Δυστυχώς νομίζω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω...δεν στράφηκα στη βοήθεια ειδικού, νομίζω ότι με βοήθησαν οι συγκυρίες...ήμουν τότε σε μία πολύ κακή σχέση και έκανα μία δουλειά πολύ ψυχοφθόρα, απαιτητική, που δεν μου άρεσε καθόλου. Ε, χώρισα, άλλαξα δουλειά και ως δια μαγείας δεν ξαναβίωσα περιστατικό υπερφαγίας.Πάντως να σημειώσω ότι το compulsive overeating σε εμένα κράτησε περίπου 2-3 χρόνια, με πολλά διαλείμματα, και αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι είχα κάνει μία υποθερμιδική δαίαιτα πολύ καιρό, είχα αδυνατίσει ΠΟΛΥ και μετά τα ξαναπήρα... Τα σημάδια όμως (ότι κάποτε θα το πάθαινα) υπήρχαν από την εφηβική μου ηλικία. Έτσι φοβάμαι πως δεν είμαι σίγουρη ότι το ξεπέρασα. Απλά το έχω σε αδράνεια εδώ και 6 τουλάχιστον χρόνια, κατά τα οποία έχω υπάρξει μία νορμάλ κοπέλα, με τα πάνω και τα κάτω της, αν εξαιρέσουμε τους 2 τελευταίους μήνες που το παραέκανα (όμως τίποτα περίεργο, απλά έτρωγα κάθε μέρα πατατάκια και έτρωγα και βράδυ και δεν περπατούσα...)και να'μαι τώρα εδώ!
Πάντως, αν μπορούσα να πω ένα μόνο πράγμα, θα έλεγα ότι η προσωπική ζωή είναι πολύ σημαντική σε ό,τι αφορά αυτά τα θέματα.....Τουλάχιστον για εμένα ήταν...