Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: τι επαθα????

τι επαθα???? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9028

• lunadark
  • Το Άβαταρ του/της lunadark
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
νομιζω οτι χτες βραδυ ειχα ενα μινι βουλιμικο επισοδειο.....

για βραδυ εφαγα 4 μικρα μπιφτεκια τηγανιτα φτιαγμενα με κιμα(εννοειται) λιγη πιπερια και μισο κρεμμυδι(οχι μεγαλο), μουσταρδα,αβγο και ενα μικρο κολοκυθακι τρυμμενο και τα συνοδεψα με μαρουλι μισο αγγουρι ενα μπαστουνακι τυρι γκουντα και σαλτσα η οποια περιειχε μαγιονεζα με μουσταρδα χαμηλη σε υδατανθρακες,μουσταρδα και λεμονι α,και λιγο εστραγκον...και 1 κοκα ζιρο
μετα αφου ειχα σκασει στο φαι εφαγα μισο φακελακι ζελε, μια κουταλια φυστικοβουτυρο,1 φετα σαλαμι 1 μπαστουνακι τυρι γκουντα και λιγο αγγουρι και μετα δοκιμασα να πιω κακαο με νερο αλλα δεν μου αρεσε
τελικα πηγα για υπνο γιατι δεν ξερω τι αλλο θα κατεβαζα....
το θετικο ειναι οτι εμεινα κατω απο τους 20....

απλα σας το ειπα για να αισθανθω καλυτερα....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9710

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Είναι ο τίτλος που και εγώ ήθελα να βάλω στο Post μου γι αυτό και γράφω εδώ !!!
Lunadark , ξέφυγες σε θερμίδες καλύτερο από το να του έδινες να καταλάβει σε υδατάνθρακες .. clap ap
Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι έγινε προγραμματισμένα η "κρεπάλη" ...
Είμαι στην 3η μέρα σήμερα ~τα κεφάλια μέσα στην Άτκινς~ και πριν 2 μέρες ανέβασα τους υδατάνθρακες. Δεν έπεσα στα μακαρόνια , στα ψωμιά κλπ . Έφαγα , δε μπορώ να πω ότι δεν έφαγα, αλλά έμεινα στα γιαούρτια , στα κάσιους, στους χυμούς, σε La vache qui ri, κάτι μπισκότα χωρίς ζάχαρη με φυτικές ίνες , και 1 κουλούρι ολικής . Τέτοια πράγματα ολη μέρα . Δεν ένιωθα κανέναν πρήξιμο , τίποτα .

Το κακό είναι ότι είναι όντως εθιστικά και άσχημα αυτά τα διαβολεμένα ... :evil:
Χθες ειδικά, αν δεν είχα το γυμναστήριο να ξεφύγω, θα έπεφτα σε λούμπα ..
Το μυαλό ήταν πώς θα "ξεγελάσω" τον εαυτό μου να πέσω πάλι στα μπισκότα κ τα κουλούρια και τα κάσιους . Δηλώσεις του μυαλού του στυλ "Ίσως δύο μέρες υδατανθράκων να είναι καλύτερες από μία και έτσι να μπορώ να ξεκολλήσω πιο εύκολα"(μιας και δε μπορώ να χάσω καθόλου ...) :( ( (
Ίσως είναι το γυμναστήριο , ίσως δεν τρώω πολλά λαχανικά, ίσως είναι το θέμα της τουαλέτας, ίσως είναι η ζαχαρίνη (που τις ταμπλέτες τις είχα μονίμως δίπλα μου ~αλλά και πέρυσι το έκανα αυτό και έχανα! :? ? roll:

Απλά ήθελα να το γράψω, γιατί νομίζω ότι η δύναμη του μυαλού είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει .... Διαβάζοντας αυτά ελπίζω να μη σκέφτομαι συνέχεια τί θα φάω εκείνη τη μέρα που θα ξανα-ξεφύγω.. fryingpan yingpan
Ένας φαύλος κύκλος ... Ελπίζω σύντομα να δω διαφορά (σήμερα που ανέβηκα με έδειξε 62,700 όσο όταν το βράδυ που ζυγίστηκα μετά το ανέβασμα)

Υπομονή , και πείσμα ... goodluck odluck goodluck odluck
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9713

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τελικά δεν είμαι μόνη μου, ε;;; Και σε μένα κάτι φρενάρισε...θα ακολουθήσω το παράδειγμά σας για υπομονή καιπείσμα...αλήθεια, έχει κανείς ακούσει κάποιον να ομολογεί ότι με αυτή τη διατροφή δεν χάνει; Σκέφτομαι ότι δενταιριάζουν όλες οι διατροφές σε όλους...ή έτσι μας λένε, τουλάχιστον!

