Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τα κανα μανταρα

τα κανα μανταρα 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18423

• belladonna19
  • Το Άβαταρ του/της belladonna19
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τι να κανω βοηθήστε με..αρχισα να τρωω υδατανθρακες και δεν θελω!!!τα χω παιξει!!!!και εκει που αποφασισα να ριξω τους υδατανθρακες στους 10 απο αυριο να εξιλεωθώ,απο αυριο νηστεία!!!!!!Τι να κάνωω??????
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

τα κανα μανταρα 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18428

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολή η νηστεία με την ατκινς. Τρωγε καλαμάρια,χταπόδια και σαλάτες. Λίγες μέρες είναι θα περάσουν. Και εγω πάντως έβαλα 1 κιλό αυτές τις μέρες παρόλο που τρέφομαι κανονικά πλέον. Αλλα φαίνεται πως η σχεδόν παντελής έλλειψη πρωτεινων παχαίνει.....

τα κανα μανταρα 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18430

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
sokolatenia μου, πρώτον χάρηκα πολύ που είδα το προηγούμενο post σου, και χάρηκα που είσαι καλά και με όλα εκείνα τα κιλά, μείον! belladona μου, η σοκολατενια έχει δίκιο. Αναγκαστικά, θα δεις τη ζυγαριά να ανεβαίνει. 5 μέρες τώρα, με όσο το δυνατόν λιγότερους υδατάνθρακες, και πάλι η ζυγαριά είναι +1 1/5 και το έντερο έχει πάρτυ. Παίρνω boscopan για τον πόνο, αλλά το πρίξιμο, δεν υποχωρεί με τα φάρμακα. Μ. Παρασκευή σήμερα, από αύριο, ξανά τα κεφάλια μέσα. Σαν πιο παλιά στην διατροφή, θα σου δώσω μια συμβουλή και σε σένα, και σε οποια/ο διαβάζει. Φάτε λίγο τσουρέκι, έτσι για το καλό. Το υπόλοιπο, δώστε το! (δεν είναι εποχή να πετάμε). Σε γείτονες, σε συγγενείς σε φίλους, σε φτωχούς! Το τσουρέκι είναι η μεγαλύτερη παγίδα στην μετά Πάσχα εποχή. Όλοι στα σπίτια μας, έχουμε περισσότερα από ένα. Αν δεν τα εξαφανίσεις, το μυαλό σου θα είναι εκεί!
Λοιπόν, καλο Πάσχα εύχομαι, και μετά τις κρεπάλες, επιστροφή στις πρωτείνες.
love your self

τα κανα μανταρα 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18431

• belladonna19
  • Το Άβαταρ του/της belladonna19
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλε εγω αδυνατησα!!!!!!!!!!!μαλλον ειμαι ενετλως αναποδη!!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication