Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Τσίχλες...

Τσίχλες... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3698

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά! ΠΡΟΣΟΧΗ στις τσίχλες!
Ακόμα κι αν γράφουν χωρίς ζάχαρη...
Έχουν 89 υδατάνθρακες τα 100 γρ. δηλ. περίπου 1 υδατάνθρακα η μία.
Σήμερα παρασύρθηκα...ήθελα κάτι γλυκό και έφαγα περίπου 10. Μασούσα μία έπαιρνα λίγη γεύση την έφτυνα...
Αλλά οι υδατάνθρακες, υδατάνθρακες.
Πήρα 10 τζάμπα και βερεσέ..
Ευτυχώς το συνειδητοποίησα κι έτσι την υπόλοιπη μέρα έφαγα μόνο αυγά και κοτόπουλο...
Η ζυγαριά θα δείξει την Δευτέρα. Ήδη έχω 18 μέρες στη διατροφή.
Σίγουρα δεν έχω χάσει όσα κιλά θα ήθελα (δηλ γύρω στα 4) αλλά έχω "ξεφουσκώσει".
Για μένα η ουσία είναι η "απεξάρτηση" (συγνώμη για την έκφραση) από τα γλυκά και τα παγωτά. Η απώλεια βάρους θα ακολουθήσει..
Γλυκειά Καληνύχτα (με splenda)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τσίχλες... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3704

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
enh έγραψε:
Αμαν, τι λες??? Αραγε δεν υπαρχουν τσιχλες με χαμηλους υδατανθρακες? Οι μαλακες καραμελες μαστιχας του Λαδα εχουν 89 τα 100 γραμμαρια αλλα ειναι και οι 89 πολυολες.

OK. Θα ψάξω για τσίχλες και θα σας πω. Αύριο, μεθαύριο που θα πάω σούπερ μάρκετ.
Αλήθεια, ποιές είναι οι μαλακές καραμέλες μαστίχας? Και τί σημαίνει πολυόλες? (πω πω άσχετη είμαι!)

Re: Τσίχλες... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3708

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αυτη την κακη συνηθεια με την τσιχλα, να μασαω για λιγο , να παιρνω γευση και αμεσως να μασαω αλλη, την εχω και εγω, ιδιαιτερα αφου εκοψα το τσιγαρο. Υπολογιζω τους υδατανθρακες που εχουν αλλα βγαινουν πολλοι. Επισης απο τους υπολογισμους που εκανα η καθε τσιχλα δεν ειναι 1 γρ. αλλα 2 γρ. περιπου, οποτε .... Παντως απο εντατικη ερευνα σε περιπτερα και σουπερ μαρκετ βρηκα οτι οι λιγοτεροι υδατανθρακες υπαρχουν στις trident senses στο πρασινο κουτακι, αυτο που περιεχει 14 τσιχλες και ανοιγει σαν φακελακι. Εχουν 60,7 γρ. στα 100 γρ. δηλαδη υπολογισε 1,2 υδαταθρακες η μια. Περα απο τους υδατανθρακες στις τσιχλες ειδα οτι και ο καφες περιεχει λιγους. Συγκεκριμενα ο στιγμιαιος ( και ο ντεκαφεινε που πινω) εχει 0,7 υδατ. στα 2 γραμμαρια (εγω για να κανω καφε βαζω δυο κουταλιες , αρα 1,4 υδατ.) ενω ο ελληνικος και ο γαλλικος εχουν 0,2 υδατ. στο κουταλακι. Αυτους τους υδατανθρακες πρεπει να τους υπολογιζουμε στους συνολικους υδατανθρακες; Ολη μερα ειμαι με ενα κουμπιουτερακι στο χερι και υπολογιζω. Εχω γινει εξπερ στα μαθηματικα , στη λεγομενη μεθοδο των τριων, αν δεν κανω λαθος. Τοσους υδατανθρακες στα 100 γρ., στο τοσο ποσο;;;;

Re: Τσίχλες... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3716

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θα σας πω ότι κάποια στιγμή διαμαρτυρόπουν ότι κάλλησα ενω έκανα τα πάντα σωστά.
Ώσπου ανακάλυψα ότι με κολλάγανε οι τσίχλες και οι καραμέλες χωρίς ζάχαρη.
Και φρέναρα απότομα.
Έκανα στοπ και άρχισε η π΄τωση σε τρελλούς ρυθμόύς.
Δεν ξέρω!
Σκεφθείτε το.

Re: Τσίχλες... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3719

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
με τις καραμελες να σας πω δεν εχω εμπιστοσυνη κ ετσι αποφευγω τα πολλα παρε δωσε! :evil: βασικα ουτε κ οι τσιχλες ειναι για χορταση! αν θελετε καποια στιγμη να μασουλησετε μια ετσι απλα για πιο δροσερη αναπνοη η απο θεληση για κατι γλυκο τοτε καντε το αλλα μονο μια!!! character43 aracter43 ασε που κ αυτο με την αναπνοη εγω το εχω αναπληρωσει με το να φυτεψω φρεσκο διοσμο στο μπαλκονι μου κ ετσι εχω κ για τα φαγητα μου αλλα κοβω ενα μικρο κομματακι οταν ειναι να παω καπου κ το μασαω για 2 λεπτα κ μετα το φτυνω! αφηνει πολυ δροσερο το στομα κ ειναι κ αντυσηπτικο στοματικης κοιλοτητας!!! bravo avo

Re: Τσίχλες... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3730

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ, δικιο εχετε! Τζαμπα υδατανθρακες ειναι οι τσιχλες και οι καραμελες αφου δεν προσφερουν τιποτα ωφελιμο στον οργανισμο ασε που με το συνεχες μασουλημα ανοιγει και η ορεξη και αρχιζει να γουργουριζει και το στομαχι (διαπιστωμενο καθημερινα). Σου λεει ολο μασαει αυτη, δεν θα κατεβει τιποτα καλο και προς τα εδω. Απο αυριο κομμενες λοιπον γιατι ακομα και στις τσιχλες ειμαι η ολα η τιποτα, οταν ξεκιναω το πακετακι δεν το κραταω για πολλες ημερες. Επομενως καλυτερα καθολου.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication