Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: γεια σας και παλι μετα απο μηνες προσωπικης κατρακυλας...

γεια σας και παλι μετα απο μηνες προσωπικης κατρακυλας... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5384

• eleni
  • Το Άβαταρ του/της eleni
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας, γεια σας! :)

Τώρα, που να με θυμάστε εμένα... Πριν ένα χρόνο περίπου πρωτοήρθα εδώ και ενθουσιαστηκα με το φορουμ και ειχα αποφασισει να (ξανα)δοκιμασω τη διαιτα Ατκινς...

Τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα... απο 105 κιλα εφτασα μεσα σε λιγους μηνες 82... η εμφανιση μου, η διαθεση μου ειχαν αλλαξει εντελως... επιτελους ημουν χαρουμενη!
Ομως ολα τα ωραια δεν κρατανε για πολυ... :(

Ο θανατος ενος πολυ αγαπημενου μου προσωπου και ενα σοβαρο οικογενειακο προβλημα μου πηραν τη χαρα μακρια... Απο τον περασμενο Φεβρουαριο η ψυχολογια μου ηταν χαλια.. δεν νοιαζομουνα για τιποτα, ποσο μαλλον για την εμφανιση και την υγεια μου.. Το τι ακολουθησε πιστευω μπορειτε ολοι να το φανταστειτε...

Η βουλιμικη καταναλωση των χειροτερων τροφων με οδηγησε στο να ξαναπαρω σιγα σιγα ολα τα κιλα. Απο τον Ιουλιο, εχω κανει πολλες προσπαθειες να ξαναρχισω τη διαιτα, αλλα δεν κρατουσαν πανω απο 3 μερες.. μετα επεφτα παλι με τα μουτρα στο φαι...

Εδω όμως και δυο βδομαδες, το εχω παρει αποφαση.. δεν παει αλλο! Ξεκινησα τη διαιτα πριν δυο βδομαδες και ειμαι αποφασισμενη να τη συνεχισω για παντα. Τις τελευταιες δυο εβδομαδες εκανα καποιο ενδιαμεσο σταδιο ας πουμε, ετρωγα και φρουτα και λιγο μελι καθε μερα.. Αυτο με βοηθησε στο να μπω σιγα σιγα παλι στη φιλοσοφια της διατροφης αυτης και να μην τα παρατησω παλι μεσα σε 3 μερες..
Σημερα που σας γραφω, ειναι η δευτερη μερα που κανω το πρωτο σταδιο της διαιτας (το σταδιο ωστε ν αρχισει να γινεται κετωση) καθως ειμαι πελον σιγουρη οτι μπορω να την αρχισω κανονικα και να μην καταληξω παλι με ενα κιλο κωκακια απο το κοντινο μου ζαχαροπλαστειο! :P

Ευχηθειτε μου καλη τυχη!
Μπραβο σας που συνεχιζετε την προσπαθεια και που φτιαξατε πολυ ωραια τη σελιδα ολη και χαιρομαι που βλεπω πολλα νεα μελη...

:)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: γεια σας και παλι μετα απο μηνες προσωπικης κατρακυλας... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5387

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ελενάκι , καλή τύχη ολόψυχα !! goodluck odluck
Το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει !!!!!Να το βάλεις στο μυαλό σου ότι είναι λάθος και ότι πρέπει να το διορθώσεις άμεσα!! nono no
Μετά, είναι στη θέλησή σου !!!! :mrgreen:
Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεις πρόσωπα που αγαπάς...Αλλά δεν κερδίζεις και κάτι με το να στρέφεσαι ενάντια στον εαυτό σου ! fryingpan yingpan Γιατί,σίγουρα, το άτομο που έχασες ήθελε να σε βλέπει χαρούμενη ! Πότε ήσουν πιο χαρούμενη? Στα 82 ή στα 105 ?
Καλή αρχή & καλή δύναμη !!!!
Ό,τι θέλεις , μπες στο forum γράψε και θα το χεις !!!!!!!!
Όλοι για έναν & ένας για όλους εδώ !
Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία με κάθε προοπτική !!!!!! welcome2 lcome2 welcome2 lcome2
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: γεια σας και παλι μετα απο μηνες προσωπικης κατρακυλας... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5400

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς το μας.
Καμάρι μου εγώ τη μισή μου ζωή λέω αντίο σε προσωπα που αγαπώ πολύ.
Δεν λέω όμως αντίο στη ζωή γιατί είναι ένα δώρο που μου χαρίστηκε απλόχερα και μου είναι πολύτιμο. Το παραπανίσιο βάρος είναι ένα αντίο στη ζωή. Όχι γιατί θα πεθάνουμε απο, αυτό αλλά γιατί η ζωή μας δεν θα είναι ποιοτική.
Η θλίψη δεν μας αφίνει να έχουμε καθαρό συναίσθημα για όσους έχουν φύγει.
Εκείνο που είναι σημαντικό, είναι να έχουμε αυτό το καθαρό συναίσθημα, γιατί μόνον έτσι είναι ζωντανή η παρουσία τους γύρω μας. Κι αν θέλεις αυτό είναι ένα τεράστιο επουλωτικό φάρμακο για όσους παραμένουμε σ αυτή τη διάσταση. Όταν θα φύγουμε για άλλες διαστάσεις θα είμαστε χαρούμενοι κι έτοιμοι.
Όταν έφυγε ο εικοσάχρονος αδελφός μου νόμισα πως όλα τέλειωσαν. Έκλαιγα με απεριόριστη θλίψη και τον αναζητούσα. Αλλά δεν τον ένοιωθα πουθενά. Όταν ηρέμησα και συγκεντρώθηκα στο να τον νοιώσωόμως αισθάνθηκα ότι με ακολουθούσε παντού. Ήρεμος και γαλήνιος.
Το ίδιο έγινε με τον πατέρα μου, το ίδιο με τα παιδιά που έχασα.
Όλα άλλαξαν όταν συνειδητοποίησα ότι όλα είναι πεπρωμένο.
Αν κατανοήσουμε αυτό και ότι τελικά η συνέχεια της ζωής μας είναι δεδομένη απλά αλλάζει σφαίρα, τότε θα είμαστε τουλάχιστον νηφάλιοι.
Και βέβαια δεν θα ξεσπάμε σε φαγητό και παρόμοια.
Μακάρι να σε βοήθησα λίγο να σκεφτείς θετικά.
Φιλιά
Νατάσα

Re: γεια σας και παλι μετα απο μηνες προσωπικης κατρακυλας... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5416

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα eleni, καλο κουραγιο, και εγω εχω περασει κατι τετοια, καλη τυχη goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck κανε ατκινς και σιγουρα θα χασεις τα κιλα που θες.εμεις εδω θα ειμαστε να σε βοηθαμε, clap ap clap ap sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Syndication