Καμία από τις δύο δεν αποζητά τη δόξα , αλλά εγώ θα τις δοξάσω !!

ap
Γιατί μες τον πανικό να χάσω πόντους, κιλά , ή να απαντηθούν οι απορίες μου άμεσα και γρήγορα έπρηζα αλεπάλληλα τη Marina και το Ρουλί (roulaki)!
Και οι δύο μου απαντούσαν αμέσως ! Να τις ευχαριστήσω για την περισσή υπομονή και τις συμβουλές τους , που χωρίς αυτές δε θα είχα βγει από τη "δίνη" της διατροφής .. Με βοήθησαν να την πάρω χαλαρά, να την πάρω σοβαρά και να αντιμετωπισω την αλήθεια της ..(εννοώ με τη ζυγαριά που την απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι !)
Με το να επιθυμώ άμεση και γρήγορη απάντηση , κατέφευγα σε λύσεις όπως προσωπικά μηνύματα εδώ, facebook , τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μπαίνω στο forum όχι για να γράψω , αλλά σαν εξωτερικός παρατηρητής !
Δε μ αρέσει που φέρθηκα τόσο εγωϊστικά , γι αυτό και μπήκα πάλι στον ίσιο δρόμο ! Αυτό είναι κ το νόημα του forum ..Να εκφράζεσαι , να γράφεις , να ζητάς συμβουλές , να λύνεις απορίες , να λες τη γνώμη σου , το πρόγραμμά σου και σίγουρα κάποιον θα βοηθήσεις με αυτό ...Μπορεί κ ο άλλος να έχει μπει στην ίδια λούμπα !
Κορίτσια, σας ευχαριστώ μέσα από την τετράχωρη καρδιά μου και σας ζητώ συγγνώμη για το πρήξιμο και το στενό μαρκάρισμα !!!!!!!

g
Πρόσθετα να ευχαριστήσω το efaki που επίσης με βοήθησε πολύ η συνομιλία μαζί της , σε όλα τα θέματα που αναλύσαμε !!!! Ξέρει αυτή !!!!Αλλά κα τους Capoman (πού χάθηκες εσύ ;;; τελείωσα τις παρουσιάσεις !

), sofia68 !!
Συνεχίζουμε την ομαδικότητα του forum και ευχαριστώ γενικά και τα παιδιά που ασχολούνται !!!

ouphug

ouphug
Καλή συνέχεια

odluck σε όλη την κοινότητα ! Και γράφτε !!!! Θα το βγάλετε από μέσα σας , μόνο κέρδος θα έχετε και θα βοηθήσετε και άλλους !!

rdthanx

rdthanx
Πολύ καλημέρα σας !!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2