Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλησπέρα σε όλους!

Καλησπέρα σε όλους! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3433

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου για έναν και μοναδικό λόγο:
Θέλω να πάρω κουράγιο!
Μετά απο αρκετούς μήνες χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ, μπήκα πάλι εδώ και είδα τόσα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Πέρσυ τον Μάρτιο αποφάσισα να ακολουθήσω την διατροφή Άτκινς, γνωρίζοντας απο την Marina τα απαραίτητα και διαβάζοντας όσα πιό πολλά μπορούσα και απο το δίκτυο, αλλά και το βιβλίο του γιατρού.
Ξεκίνησα 85 κιλά. Γενικά, ήμουνα στρουμπουλή πάντα με μία λατρεία για οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη (τί πρωτότυπο!). Έχω κάνει όποια δίαιτα υπάρχει και δεν υπάρχει, διαιτολόγοι, ενδοκρινολόγοι κλπ κλπ κλπ
Σε λιγότερο απο τρείς μήνες είχα φτάσει 72 κιλά και ήμουνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Έκανα και ένα γενικό και λεπτομερειακό τσέκ άπ κι από υγεία ΕΣΦΥΖΑ (=> βλακείες λένε πως η διατροφή αυτή καταστρέφει τον οργανισμό. ίσα ίσα)!

Είχα παλαβώσει απο χαρά! Πίστεψα πως ο "εθισμός" μου στα γλυκά (ιδιαίτερα παγωτά) είχει ξεπεραστεί τελείως - αγόρασα και παγωτομηχανή και έφτιαχνα όποια συνταγή βρήκα με χαμηλούς υ/α (πάντα με ζαχαρίνη)

Ήρθε όμως ο Οκτώβριος... Συνέβησαν διάφορα που με αποδιοργάνωσαν και έτσι μέσα σε δύο-τρείς μήνες όσα κιλά είχα χάσει τα ξανάφερα και τα επανεγκατέστησα επάνω μου!
Έκτοτε κάθε μέρα ξεκίναγα Άτκινς και κάθε μέρα "χτύπαγα" αλύπητα έναν φραπουτσίνο κάραμελ βέντι απ΄τα στάρμπακς! Κάθε μέρα ήθελα να επικοινωνήσω μέσω του site και κάθε μέρα το "ξέχναγα" τεχνιέντως!

10 Αυγούστου είπα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Είμα 81 κιλά και πρέπει να πάω τουλάχιστον 60 (για πολλούς και διάφορους λόγους)
Και ξανάρχισα.

Νοιώθω πολύ καλά, γενικά.
Όμως, έχω πάθει στερητικό. Το καταλαβαίνω. Έχω πολλά πολλά νεύρα και ξεσπάω στον σύντροφό μου (ο καψερός μου στέκεται όσο δεν παίρνει άλλο και νοιώθω φρικτά), το βράδυ στον ύπνο μου ζυμώνω ψωμί, τρώω παγωτά...

Παρ΄όλα αυτά έχω πέσει στα 80 κιλά...

Θα συνεχίσω την διατροφή με στόχο να μου γίνει τρόπος ζωής

Όποιες ιδέες και προτάσεις καλοδεχούμενες

Σας ευχαριστώ πολύ που με "ακούσατε" και εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους μας...

Γλυκά φιλά
Μπλού
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλησπέρα σε όλους! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3441

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Μπλου, καλη επανοδο. Ειναι σιγουρα δυσκολο, οταν εχεις καταφερει τοσα πολλα, να κατρακυλας και μετα φτου κι απο την αρχη!!
Σου ευχομαι η δευτερη φορα, να ειναι και η τελευταια, και να σου γινει τροπος ζωης η ατκινς.
Δε σου κρυβω, οτι και μενα με τρομαζει η ιδεα, να ξαναβαλω τα κιλα που εχασα. Ακριβως, λοιπον επειδη με τρομαζει, προσεχω. Οταν θα φτασεις κι εσυ με το καλο στη φαση της συντηρησης, θα μπορεις να τρως σχεδον τα παντα, με μετρο. Αν π.χ. φας παγωτο μια μερα, φροντησε οι υπολοιποι υδατανθρακες σου, να ειναι κατω απο δεκα. goodluck odluck
love your self