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9714

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φυσικά και δεν είσαι μόνη σου !!!!! grouphug ouphug grouphug ouphug grouphug ouphug
Το θέμα είναι να βγαίνεις να το λες, όποτε νιώθεις κάτι άσχημο ή κάτι που μπορεί να σε απομακρύνει από τη διατροφή ..
Σε μένα πέρυσι μια χαρά είχε δουλέψει... Και το χειμώνα δεν κατάλαβα πως πήρα τον κατήφορο... Μάλλον τα ανεβάσματα που κάνουμε για να ξεκολλήσουμε , άμα γίνονται κάθε 1 μήνα ~άντε λίγο περισσότερο~ σε κολλάνε μάλλον χειρότερα !
Το μετάνιωσα που το έκανα, αλλά αν δε το έγραφα θα μετάνιωνα χειρότερα !
Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα ένα πράμα !
Το θέμα είναι ότι πέρυσι τέτοια περίοδο έτρωγα κανονικά ζαχαρίνες, πανσέτες ,μπριζόλα, λαχανικά φουλ και μάλλον είχα πάρει χαλαρά τη διατροφή ...Στο ημερολογιάκι που είχα και έγραφα (δυστυχώς όχι αυστηρά κάθε μέρα tantrum :lol: Αλλά ήμουν χαλαρή ... Και από λίπη ελαιόλαδο κ μέρα παρά μέρα βούτυρο με ζαχαρίνη ..
Το άγχος του να χάσεις δε βοηθάει namaste (ποιό είναι το όνομά σου καλέ ;Είναι σα να μιλάω σε α πληθυντικό ! :lol: :lol: :lol: Μαρίνα εδώ !)
Οπότε και τώρα χαλαρά θα πάω ... Ούτε υπερβολές με θερμίδες, ούτε σκαμπανεβάσματα, γυμναστική κανονικά, όχι καφέδες/τσάι απλά για να τσεκάρω , νερόόόό....
Υπομονή , κάθε οργανισμός θέλει το χρόνο του ...Και αν έχει ταλαιπωρηθεί κιόλας..
Θα την κανουμε εμείς να μας ταιριάζει ...
Οι πρώτες ή οι τελευταίες είμαστε namaste ? :lol:
Προσωπικά, θα ψάξω το θέμα της δυσκοιλιότητας γιατί παρ' όλα τα λαχανικά δεν ήμουν κ πολύ συχνή .... Και κάθε θέμα που ετίθετο εδώ για δυσκοιλιότητα δεν έδινα και πολύ βάση ... fryingpan D angel gel

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9715

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Aν μη τι άλλο τα λες πολύ χαριτωμένα, Μαρίνα clap ap
Βέβαια, οι περιπτώσεις μας διαφέρουν πάρα πολύ, καθώς εγώ τελείωσα τη σχολή πριν...18 χρόνια, άρα, φαντάσου μεταβολισμό...
πέντε χρόνια σε δίαιτες με μηδενικό αποτέλεσμα, τι να σου κάνει το μοτεράκι, κάηκε!
Έχω μόλις 15 μέρες στη διατροφή αυτή και ενώ πήγανε καλά την πρώτη εβδομάδα, τη δεύτερη δεν έχασα τίποτε και προχτές που έκανα τη στραβή μου ξαναπήρα πίσω το 1,5 σχεδόν από τα δυο που είχα χασει...ξέρω, ξέρω γιατί να την κάνω τη στραβή; ΅Ε, τώρα έγινε...συνεχίζω και βλέπουμε. Θα τα λέμε, από εδώ, Μαρίνα. κι εμένα με λένε Μαρία :P
καλή συνέχεια!

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9718

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:lol: :lol: :lol: :lol: Σε ευχαριστώ Μαράκι !!!
Καλή συνέχεια εύχομαι κ σε σένα !!!!!
Ενεργοποίησέ τον με άσκηση !!! ;) ;)
Ό,τι έγινε, πάει δε μπορεί να διαγραφεί αλλά μόνο να διορθωθεί !!
Μη μασάς , όλα καλά !!!
Έχουμε ένα θέμα με mail , ονόματα στο facebook , μπορείς να με βρεις κ από κει (και άλλα μέλη του forum) και να τα λέμε !!!
Καλό μεσημέρι !!! goodluck odluck grouphug ouphug
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα

Syndication