Η αληθεια ειναι, οτι ολοι πεσαμε, ή πεφτουμε καποια στιγμη στο βουρκο της αμαρτιας. (υδατανθρακες). Πιστευω οτι ολοι μας, εχουμε βρει καποια προσωπικα τρικ για να αποφευγουμε τις κακες συναναστροφες μετα απο τετοια ατοπηματα. Τα προσωπικα μου τρικ λοιπον, ειναι τα εξης:
Οταν θελω γλυκο, φροντιζω να εχω παντα sprite ή cola zero. αυτο παντα πιανει, εκτος αν εχω κανενα γλυκακι ή παγωτακι στο ψυγειο, απ'αυτα που εχουμε στις συνταγες.
Οταν θελω ντε και καλα ψωμι, τρωω μισο cream cracker ολικης.
Οταν θελω χυμο, Γεμιζω τα 3/4 ενος ποτηριου με σοδα και στο υπολοιπο βαζω χυμο. Ετσι και τον ουρανισκο μου ξεγελαω και καινουργιο αναψυκτικο φτιαχνω.
Τωρα, αν με πιασει κατι και θελω να γουρουνιασω, ή μπουκωνομαι με σαλαμια κασερια κλπ, που θα με χορτασουν, ή πινω καφε, ή παιρνω τους δρομους ως αλλη Αστερω.

Μετα απο καμμια ωριτσα με χαζι στα μαγαζια, οχι μονο θα σου φυγει η λιγουρα, αλλα θα θελεις να μπεις σε ολα αυτα τα υπεροχα ρουχα που ειδες στις βιτρινες.
Αν παλι, τιποτα απο ολα αυτα δεν πιασει (πραγμα απιθανο), τοτε γραφε στο φορουμ. Εδω, γι αυτο ειμαστε ολοι. Για να δινουμε δυναμη, ο ενας στον αλλο.

P