Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Τι έχω πάθει? βοήθεια!!!

Απ: Τι έχω πάθει? βοήθεια!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15999

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Τετραδιο με διαιτες εγω δεν εχω.Αλλα αυτη τη σιχαμενη διαιτα της λαχανοσουπας την εκανα και γω.....εκλεινα τη μυτη και ετρωγα...μπλιαξξξξξξξξξξξ!!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι έχω πάθει? βοήθεια!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16004

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
εγώ μετά την πρώτη μέρα της λαχανόσουπας μου με χίλια ζόρια την κράτισα, το βράδυ που σηκώνθηκα, απλά έπεσα κάτω, ευτυχώς που δε χτύπησα....
making small changes to see big results...

Απ: Τι έχω πάθει? βοήθεια!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16014

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Α, εγώ είχα τετράδιΑ!!! Όπου κατέγραφα λεπτομερώς ό,τι ακριβώς έτρωγα, έβαζα κάθε μέρα στόχους (πήγαινε κάπως έτσι: 02/01/2004, κιλά 60, στόχος 55, 10/01/2004 κιλά 61, στόχος 55, 20/01/2004 κιλά 62, στόχος 55-ο στόχος πάντως παρέμενε πάντα ίδιος...). Το τι δίαιτες είχα μέσα σε αυτά τα τετράδια δεν λέγεται. Και δεν μου έφταναν οι επίσημες, έφτιαχνα και δικές μου με πόντους...Εννοείται βέβαια ότι όσο τις έφτιαχνα είχα δίπλα μου τσιπς, παγωτό, σιροπιαστά, ό,τι έβρισκα γενικώς.... Ακούγεται κακία αλλά δεν είναι: νοιώθω μία σχετική ανακούφιση που και άλλες έχουν περάσει την ίδια φάση με εμένα (όσο κι αν ακούγεται περίεργο, ποτέ δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να μου ομολογήσει κάτι τετοιο...)

Απ: Τι έχω πάθει? βοήθεια!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16015

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Δεν είναι κακία Alice6. Όλοι νιώθουμε καλύτερα όταν ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι :)

Και βέβαια μην σου κάνει εντύπωση το ότι κανείς δεν στο έχει ομολογήσει. Σκέψου, εσύ το έχεις πει σε κανέναν όλο αυτό που περνάς;;(εκτός από εμάς).

I did it once, I can do it again ...

Απ: Τι έχω πάθει? βοήθεια!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16018

• Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ephoebe έγραψε:
Δεν είναι κακία Alice6. Όλοι νιώθουμε καλύτερα όταν ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι :)

Και βέβαια μην σου κάνει εντύπωση το ότι κανείς δεν στο έχει ομολογήσει. Σκέψου, εσύ το έχεις πει σε κανέναν όλο αυτό που περνάς;;(εκτός από εμάς).

Μμμμ, σωστό αυτό! Όντως σε κανέναν δεν το έχω πει-ε, ίσως στην αδερφή μου, αλλά μέχρι εκεί.

Απ: Τι έχω πάθει? βοήθεια!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16019

• Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πάντως να ξεκαθαρίσω ότι την υπερφαγία την έχω ξεπεράσει, τα τελευταία 6 χρόνια είμαι οκ, απλά δεν μπορώ να ξεκινήσω δίαιτα, έχω ακόμα το σύνδρομο του "τρώω σήμερα και ξεκινάω αύριο" αλλά νορμάλ πράγματα. Τώρα γιατί το γράφω αυτό? Ε, έτσι, για να το διαβάζω και να χαίρομαι! Σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα στην άτκινς (είναι η μόνη δίαιτα στην οποία πιστεύω, την έχω κάνει και στο παρελθόν)!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.202 δευτερόλεπτα

Syndication