Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: δεν ξέρω τι με έπιασε....

δεν ξέρω τι με έπιασε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5513

• eya
  • Το Άβαταρ του/της eya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα.
Γράφω εδώ μόνο και μόνο για να τα διαβάζω και να σταματήσω να κάνω βλακείες.
Μετα απο ένα μεγάλο διάστημα που διάβαζα το site, αποφάσισα και ξεκίνησα Ατκινς.
Όλα μια χαρά, στην αρχή βέβαια με λίγη δυσκολία στο μέτρημα, αλλά τελικά το αποτέλεσμα με δικαίωσε.
Άρχισε να φαίνεται η διαφορά στο σώμα μου, ο αρραβωνιαστικός μου ξετρελάθηκε, τα ρούχα μου όλα ήθελαν στένεμα....Σχόλια θετικά απο παντού.
Όπου άρχισε ένα τριήμερο γενεθλίων και γιορτών το οποίο κατέληξε να γίνει εβδομάδα κρεπάλης.
ΤΡΕΛΑ....έτρωγα σαν να μην υπήρχε άυριο.
Τελικά σήμερα η ζυγαριά έδειξε 5 κιλά πιο πάνω.
Το πρωί μόνο που δεν έκλαιγα.
Δεν ξέρω αν είναι πλασματικό το νούμερο ή αν οφείλεται σε πρήξιμο, φούσκωμα κτλ αλλά πραγματικά τα είδα όλα.
Ξεκίνησα πάλι σήμερα απο την αρχή και δεν την ξαναπατάω.Βέβαια τα ρούχα μου είναι οκ, ένα πρήξιμο νιώθω στην κοιλιά μόνο αλλά παιδιά ορκίζομαι στον εαυτό μου οτι δεν πρόκειται να το ξανακάνω.......
Αυτά.....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: δεν ξέρω τι με έπιασε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5514

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου eya και εγω ειχα φαει λιγο παραπανω και ειμουν 2,5 κιλα παραπανω αλλα με τη δουλεια τα εχασα μικρες ποσοτητες να τρως και οχι πολυ ψωμι . goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck

Re: δεν ξέρω τι με έπιασε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5525

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ενταξει βρε eya μην αγχωνεσαι! δε χρειαζεται νομιζω καν να πουμε κατι εμεις1 το ειδες μονη σου ποσο πιο καλα εισουν πριν κ ποσο αρνητικα νιωθεις τωρα!! οποτε συνεχισε κ goodluck odluck

Re: δεν ξέρω τι με έπιασε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5526

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αυτά τα πέντε κιλά φεύγουν σε δέκα μέρες το πολύ αν κάνεις αυστηρή δίαιτα από την επόμενη. Το άσχημο με αυτές τις "μέρες κρεπάλης" είναι ότι τρως σαν να μην υπάρχει αύριο και τρως οτιδήποτε και αν τρώγεται και μετά λες "α, ξέχασα να φάω και μακαρόνια, πότε θα προλάβω να τα φάω όλα;". Ωστόσο το χειρότερο είναι αυτό που λες πως σε ρίχνει ψυχολογικά. Το έχω κάνει μερικές φορές (ποτέ σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών και ποτέ για περισσότερες από πέντε ημέρες). Το ότι είναι σαν τον ναρκομανή που παίρνει ηρωϊνη είναι υπερβολή. Εϊναι περισσότερο σαν να έχεις μια ελαφριά μορφή αλκοολισμού και το ρίχνεις έξω μια-δύο βράδια. Ορισμένοι έχουν παρατηρήσει πρήξιμο, πονοκέφαλο και άλλες παρενέργειες όταν ξεκίνησαν ξανά Άτκινς μετά από "απιστία". Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποια παρενέργεια και μάλιστα βοηθάει το σύστημα να ξεμπλοκάρει ωστόσο δεν είναι κάτι που συνιστώ σε κανέναν. Απλά θα σημειώσω που αν είναι να το κάνεις καλύτερο είναι να γίνει προγραμματισμένα για να σώσεις τον εαυτό σου και από τις ενοχές.

Re: δεν ξέρω τι με έπιασε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5527

• eya
  • Το Άβαταρ του/της eya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πόσο δίκιο έχεις βρε δημήτρη......

Re: δεν ξέρω τι με έπιασε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5537

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
eya, ενα οτι ζω στην Θεσσαλονικη, οπου του Αγ. Δημητριου ειναι αργεια, ενα οτι γιορταζει ο αντρας μου, ενα οτι εδω πανω, παντα το κανουμε τριημερο-τετραημερο, ε, ενα και οτι οι θεσσαλονικεις οταν ειναι να γιορτασουμε το ξεκιναμε και κανα δυο μερες πιο μπροστα, πολυ θελει; Κρεπαλιασα κι εγω. Και πιστεψε με, δεν στεναχωριεμαι για το ενα κιλο παραπανω που εδειξε η ζυγαρια. Πρωτον ειναι πλασματικο, και δευτερον θα φυγει σε χρονο dt.
Στεναχωριεμαι, πρωτον γιατι "θυμηθηκα" ολα εκεινα που ειχα ξεχασει, (πονους στο εντερο, φουσκωματα, εκνευρισμο, αδιαθεσια, κουραση, κλπ) και δευτερον, γιατι μου πηρε κανα δυο τρεις μερουλες να ξαναμπω στους ρυθμους της ατκινς. Το μυαλο μου ηταν στους υδατανθρακες. Τωρα ομως που επεστρεψα στον "καλο" δρομο, καταλαβα, οτι τελικα δεν αξιζει να "τερψεις" το στομαχι σου με διαφορα σκουπιδια-γιατι τελικα σκουπιδια ειναι-, και να πληρωσεις το τιμημα, καταστρεφοντας εστω και λιγο αυτο που καμαρωνες οτι εφτιαξες.
Το κακο; Μικρο. Το μαθημα; Μεγαλο.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication