Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Ευτυχία είναι...

Ευτυχία είναι... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5518

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Με αφορμή το ποστ της Εύας και επειδή το έχω δει και έχω συμμετάσχει και εγώ σε αυτό το έργο, μας καλώ να γράψουμε αυτά τα μικρά και ανούσια για τους υπόλοιπους πράγματα που μας δίνουν ευτυχία. Έτσι για να συνειδητοποιήσουμε πόσο όμορφη τελικά είναι η ζωή. Μπορείτε να προσθέτετε και να προσθέτετε...

Και βέβαια ξεκινάω με αυτά που έχω εγώ πρόχειρα, χωρίς σειρά προτεραιότητας.

1. Ο Ολυμπιακός. Ως Πειραιώτισσα και γαυροφάν δεν χάνω αγώνα του Ολυμπιακού. Όταν ο αγώνας είναι πριν τις 8, μετατρέπω το γραφείο σε γήπεδο. Ύμνοι, συνθήματα κλπ ακούγονται στη διαπασσών για να φτιάξουμε πνεύμα. Όταν παίζουμε μετά τις 8 κλείνω το γραφείο και πηγαίνω στην αγαπημένη μου καφετέρια για συζήτηση και χαβαλέ με τους ομόθρησκους και αλλόθρησκους παρέα με amstel pulse, φουντουκάκια και πολλά γκολ και καλάθια.

2. Η μικρή -όχι πλέον πικρή- μου ομάδα. Μια ερασιτεχνική ομάδα μπάσκετ που είναι συν-δημιούργημα μου. Το δε παιδικό της τμήμα το έφτιαξα εγώ φέτος με την βοήθεια των παιδιών της ανδρικής από το μηδέν, και έχουμε ήδη 30 παιδάκια! Η ομάδα συνοδεύεται από σουβλάκια -3 κοτομπέικον χωρίς ψωμί και ένα ατομικό τζατζίκι- μετά το τέλος κάθε αγώνα και βέβαια κριτική για το αποτέλεσμα.

3. Οι μεσημεριανοί καφέδες με φίλους. Αν και ο χρόνος μου είναι απίστευτα περιορισμένος, φροντίζω να ξεκλέβω μεσημεράκια για να κάνω διάλειμμα από την δουλειά και να πιω ένα καφεδάκι και να πω τα νέα της εβδομάδας από κοντά αντί για το τηλέφωνο.

4. Ο γκόμενος και όλα τα παρελκόμενα. Παρόλο που δεν μπορούν όλα τα βράδυα να εξελιχτούν σε νύχτες αχαλίνωτου σεξ :P , το να δεις τον άνθρωπό σου στο τέλος της ημέρας ακόμη και για να "βαρεθείτε" μαζί, είναι ένας άνεμος αλλαγής -εγώ και ο Παπανδρέου- στην ρουτινιάρικη ζωή μας.

Αυτά μέχρι στιγμής. Θα επανέλθω πάραυτα. Εξαφανίζομαι έχω προπόνηση...
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ευτυχία είναι... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5520

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Τελειο θεματακι Marina μου. Να θυμομαστε που και που , τα μικρα πραγματακια πυ μας κανουν την ζωη πιο ομορφη. Ωραια το ξεκινησες, ας το συνεχισω εγω...

Ευτυχια ειναι....
1) .....οι αυστηρα οικογεννειακες βραδιες dvd. Εκεινες που μετα την κουραση της μερας, κι αφου τελειωσουν τα, του, σπιτιου, χουχουλιαζεις στον καναπε με τις φορμες, την zero σου και τα φουντουκακιασου, και βλεπεις με τους δικους σου μια κωμωδια. Γελας σαν χαζο και αποφορτιζεις την μερα σου.

2) .....ο καφες της Παρασκευης. Καθε Παρασκευη, βρεξει-χιονισει, βγαινω με την κολλητη-κουμπαρα μου, για καφε, κουτσομπολιο, κλπ. Αποφορτιση ολης της εβδομαδας.

3).....οι στιγμες που μετα απο 800 χρονια καταπιεσης, ακουω την μανα μου να μου λεει: "φαε λιγο παιδακι μου, μην χασεις αλλο!!!"

4).....οι ποδαρατες βολτες με τον αντρα μου, χερακι χερακι, Σαββατο ή Κυριακη βραδυ, στην Τσιμισκη, Αριστοτελους, Μητροπολεως, Ερμου. Window shopping, σε μια πολη, που ποτε δεν κοιμαται....

