Αυτη την κακη συνηθεια με την τσιχλα, να μασαω για λιγο , να παιρνω γευση και αμεσως να μασαω αλλη, την εχω και εγω, ιδιαιτερα αφου εκοψα το τσιγαρο. Υπολογιζω τους υδατανθρακες που εχουν αλλα βγαινουν πολλοι. Επισης απο τους υπολογισμους που εκανα η καθε τσιχλα δεν ειναι 1 γρ. αλλα 2 γρ. περιπου, οποτε .... Παντως απο εντατικη ερευνα σε περιπτερα και σουπερ μαρκετ βρηκα οτι οι λιγοτεροι υδατανθρακες υπαρχουν στις trident senses στο πρασινο κουτακι, αυτο που περιεχει 14 τσιχλες και ανοιγει σαν φακελακι. Εχουν 60,7 γρ. στα 100 γρ. δηλαδη υπολογισε 1,2 υδαταθρακες η μια. Περα απο τους υδατανθρακες στις τσιχλες ειδα οτι και ο καφες περιεχει λιγους. Συγκεκριμενα ο στιγμιαιος ( και ο ντεκαφεινε που πινω) εχει 0,7 υδατ. στα 2 γραμμαρια (εγω για να κανω καφε βαζω δυο κουταλιες , αρα 1,4 υδατ.) ενω ο ελληνικος και ο γαλλικος εχουν 0,2 υδατ. στο κουταλακι. Αυτους τους υδατανθρακες πρεπει να τους υπολογιζουμε στους συνολικους υδατανθρακες; Ολη μερα ειμαι με ενα κουμπιουτερακι στο χερι και υπολογιζω. Εχω γινει εξπερ στα μαθηματικα , στη λεγομενη μεθοδο των τριων, αν δεν κανω λαθος. Τοσους υδατανθρακες στα 100 γρ., στο τοσο ποσο;;;;