Re: Καλησπέρα σε όλους! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3442

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Welcome back! Αχ, αυτη την αδυναμια στα γλυκα την καταλαβαινω απολυτα. Ωστοσο, αν και πολυ καινουργια ακομη, νιωθω οτι μερα με τη μερα μειωνεται. Εφοσον εχεις κανει και στο παρλεθον Atkins ειμαι σιγουρη οτι θα το ειχες νιωσει και εσυ. Ειναι λοιπον καιρος να αρχισεις να θυμασαι πως ενιωθες στο παραλθον , οταν ειχες χασει αρκετα κιλα, δεν ηθελες απαγνωσμενα γλυκα και απολαμβανες ολα τα πλεονεκτηματα της διατροφης αυτης. Πιστευω οτι αυτες οι σκεψεις θα σου δωσουν κουραγιο να συνεχισεις. Οσο για το συντροφο σου πες του να κανει λιγο υπομονη αφου συντομα η καλη του θα μεταμορφωθει σε μια υπερκομψη κουκλαρα. Σιγουρα θα ειναι πολυ περηφανος για σενα αλλα και εσυ θα νιωθεις καλυτερα και φυσικα θα βελτιωθει και η σχεση σας. Αν παρω παραδειγμα απο μενα, οποτε ετρωγα πολυ, ιδιαιτερα ψωμι και γλυκα, μετα αισθανομουνα χαλια και δεν ηθελα ουτε να με βλεπει ο αντρας μου, γιατι ενιωθα χοντρη. Αρα ενα αμεσο αποτελεσμα της Αtkins ειναι οτι μας κανει να αισθανομαστε πιο ομορφες και πιο επιθυμητες, να αγαπαμε περισσοτερο τον ευατο μας και αυτους που μας αγαπαμε. Καλη συνεχεια μας ευχομαι!

Re: Καλησπέρα σε όλους! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3464

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Roulaki και kallia, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας.
Είναι γεγονός πως είναι δύσκολο ξανά απ΄την αρχή.
Προσπαθώ να μην μπαίνω στην διαδικασία να σκέφτομαι πως τώρα θα μπορούσα να είμαι 58 κιλά - άν συνέχιζα την διατροφή μου - σκεφτόμενη πως κάλλιστα θα μπορούσα να είμαι 100 κιλά - άν δεν υπήρχε αυτή η απίστευτη διατροφή.
Μοιάζει να χάνω αργά, βέβαια, αλλά το παλεύω.
Αύριο θα προσπαθήσω να πάω και στην Κυψέλη σ΄εκείνο το κατάστημα με τα προϊόντα Άτκινς, ώστε να έχω τις εναλλακτικές μου όταν με πιάνουν συμπτώματα τύπου "θέλω σοκολάτα ή γλυκό ΤΩΡΑ"

Πάντως, παιδιά, η δουλειά που έχει γίνει εδώ είναι καταπληκτική!
Συγχαρητήρια πρώτα απ΄όλα στην Marina και σε όλους!
Μου αρέσει που αγαπάτε τον εαυτό σας και που με βοηθάτε να τον αγαπήσω κι εγώ (επιτέλους κάποια στιγμή στη ζωή μου!)

Σας φιλώ γλυκά και θα τα λέμε...
Μπλού

Re: Καλησπέρα σε όλους! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3489

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητή μπλού.
Να δεις πόσες φορές άρχισα εγώ μια δίαιτα και την παράτησα στο τέλος.
Και λοιπόν; Τί έγινε;
Σιγά μην ζήσω με το τι έκανα στο παρελθόν. Ζω στο παρόν και το παρόν είναι πολύ όμορφο.
Είμαι μείον 21 κιλά σε 3,5 μήνες.
Απλά το ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ
Κι αν ξεσπάς στο σύντροφό σου τι έγινε;
Ας καταλάβει ότι περνάς φάση και κάθε φορά που γκρινιάζει ας σκέφτεται ότι σε λίγο θα σε σηκώνει στα ΄χέρια του και ...... ουπς ίσως υπάρχουν και ανήλικα στο φόρουμ.
Αυτό να του πεις και θα ηρεμήσει :lol: :lol: :lol: :lol:
Άει στο καλό :oops:
Καή επιτυχία.
Εϊμαστε όλοι εδώ για σένα.
>Φιλιά
Νατάσα
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.170 δευτερόλεπτα

Syndication