Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Νημερτής, καταστροφέας πίτσας...

Νημερτής, καταστροφέας πίτσας... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5566

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Άντε να γελάσουμε και λίγο σήμερα...

Που λέτε την Παρασκευή αποφασίστηκε να γιορτάσουμε την νίκη της ομάδας με πίτσες. Εννοείται πως δεν άγγιξα τίποτα. Το ευχάριστο ήταν πως δεν μου την έπεσε κανείς για αυτό.

Το γέλιο έπεσε την επομένη.

Οι μισές πίτσες περίσσεψαν και τις μοιραστήκαμε οι παριστάμενοι. 5 κατέληξαν σε μας. Οι πίτσες ήρθαν στο γραφείο, μπήκαν στο ψυγείο και...

Χτες πείνασα. Ανοίγω το ψυγείο, παίρνω μια πίτσα ολόκληρη, την πάω στο γραφείο μου και ... ξεκινάω τον διαχωρισμό. Το πάνω μέρος στο πιάτο, το κάτω στα σκουπίδια. Προσοχή. Στα δικά μου σκουπίδια, ώστε να μην πάρει κανείς πρέφα οτι "μαγάρισα" την πίτσα. Αφήνω και 2 κομμάτια να μην πουν οτι την έφαγα όλη και όλα καλά.

Κάποια στιγμή το απογευματάκι λέει ο ντάντυ "πείνασα". Πάει στο ψυγείο, παίρνει την πρώτη πίτσα που βρήκε και βλέπει 2 κομμάτια. Έρχεται μέσα και μου λέει με έκπληξη. "Βρε όλη την πίτσα με απόλα έφαγες;" "Πείναγα μπαμπάκα!" η απάντηση.

Το κουφό είναι πως ουδόλως τον πείραξε το ότι αν είχα φάει 6 κομμάτια πίτσα θα είχα γίνει τόφαλος! Αφού την έφαγα, χαλάλι μου. Αν βέβαια είχε καταλάβει πως η μισή βρισκόταν μέσα στον σκουπιδοντενεκέ μου θα είχαμε δράματα.

Είναι προτιμότερο να φας ένα φαί που σε πειράζει και να γίνεις βουβάλα, παρά να πετάξεις το μισό ακριβώς επειδή σε πειράζει. Να θυμηθώ να πετάξω τα σκουπίδια...
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νημερτής, καταστροφέας πίτσας... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5582

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina μου μην μασάς (την βάση της πίτσας)!!!
Πέμπτη με Κυριακή ήμουν στην έκθεση Philoxenia στην Θεσσαλονίκη, από τις 11 το πρωί ως τις 20.00 το απόγευμα συνεχώς!
για πρωινό έπαιρνα δύο κομμάτια πίτσα! επειδή είμαι κάπως πιο ... τόφαλος από το κανονικό, όταν παρήγγελνα δύο κομμάτια με κοιτούσαν και κάπως.... Ξέρεις, εκείνο το βλέμμα του στυλ : αμάν βρε, δύο κομμάτια μόνη σου θα φας?
Μετά τον διαχωρισμό και αφού άφηνα στο πιάτο όλη την βάση της πίτσας με κοιτούσαν χειρότερα του στυλ : τώρα αυτό γιατί το άφησε???
Μέχρι που βρήκα την λύση : δεν τους κοιτάω εγώ!!! Δεν πάν να λένε ό,τι θέλουν!
Εγώ μια χαρά πρωινό έπαιρνα!!!
Πάντως και ο δικός μου ο μπαμπάς θα έφριτε αν το έβλεπε......
Φιλιά
Αθηνά

Re: Νημερτής, καταστροφέας πίτσας... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5615

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
βρε απονες δεν ντρεπεστε καθολου???? κανεις να μη με καλεσει κι εμενα να γινω συνενοχος στην πιτσομαχια?? εμενα παντως η πλακα ειναι οτι οταν τρωγω τα απο πανω κ αφηνω την βαση μου λενε : ολα τα ανθυγεινα τρως αυτα τα τυρια ζαμπον κτλ θα σο κανουν κακο!!!

Re: Νημερτής, καταστροφέας πίτσας... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5620

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
καλα, αυτο με την πιτσα, εχει γινει ανεκδοτο. Σε παρεες, ολο αλεργια στη γλουτενη εχω, ζαχαρο εχω, κλλοικο στο εντερο εχω, κατι εχω τελως παντων, που δεν μου επιτρεπει να φαω την βαση της πιτσας, ή το φυλλο της τυροπιτας. Το κακο ειναι οτι ξεχναω τι εχω πει στον καθενα.
Το κορυφαιο ομως μου το ειπε η μανα μου προχθες. "Βρε κοριτσακι μου, πολυ αδυνατησες. Να τρως και λιγο κρεατακι, να παχυνεις...." Τωρα, τι της λες;;;
love your self

Re: Νημερτής, καταστροφέας πίτσας... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5623

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
οτι το κρεατακι αδυνατιζει μαμακα!!! αλλα θα συμφωνησεις οτι δυναμωνει ομως!!! clap ap character43 aracter43

Re: Νημερτής, καταστροφέας πίτσας... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5661

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Την Δευτέρα πήγα σε ένα ραντεβού με πελάτη, σε ένα... σαντουιτσάδικο. Ωχ λέω την πατήσαμε. Τι να πεις στον άλλο τώρα; Κάνω δίαιτα; Μπα δεν λέει, θα μου άρχιζε τα "δεν θες δίαιτα". Το "δεν πεινάω" δεν έπαιζε, θα με έπαιρνε και για ακατάδεκτη.

Του λέω έχεις κανένα λάιτ αναψυκτικό; Τσου! Μου λέει θες κρασάκι; Κόκκινο ωραίο; Το κόκκινο έχει γενικά πιο πολύ ζάχαρη οπότε πάλι έπρεπε να ξεγλιστρίσω. Του λέω έχεις άσπρο, όχι πολύ γλυκό; Ευτυχώς είχε!

Όταν κάτσαμε και τα είπαμε τα επαγγελματικά του λέω "συγνώμη δεν είμαι ακατάδεκτη αλλά έχω μια αλλεργία στο αλεύρι και την ζάχαρη. Τρώω μόνο ελάχιστες ποσότητες γιατί με πειράζουν." "Ναι το κατάλαβα μου λέει, δεν υπάρχει πρόβλημα".

Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν με παρεξηγησε. Και με την ατάκα περί αλευριού αποφύγαμε και την ταύτιση με διαβητικούς κλπ. Πού να ξερε... ;)
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.051 δευτερόλεπτα

Syndication