Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Η γλυκόζη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα!

Η γλυκόζη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5601

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Η γλυκόζη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα!Κάνοντας ζάπινγκ έπεσα σε μια εκπομπή του τηλεάστυ και άκουσα αυτό που σας αναφέρω!Πρέπει λέει η διατροφή μας να είναι τέτοια ώστε να μην διαταράσονται τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα.Αυτό πρακτικά σημαίνει να μην τρώμε τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη.Τροφές δηλαδή που στέλνουν άμεσα γλυκόζη στο αίμα μας όπως ζάχαρη,μέλι, πατάτες ρύζια ,μακαρόνια,ψωμί ,χυμοί κτλ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Η γλυκόζη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5602

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επιτέλους, κάποιος το είπε!!! Μπράβο Ευθυμία!!!
Δείτε και τα παρακάτω:
[url:md8je1mx]www.proteinpower.com/drmike/ketones-and-...rates-are-addictive/[/url]
[url:md8je1mx]www.mercola.com/article/sugar/sugar_cancer.htm[/url]

Re: Η γλυκόζη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5669

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λέτε να έιναι τόσο απλό και δεν το αφήνουν οι πανίσχυρες βιομηχανίες να βγεί στη φόρα??? Στο παρελθόν κυκλοφορούσε πολύ ένα mail που έλεγε ότι ήταν συστάσεις διατροφής από την Mayo Clinic και έλεγε πάνω κάτω ότι η ζάχαρη, άσπρα αλεύρια κτλ, "τρέφουν" τα καρκινικά κύτταρα.... Τα ίδια δηλαδή με τα άρθρα που υπάρχουν στα link...
Και συνιστούσε φυσικά αποχή από τη ζάχαρη κτλ ή ελάχιστη κατανάλωση... Σαν φάση συντήρησης πάνω - κάτω...
Πάντως πέρα από άρθρα και mail, εγώ ξέρω ότι όταν δεν τρώω ζάχαρη και αλεύρια νιώθω πολύ μα πολύ καλύτερα! Και σε μένα δεν έχει να κάνει με τα κιλά (είμαι 1,70 και 61,5 κιλά), αλλά με το δέρμα μου, τα μαλλιά μου, την διάθεση μου... Ίσως να έχω κάποια αλλεργία, δυσανεξία δεν ξέρω...
Για να έχω λοιπόν την υγεία μου και το κεφάλι μου ήσυχο.... LOWCARBLIFE!

Re: Η γλυκόζη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5677

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μια από τα ιδια.
Όταν τρώω υδατάνθρακες γίνομαι κουρέλι.
Όταν τους κρατάω σε χαμηλά επίπεδα, πετάωωωωωωωωωωωω.
Σιγά μην περιμένω τα links να μου πούνε το κακό που κάνει η ζάχαρη και τα άμυλα.
Εμείς εδώ παιδί μου είμαστε επιστήμονες μόνοι μας, γιατί έχουμε προσωπική εμπειρία από όσα καλά επέρχονται μειώνοντας τους υδατάνθρακες.
Αποτελούμε φαινόμενο προς επιστημονική έρευνα
:lol: :lol: :lol:

Re: Η γλυκόζη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5693

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ακούστε και τη δική μου εμπειρία από το θέμα ζάχαρη και καρκίνος.
Ο πατριός μου κάποια στιγμή ασθένησε από καρκίνο. Οι γιατροί μας έδωσαν το πολύ 2 μήνες ζωή, 3 με χημειοθεραπείες.
Χωρίς να θέλω να σας κουράσω, η μαμά-Στέλλα (που κανονικά θα έπρεπε να είχε παντρευτέί τον Μπαζάιο, με τόσα βότανα και φυτικά που ξέρει για τις ασθένειες!) βρήκε τα συστατικά της χημειοθεραπείας και εφάρμοσε μια αγωγή με φυτικά συστατικά και συμπληρώματα. Του έδινε δηλαδή την χημειοθεραπεία σε λαχανικά και συμπληρώματα φυτικά.
και φυσικά αποχή από την ζάχαρη, ζωικά μόνο βιολογικά και όχι από μεγάλα ζώα (πχ αγελάδες κλπ) και ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ πράσινα λαχανικά και χυμούς φρέσκους. Εφάρμοσε δηλαδή μια μορφή ωμοφαγίας ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ζάχαρη και υδατάνθρακες.
Οι αιματολογικές του εξετάσεις ήταν άψογες, μόνο για αιμοδότηη δεν τον ζήτησαν τον άνθρωπο (αιματοκρίτης 42 με 1 φορά στις 15 κρέας και άφθονα λαχανικά).
Ο πατριός μου έζησε 2,5 χρόνια και συγχωρέθηκε τελικά - χωρίς ίχνος καρκίνου - από οξύ πνευμονικό οίδημα πριν 8 περίπου μήνες.
Εντάξει, πρέπει και να σε θέλει λίγο...
Σωθήκαμε από τον καρκίνο, μας τον πήρε η καρδιά....
Πάντως εγώ είδα στην πράξη πόσο εύκολο είναι να θεραπευτείς από οτιδήποτε με την σωστή διατροφή και την αποχή από την ζάχαρη και τους υδατάνθρακες!!!
Νομίζω τελικά πως επειδή ο οργανισμός μας έχει την τάση να αυτο-ιαίνεται, αν του δώσεις την σωστή ώθηση με την διατροφή, θα τείνει προς την υγεία και την αποκατάστασή της.
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα λίγο στην σκέψη.
Φιλιά
Αθηνά

Re: Η γλυκόζη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5714

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χίλια μπράβο στη μαμά -Στέλλα!! Πραγματικά εντυπωσιακή ιστορία...

Τώρα που το λες συνειδητοποιώ (και χτυπάω ξύλο) ότι από τότε που άρχισα lowcarblife, τα φάρμακα που έπαιρνα ήταν ελάχιστα και μόνο παυσίπονα και αντιπυρετικα, και από το Μάρτη δεν έχω πάρει ούτε Depon! Να το θεωρήσω τυχαίο? Προερχόμενο από άλλους παράγοντες? πχ ότι σχεδόν παράλληλα άρχισα (2-3 φορές την εβδομάδα) swim2 im2 και γυμναστική? Αλλά όμως γιατί πριν δεν το έκανα και όλο έβρισκα δικαιολογίες ? Μήπως επειδή βαριόμουν και ήμουν νωθρή από τις πολλες αηδίες που έτρωγα? Επίσης είναι τυχαίο ότι τώρα στα 35 (61,5 κιλά) μου και με 2 παιδιά νιώθω πιο καλά απ΄ότι στα 25 μου ? (66 κιλά τότε)
Έχω μπερδευτεί βρε παιδιά....

Υπάρχουν άλλα μέλη που έχουν διαπιστώσει κάτι ανάλογο?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.065 δευτερόλεπτα

Syndication