Γεια σας, γεια σας!
Τώρα, που να με θυμάστε εμένα... Πριν ένα χρόνο περίπου πρωτοήρθα εδώ και ενθουσιαστηκα με το φορουμ και ειχα αποφασισει να (ξανα)δοκιμασω τη διαιτα Ατκινς...
Τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα... απο 105 κιλα εφτασα μεσα σε λιγους μηνες 82... η εμφανιση μου, η διαθεση μου ειχαν αλλαξει εντελως... επιτελους ημουν χαρουμενη!
Ομως ολα τα ωραια δεν κρατανε για πολυ...
Ο θανατος ενος πολυ αγαπημενου μου προσωπου και ενα σοβαρο οικογενειακο προβλημα μου πηραν τη χαρα μακρια... Απο τον περασμενο Φεβρουαριο η ψυχολογια μου ηταν χαλια.. δεν νοιαζομουνα για τιποτα, ποσο μαλλον για την εμφανιση και την υγεια μου.. Το τι ακολουθησε πιστευω μπορειτε ολοι να το φανταστειτε...
Η βουλιμικη καταναλωση των χειροτερων τροφων με οδηγησε στο να ξαναπαρω σιγα σιγα ολα τα κιλα. Απο τον Ιουλιο, εχω κανει πολλες προσπαθειες να ξαναρχισω τη διαιτα, αλλα δεν κρατουσαν πανω απο 3 μερες.. μετα επεφτα παλι με τα μουτρα στο φαι...
Εδω όμως και δυο βδομαδες, το εχω παρει αποφαση.. δεν παει αλλο! Ξεκινησα τη διαιτα πριν δυο βδομαδες και ειμαι αποφασισμενη να τη συνεχισω για παντα. Τις τελευταιες δυο εβδομαδες εκανα καποιο ενδιαμεσο σταδιο ας πουμε, ετρωγα και φρουτα και λιγο μελι καθε μερα.. Αυτο με βοηθησε στο να μπω σιγα σιγα παλι στη φιλοσοφια της διατροφης αυτης και να μην τα παρατησω παλι μεσα σε 3 μερες..
Σημερα που σας γραφω, ειναι η δευτερη μερα που κανω το πρωτο σταδιο της διαιτας (το σταδιο ωστε ν αρχισει να γινεται κετωση) καθως ειμαι πελον σιγουρη οτι μπορω να την αρχισω κανονικα και να μην καταληξω παλι με ενα κιλο κωκακια απο το κοντινο μου ζαχαροπλαστειο!
Ευχηθειτε μου καλη τυχη!
Μπραβο σας που συνεχιζετε την προσπαθεια και που φτιαξατε πολυ ωραια τη σελιδα ολη και χαιρομαι που βλεπω πολλα νεα μελη...