Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλησπέρα!

Καλησπέρα! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9862

• Lotus
  • Το Άβαταρ του/της Lotus
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σε όλους,
είμαι η Αλεξάνδρα και το σκέφτομαι πολύυυυ σοβαρά να ξεκινήσω την Atkins.
Έχω όμως κάποιες αποριούλες! Αν χάσω τα κιλά που θέλω κ συνεχίσω τον low carb τρόπο ζωής θα μπορω που και που να τρώω κανένα...αμαρτωλό γλυκάκι??!?Είδα έχετε πολλές συνταγές,αλλά μιλάω για τα ζαχαροπλαστείου ή τα συσκευασμένα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της δίαιτας υπάρχει περίπτωση να χάσω πολύ...στήθος? :oops:
Και τέλος, αν τελικά εγκαταλείψω (πιο πολυ για τα γλυκά,από αλμυρά η δίαιτα είναι τρομερή!) μετά μπορεί να βάζω κιλά τσακ μπαμ?(εννοείται φυσικά προσέχοντας, όχι με πίτσες κάθε μέρα :D D )
Α και κάτι άλλο! Έχω υποθυροειδισμό μπορεί να επηρεάσει η δίαιτα τον οργανισμό μου με κάποιο τρόπο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλησπέρα! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9864

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αλεξάνδρα, στην δίαιτα Atkins τόσο η ζάχαρη, όσο και τα γλυκά του ζαχαροπλαστείου είναι απαγορευτικά. Δεύτερον, δεν μπορούμε να πούμε στον οργανισμό μας απο πιο σημείο θα χάσει, αυτός κρίνει καλύτερα. Άμα ειναι να χάσεις στήθος, θα το χάσεις. Σπανίζουν οι αδύνατες γυναίκες με στήθος, οι κοκκαλιάρες διάσημες με το πλούσιο μπούστο υποβλήθηκαν σε αισθητική επέμβαση. Κ γω με παραπάνω κιλά έχω αφθονο στήθος, με λιγότερα πολύ μικρότερο. Η δίαιτα Atkins ουσιαστικά ειναι μια διατροφή για μια ζωή, ο Atkins ισχυρίζεται οτι αν διακόψεις πολύ πιθανό, σχεδόν σίγουρο ειναι να τα ξαναπάρεις, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που μπόρεσαν να τα διατηρήσουν για κάποιο μεγαλο χρονικό διάστημα, όμως δυστυχώς πήραν κάποια στην πορεία. Όσο για τον υποθυροειδισμό, δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα, απλά υπάρχει πιθανότητα να τα χάσεις πιο αργά και σταθερά. Δεν ειναι σίγουρο ομως

Re: Καλησπέρα! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9866

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπον Αλεξανδρα μου.Το στηθος αποτελειται κατα τη πλειοψηφια του απο λιπώδη ιστο.Κατα συνέπεια όταν αδυνατίζεις και χανεις το περιττό σου λίπος φυσικό είναι να το χάσεις απο όπου έχεις.Αν έχεις να χάσεις 10 κιλά θα δεις μια μικρή διαφορά.Αν όμως έχεις να χασεις 20-30-και θα πέσεις νουμερα.
Αν φτάσεις στο επιθυμητό σου βάρος και μάθεις τους ρυθμούς σου στην ατκινς το να φας κι ένα γλυκό τον μήνα δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να σε βλάψει αν κατα τα αλλα εισαι τυπική.Ανάλογα ομως με τον οργανισμό μπορει και να μπορεις να φας και 3 το μήνα μπορεί ομως και κανένα.Αυτο δεν θα το μαθεις ομως αν δεν φτάσεις εκεί!
Και τέλος νομιζω οτι είναι αυτονοητο πως οποια μα οποια διαιτα-διατροφη κι αν κανεις και χασεις το περιττο σου βάρος αν ξαναγυρίσεις στις προηγούμενες συνήθειες διατροφης σου πάλι αργα η γρηγορα θα ξαναπάριες τα κιλά σου.Αλλωστε αυτες οι συνήθειες ειναι που σε παχυναν εξ αρχής!Οπότε αν είναι να κάνεις την ατκινς αρχισε να συμφιλιώνεσαι με την ιδέα οτι η ζαχαρη θα φύγει απο τη ζωη σου η οτι εστω θα υπάρχει στην μικρή ποσότητα που ο οργανισμος σου θα μπορει να δεχτει χωρις να ξαναπάρει το βάρος του.
Οσο για τον υποθυροειδισμό θα το αφήσω σε κάποιον πιο αρμοδιο να σε συμβουλέψει.
Καλη επιτυχια οτι κι αν κανεις.

Re: Καλησπέρα! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9906

• Lotus
  • Το Άβαταρ του/της Lotus
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
to 8ema einai oti me ta xapia pou pairnw exw ypoglykaimies k zalizmai syxna!isws to psaksw gia symplhrwma diatrofhs.eyxaristw poly gia tis apanthseis,me kalypsan ennoeitai oti k na stamathsw dn 8a pesw pali me ta moutra sta idia,allwste dn 8elw na xasw polla kila
kalh epityxia k se olous sas!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.158 δευτερόλεπτα

Syndication