Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Το απαγορευμενο...

Re: Το απαγορευμενο... 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13127

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Jubilee συγνώμη, πρέπει να παραδεχτώ ότι γέλασα πολύ με το ποστ σου, γράφεις πολύ απολαυστικά και παραστατικά :lol:

Αφού θέλεις να σε ταρακουνήσουμε ...... fryingpan yingpan fryingpan yingpan
Γιατί παιδί μου φτιάχνεις τέτοια γλυκά ?? Μπορείς να φτιάξεις στον φίλο σου ένα γλυκάκι από τις συνταγές μας, οπότε αν δεν κρατηθείς και φας μικρό το κακό.
Επίσης, αν φτιάξεις κανένα απαγορευμένο, φτιάξε μικρή ποσότητα, 2-3 μερίδες, να το φάει δλδ σε 1-2 μέρες, να μην το βλέπεις κ εσύ κάθε μέρα μπροστά σου, άνθρωποί είμαστε, πόσο να αντέξουμε?????????

(θα κάνω κ το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω ότι τουλάχιστον το ευχαριστήθηκες, φαντάζεσαι να έκανες την αμαρτία και να μην σου άρεσε κιόλας?)

Πάντως, σοβαρά κιόλας, φαντάζομαι δεν είναι τόσο τραγικό, κάνε δραστική μείωση υ/α και σε 2-3 μέρες θα μπεις πάλι σε κέτωση.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Το απαγορευμενο... 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13139

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
LOL!
Φτου σου, αμαρτωλή!
Δεν νομίζω ότι έκανες τίποτα το τραγικό... Η μαύρη σοκολάτα δηλαδή είναι το χειρότερο που έφαγες, πόσο άσχημα να είναι τα πράγματα; Σιγά!
Δεν το έχω εξομολογηθεί ακόμη, αλλά θα σας το πω εδώ, που δεν μας ακούει κανείς. Το περασμένο σ/κ ήμουν στην Καλαμάτα με την ομορφούλα μου, την οποία ξέχασα (μαζί και την Άτκινς) μόλις είδα την βιτρίνα εκείνου του φούρνου, στη διαδρομή για την παραλία... Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ στην Καλαμάτα και να μην φάω Λαλάγγια! Είναι ζυμάρι τηγανισμένο, δηλαδή υδατάνθρακες με καμένα λίπη, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ, είναι σαν να πηγαίνεις στην Κρήτη και να μην πιείς Ρακή, δεν γίνεται.

Πήρα λοιπόν ένα κιλό και κάτι ψιλά που με κέρασε η φουρνάρισσα γιατί με λυπήθηκε έτσι που τα κοίταζα, έφαγα περίπου το μισό σε λίγες ώρες. Τα υπόλοιπα τα έφερα μαζί μου, αλλά δεν τα έχω πειράξει από τότε. Ούτε που τα κοιτάω.

Χτύπα τώρα κι εσύ, Jubilee!
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]

Re: Το απαγορευμενο... 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13142

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Akentak,
μισή αμαρτία έκανες, λαλάγγια χωρίς φέτα???

Re: Το απαγορευμενο... 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13146

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ξέρετε βρε, γιατί φοράω ολόσωμο στην παραλία;;;; Όχι, δεν θέλω να κρύψω τα κιλά μου!
Για να μην φαίνονται τα σημάδια από το μαστίγιο!!!
Ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω!
...Και ξανά προς τη δόξα τραβά!!!
love your self

Re: Το απαγορευμενο... 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13152

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ανθρωποι ειμαστε και καποτε μπαινουμε σε πειρασμους.Το πιο θετικο με αυτη τη διαιτα ειναι οτι μπορουμε ανετα να ξαναεπανελθουμε.Ειπαμε οταν πεσουμε σηκωνομαστε και προχωραμε με το κεφαλι ψηλα......καλες επιτυχιες σε ολους...

Re: Το απαγορευμενο... 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13154

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Λολ! Καλά δεν νομίζω να υπάρχει ατκινικός που να μην έχει αμαρτήσει. Πόσο μάλλον εγώ που είμαι στο 20 για μια ζωή. Οκέι οι δικές μου αμαρτίες έχουν φτάσει τους 60, αλλά η καρδούλα μου το ξέρει τι τραβούσα μέχρι να περάσει το 48ωρο. Μέχρι που κατάλαβα ότι για όλα φταίει το απαγορευμένο. Αυτό που δεν πρέπει να φας. Και άρχισα να γεμίζω το ψυγείο με πάσης φύσεως πράγματα που μπορώ να φάω. Να έχω και εγώ τις επιλογές μου. Να έχω το δικό μου γλυκό δίπλα στα μπισκότα. Την δική μου σοκολάτα δίπλα στις σοκολάτες. Από τότε που βγήκε η sweet n balance -lifesaver- δεν θυμάμαι να έχω αμαρτήσει.

Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση το βράδυ Σαββάτου -συνήθως τότε τσακίζω την σοκολάτα μου- την ώρα που πάω να βάλω κραγιόν βραδινό, να σκουπίζω το στόμα μου από τις σοκολάτες. Τόσο μου αρέσει αυτό που βλέπω που σκέφτομαι να το βγάλω φωτογραφία να το βάλω άβαταρ. Κάνω Άτκινς και τρώω σοκολάτα. Σο-κο-λά-τα! Τρώω σοκολάτα και αδυνατίζω. Πάμε πάλι. Τρώω σοκολάτα και αδυνατίζω. I love Lowcarbing!
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.152 δευτερόλεπτα

Syndication