Πραγματικα, με ποσο λιγα και απλα πραγματα, μπορεις να νιωσεις ευτυχια...
love your self

Re: Ευτυχία είναι... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5523

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
-Ευτυχία είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που ακούν πραγματικά αυτά που λες, χωρίς απλώς να περιμένουν να τελειώσεις τη φράση σου για να μιλήσουν για τα δικά τους.
-Ευτυχία είναι να καλείς βράδυ Πρωτοχρονιάς τους συγγενείς σου στο σπίτι και ο καρκινοπαθής γαμπρός σου, να γίνεται η ψυχή της παρέας.
-Ευτυχία είναι να αποκοιμιέσαι μεσημέρι στον καναπέ, κατάκοπη απ' τη δουλειά και τις δουλειές του σπιτιού και ο δεκάχρονος γιος σου να σε σκεπάζει με μια κουβέρτα για να μην κρυώσεις...

Re: Ευτυχία είναι... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5524

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ευτυχια ειναι το shopping therapi,η 1η του μηνος που πληρωνεσαι κ υπολογιζεις τι θα σου μηνει για να ξοδεψις σε ρουχα κ καλλυντικα!!
ευτυχια ειναι οι γιορτες των χριστουγεννων , πασχα κτλ που ορμας στα μαγαζια κ δεν ξερεις σε ποιον να παρεις το καλυτερο δωρο ...(στον εαυτο σου η εκεινη τη φιλη σου-κουνιαδα-θεια-κτλ.που σου ειχε παρει περυση εκεινο το "ωραιο" δωρακι...)χι! χι!
ευτυχια ειναι να εισαι εγκυος κ ξαφνικα ολα να ειναι στα ποδια σου κ κανεις να μη σου αντιμιλαει..
ευτυχια ειναι να τσακωνεσαι με το συντροφο σου κ να μη κανει καμια προσπαθεια να τα βρειτε κ εκει που εχεις παει στον καναπε να κοιμηθεις απο τα νευρα σου να ερχεται κ να σε φιλαει στο μετωπο.........-ρομαντικο-
ευτυχα ειναι να εισαι 30 κ ανω χρονων. αλλα η μαμα σου να σε λεει πντα παιδι μου,να νοιαζεται για σενα, να μαγειρευει για σενα κ να στεναχωριεται για σενα οταν εισαι ασχημα...-μανα ειναι μονο μια αναντικαταστατη!!!-

Re: Ευτυχία είναι... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5529

• thalia_gr
  • Το Άβαταρ του/της thalia_gr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευτυχία είναι οι δύο 7χρονες κόρες μου που πάντα είναι μέσα στην γλύκα hug g .
ευτυχία είναι ο σύζυγός μου που πάντα συμμερίζεται την γνώμη μου.
ευτυχία είναι οι οικογενειακές εξορμήσεις στην φύση cowsleep wsleep .
ευτυχία ειναι οι μέρες που ανεβαίνουμε οικογενειακώς στην αδερφή μου στην θεσσαλονίκη beach ach .
ευτυχία είναι όλες οι οικογενειακές γιορτές grouphug ouphug .
και ευτυχία είναι να κάνεις δίαιτα που χορταίνεις και χάνεις..... :D

Re: Ευτυχία είναι... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5543

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευτυχία είναι να μην κλαις για όσα μπορείς να κάνεις και για όσα δεν μπορείς.
Ευτυχία είναι να είσαι ο εαυτός σου.
Ευτυχιά είναι να παραμένεις ακλόνητος σε ό,σα πιστεύεις όταν οι άλλοι σου λένε ότι κάνεις λάθος.
Ευτυχία είναι να μπορείς να γελάς, όταν όλα μοιάζουν αδιέξοδο.
Ευτυχία είναι να μοιράζεσαι, να δίνεις και να παίρνεις.
Ευτυχία είναι η ύπαρξή σας γύρω και μέσα μου.
Το ότι σήμερα είμαστε παρόντες εδω και αύριο κάπου αλλού.
Ευτυχία είναι να έχει καθένας μας μιαν Ιθάκη που ψάχνει συμεχώς.
Ευτυχία είναι να μπορείς να ερωτεύεσαι τα πάντα και να παθιάζεσαι με ό,τι ερωτεύεσαι.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα

Syndication