Φυσικά και δεν είσαι μόνη σου !!!!!

ouphug

ouphug

ouphug
Το θέμα είναι να βγαίνεις να το λες, όποτε νιώθεις κάτι άσχημο ή κάτι που μπορεί να σε απομακρύνει από τη διατροφή ..
Σε μένα πέρυσι μια χαρά είχε δουλέψει... Και το χειμώνα δεν κατάλαβα πως πήρα τον κατήφορο... Μάλλον τα ανεβάσματα που κάνουμε για να ξεκολλήσουμε , άμα γίνονται κάθε 1 μήνα ~άντε λίγο περισσότερο~ σε κολλάνε μάλλον χειρότερα !
Το μετάνιωσα που το έκανα, αλλά αν δε το έγραφα θα μετάνιωνα χειρότερα !
Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα ένα πράμα !
Το θέμα είναι ότι πέρυσι τέτοια περίοδο έτρωγα κανονικά ζαχαρίνες, πανσέτες ,μπριζόλα, λαχανικά φουλ και μάλλον είχα πάρει χαλαρά τη διατροφή ...Στο ημερολογιάκι που είχα και έγραφα (δυστυχώς όχι αυστηρά κάθε μέρα

Αλλά ήμουν χαλαρή ... Και από λίπη ελαιόλαδο κ μέρα παρά μέρα βούτυρο με ζαχαρίνη ..
Το άγχος του να χάσεις δε βοηθάει namaste (ποιό είναι το όνομά σου καλέ ;Είναι σα να μιλάω σε α πληθυντικό !

Μαρίνα εδώ !)
Οπότε και τώρα χαλαρά θα πάω ... Ούτε υπερβολές με θερμίδες, ούτε σκαμπανεβάσματα, γυμναστική κανονικά, όχι καφέδες/τσάι απλά για να τσεκάρω , νερόόόό....
Υπομονή , κάθε οργανισμός θέλει το χρόνο του ...Και αν έχει ταλαιπωρηθεί κιόλας..
Θα την κανουμε εμείς να μας ταιριάζει ...
Οι πρώτες ή οι τελευταίες είμαστε namaste ?

Προσωπικά, θα ψάξω το θέμα της δυσκοιλιότητας γιατί παρ' όλα τα λαχανικά δεν ήμουν κ πολύ συχνή .... Και κάθε θέμα που ετίθετο εδώ για δυσκοιλιότητα δεν έδινα και πολύ βάση ...

D

gel