Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: :(:(:(:( τα κανα *****τα!!!!

:(:(:(:( τα κανα *****τα!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10525

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
ενώ η μέρα ξεκινησε μια χαρά είχα κάνει το προγραμμά μου, τι θα φάω τι θα πιω.... το μεσημέρι με πιάνει μια λιγούρα και έφαγα τον αγλέωρα!! τι τυριά, τι λουκάνικα, τι σκουμπρί και σαρδέλα, τι μαγιονέζες!!! έτρωγα ετρωγα ενώ είχα χορτάσει.... μετά ήθελα γλυκο.... έφαγα καμιά 50 αρια γραμμαρια ταχίνι με κρέμα γάλακτος, ζαχαρίνη και κακάο και μερικά φουντούκια... σύνολο θερμίδων???? 3000!!!!! συνολο υδατανθράκων 18... έχω κάνει μεγάλη πατάτα?????? λέω να μη ζυγιστώ αύριο....φοβαμαι... τις συμβουλές σας βρε παιδια....... είναι πολύ στενοχωρημένη... oops :cry: :cry:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: :(:(:(:( τα κανα *****τα!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10526

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Tίποτα δε θα έχει γίνει! Αφού δεν ξεπέρασες τους υ/α. Βέβαια μη ζυγιστείς καλού κακού, αλλά νομίζω ότι απλά δε θα εχεις χάσει! Πάντως εγώ εν πλήρη συνειδήσει την Παρασκευή που πέρασε τη χάλασα τη δίαιτα. Βγήκα να γιορτάσω τη γιορτή μου και τα γενέθλια του γιου μου. Εν γνώσει μου έφαγα τα πάντα,και ήπια κρασάκι κόκκινο και γλυκά. Την επόμενη δε ζυγίστηκα και συνέχισα κανονικά. Τη μεθεπόμενη ήμουν 300γρ κάτω. Το θέμα είναι να συνεχίζεις. Και όταν άρχισα είπα ότι σε συγκεκριμένες μέρες θα το χαλούσα το πλάνο, αλλά είναι πιο σημαντικό να έχω μια συνεχή πορεία και να κάνω που και που ατασθαλείες παρά να είμαι συνέχεια στις ατασθαλείες (όπως τον τελευταίο χρόνο που του 'δωσα και κατάλαβε). Τώρα ξέρω ότι θα αμαρτήσω 11 Δεκεμβρίου που παντρεύεται ένας φίλος μου -γίνεται να μην πιω;- και Χριστούγεννα -Πρωτοχρονιά (2 ημέρες).

Re: :(:(:(:( τα κανα *****τα!!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10529

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Λες μωρέ? Μακάρι....Σκέφτομαι τις επόμενες 2 μέρες να ρίξω τις θερμίδες μου στις 1000 να ξεφουσκώσω κιόλας γτ νιώθω τούμπανο.... Ευχαριστώ anyway galadriel!

Re: :(:(:(:( τα κανα *****τα!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #11884

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βοηθεια!!!!!!!!ειμαι στην πεμπτη μερα ατκινς και ενω τα κανω ολα σωστα και εχω χασει ηδη 2.3γρ σημερα εκανα γκαφα και εφαγα ποπ κορν.κοιταξα οταν γυρισα στο μικρο βιβλιαρακι ατκινς για το ποσους υδατανθρακες εχουν τα ποπ κορν και διπλα στο ποπ κορν ειναι κενο.τι συμαινει αυτο????οτι ειναι φουλ στους υδατανθρακες????η οτι δεν εχουν τιποτα?????ας μου πει καποιος!!! oops ps oops ps oops ps αυριο τι κανω????μαλλον καλο θα ειναι να μην ζυγιστω γιατι θα απογοητευτω fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan κατι αλλο επισης που θα ηθελα να ρωτησω τις πιο παλιες τρωω περιπου 4-5 αυγα την ημερα.λετε να παθω τιποτα???ευχαριστω εκ των προτερων wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx

Re: :(:(:(:( τα κανα *****τα!!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13036

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Vasoylitsa, Relax!
Το ποπ κορν έχει περίπου 19γρ. υ/ες στα 100 γρ. όταν είναι ψημένο με αέρα, λιγότερους όταν είναι μαγειρεμένο με λάδι ή βούτυρο (~16). Μια μεγάλη συσκευασία στο σινεμά είναι 75γρ., οπότε δεν πιστεύω να ξεπέρασες -τουλάχιστον όχι κατά πολύ- το όριο.
Τώρα παρατήρησα πως το ποστ σου είναι από τον Μάρτιο, κι όμως μου πετάχτηκε ως unread. Δεν βαριέσαι, μιας και απάντησα ας μείνει.
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]

Re: :(:(:(:( τα κανα *****τα!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13524

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω για την απαντηση!τουλαχιστον μου εφυγε η απορια για αλλη φορα!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα

Syndication