Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ταχινοσαμποταζ

ταχινοσαμποταζ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10153

• lunadark
  • Το Άβαταρ του/της lunadark
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μια χαρα τα πηγαινα....κατω απο τους 20...δεν ζυγιζομουνα κιολας μεχρι να κλεισω βδομαδα...και τελικα πιανω να φτιαξω ρουλοψωμο, φτιαχνω, τρωω μια κομματαρα και μετα απο καμια ωρα τι ανακαλυπτω????????οτι το ταχινι ειναι με μελι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσαντιστηκα και ανοιξα το ντουλαπι κι εφαγα μια γαβαθα κορν φλειξ με γαλα και 2 φρουτα....
παμε απο την αρχη λοιπον σημερα...... :cry: :cry: :cry:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ταχινοσαμποταζ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10169

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ποιον να το πούμε και ποιος να μας πιστέψει. Το μπολ με το κορν φλειξ το γαλατάκι και το φρουτάκι το θεωρούμε ατασθαλία η= :lol: :lol: :lol:

Re: ταχινοσαμποταζ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10174

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εκεί είναι το λάθος καλή μου (στο μπωλ με το κορν φλεικ το γαλα και το φρούτο)
Όταν κάνουμε την πατάτα (ταχίνι με μέλι) λέμε ουπς και συνεχίζουμε τη διατροφή μας. Δεν σταματάμε για σήμερα και συνεχίζουμε αύριο. Και τι έγινε σήμερα πήρες κατά λάθος καμιά 10αριά υδατάνθρακες παρά πάνω. Αν σε παίρνει η ώρα μη φας τίποτα άλλο με υδατάνθρακες για εκείνη την ημέρα και είναι ολα οκ , αν όχι (πχ είναι βράδυ) απλά συνεχίζεις σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Δεν πέφτεις με τα μούτρα να φάς και τους υπόλοιπους υδατάνθρακες, δεν σταματάς την κέτωση δηλαδή χωρίς λόγο. Αν θα το έκανες αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχες κανένα τίμημα στη ζυγαριά και σίγουρα δεν θα έχανες χρόνο.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: ταχινοσαμποταζ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10178

• lunadark
  • Το Άβαταρ του/της lunadark
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:lol: :lol: :lol: :lol: το ξερω το ξερω ειμαι απαραδεκτη!!!!!!!!!!
ξαναρχισα ομως και αυτη τη φορα χωρις λαθη!!!!!

Re: ταχινοσαμποταζ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10179

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Την έχω πάθει και εγώ και μάλιστα πρόσφατη η τελευταία. Πριν μερικές μέρες μου δώσανε μια ζαμπονοτυρόπιτα ειδικά για μένα. Τρώω, τρώω, τέλεια λέω, θέλω την συνταγή, αλλά κάτι δεν μου πηγαινε. Ναι είχε μέσα φύλλο λεπτό για να δέσει! Ας όψεται που το κατάλαβα πριν το καταβροχθίσω όλο. Ότι έμεινε το έκανα δωρεά στα... σκουπίδια...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ταχινοσαμποταζ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10206

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπόν...επανήρθα μετά από παράστράτημα....εβδομαδιαίο!Ναι, καλά ακούσατε..επί μια εβδομάδα παραστρατούσα η άσωτη!!!!! ξεκίνησα από μια γαστρεντερίτιδα συνδυασμένη με βαριά γρίπη (εντάξει, αυτό όντως ήταν πολύ ζόρικο...) που δεν μπορούσα να φάψ σχεδόν τίποτε άλλο παρά μόνο λαπά....ΑΛΛΑ συνέχισα και μετά που έγινα καλύτερα...ξέρετε, πώς πάει...ξέφυγα που ξέφυγα κι έτσι έπιασα τη βδομάδα. Δε ζυγίστηκα, δε μέτρηθηκα, το μόνο που ξέρω είναι ότι σήμερα ξεκινάω..πάλι. Καλή μου επιτυχία....
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication