα και με το κυβάκι κανταρέλ που του ριξα μετά, έγινε θαύμα το κοκτεηλάκι μου! Έπεσα σε ανοιχτόμυαλο φαίνεται! :lol: :lol: :lol:

Re: Τυροκαυτερή από τυρι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7901

• Nicolin
  • Το Άβαταρ του/της Nicolin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συλβιούλι μου εσένα δεν σου λέει κανείς οχι! χιχιχιχι!

Πάντως είναι ο κόσμος αλλού. Μόλις τώρα πήγα στα βιολογικά της γειτονιάς μου, να ψωνίσω για να φτιάξω τα υπέροχα Μαρινοκουλουράκια :) Πάω στο ταχίνι, δεν γράφει συστατικά, πάω στην κρέμα γάλακτος, τα ίδια... Ουφ, συνεχίζω με φυστικοβούτυρο κ αμυγδαλάλευρο και τίποτα, nada, caput! Πάω ευγενέστατα κ ρωτάω σχετικά, μου λένε "έλα παρ᾽τα", τους λέω "ξέρετε κάνω συγκεκριμένη δίαιτα κ θέλω να ξέρω τα συστατικά" και με αρχίζουν το γνωστο τροπάρι περι απαγορευσεων, πως όλες οι διαίτεσ βλάπτουν, πως εγώ νέα κοπέλα τι τις θέλω κτλ... Δηλαδή, του λέω μου προτείνεις να πάρω ένα φυστικοβούτυρο των 11ευρώ χωρις να ξέρω αν μου κάνει??? Μάλλον το ότι όλες οι δίαιτες είναι μούφες πάει χέρι῏χέρι μετο ότι το όλα τα βιολογικά δεν είναι όντως βιολογικά αλλά απλά υπερτιμημένα προϊόντα...
Πως το πες Marina? Νομίζω, πάρ᾽τα που θα μου πουλήσεις και πνεύμα :lol: :lol: :lol:
χχχ
Ευτυχισμένη με Ατκινς
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα

Syndication