Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #898

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητοι φίλοι/φίλες,

εφτασε το τέλος για μένα...
ΝΑΙ παραιτήθηκα για το καλό το δικό μου...
προσπάθησα, ξανα και ξανά αλλα δεν ενιωθα καλα και προτίμησα να το γυρίσω σε υποθερμιδική και να επαναφέρω τα φρούτα και όλα αυτα που ΚΑΙ υγειινα είναι και βοηθούν στην σωστή λειτουργία του οργανισμού ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ!

Με κούρασε πραγματικά η Ατκινς...αλλα ειχε και τα θετικά τις αποτελεσματα...
σίγουρα έχασα κανα 8κιλο σε 2 μηνες αλλα ρε παιδια 2 μήνες και 4/5 φορές τουαλέτα!!! ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΛΥ και ΦΟΒΗΘΗΚΑ κιολας...

τι να πω τώρα πια μετα απο μια εβδομαδα με φρούτα και λαχανικά ειμαι Μια χαρα επιτελους.!

Σας αφήνω λοιπον μιας και πλεον δεν μπορω να ακολουθώ την διατροφή αυτή!
Το οτι δεν βολεψε εμενα δεν σημαινει τιποτα...

Εσεις που μπορείτε και την ακολουθείτε χωρίς προβληματα ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ...

εγω απλα ΓΟΥΣΤΑΡΩ να πηγαίνω τουαλέτα (και οχι για γέννα)... χιχιχιχι

Να 'στε ολοι καλα!

Αμπεμπαμπλομ του κιθεμπλομ

ΜΠΛΙΜ ΜΠΛΟΜ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #900

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εισαι εγωιστης και γαϊδαρος που μας αφηνεις... σε ποιον θα στειλω τωρα εγω το ταπερακι με τις παππουδες; ε; εχω ομως μεγαλη καρδια και σε συγχωρω. δεν θα σου πω πως θα μου λειψεις γιατι τα "χουγια" δεν κοβονται. ολο και θα τριγυρνας καπου καπου εδω γυρω..., αρα, τα λεμε!!!

Re: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #930

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
εσυ ξερεις τι ειναι καλυτερο για σενα.. ισως εαν εκανες την παραλλαγη της διαιτας κ εβαζες 2 φορες την εβδομαδα φρουτα κτλ στο προγραμμα να τα καταφερνες... anyway οπως κ ναχει ακομα κ υποθερμιδικη να κανεις κρατησε τουλαχιστον μερικες καλες συνηθειες κ απο μας, οπως το να μη προτιμας τους επεξεργασμενους υδατ, κ να μη τρως πολους μαζεμενους σε μια μερα... αυτες ειναι κλασσικες συμβουλες που πιστευω σε οτι διατροφη κ να ακολουθησεις θα υπαρχουν! παντως κι εγω πιστευω πως ακομα κ αν δεν ακολουθεις την διατροφη αυτη πλεον θα μας διαβαζεις κ που κ που ελπιζω θα κανεις τον κοπο να μπαινεις να λες ενα 'γει' κ σε μας!! καλη αρχη λοιπον σου ευχομαι κ να εχεις τα αποτελεσματα που θελεις το συντομοτερο δυνατο!

Re: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #931

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αχ abebablom μου! Δυστυχως λογω δουλειας αργησα να δω αυτο που εγραψες. Λυπαμαι καλη μου για το ζορι που τραβηξες με τη δοισκοιλιοτητα. Αν ομως με την υποθερμικη νιωθεις καλυτερα, τοτε καλα εκανες και τα παρατησες. Αν ομως, αποφασισεις καποια στιγμη, να ξαναρχησεις ατκινς, θα σου στειλω εγω το βοτανακι που σου ελεγα, για να ξεμπερδεψεις πια μ'αυτο το βασανο. Δωρακι απο μενα.
love your self

Re: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #939

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Αχ abebablom μου! Δυστυχως λογω δουλειας αργησα να δω αυτο που εγραψες. Λυπαμαι καλη μου για το ζορι που τραβηξες με τη δοισκοιλιοτητα. Αν ομως με την υποθερμικη νιωθεις καλυτερα, τοτε καλα εκανες και τα παρατησες. Αν ομως, αποφασισεις καποια στιγμη, να ξαναρχησεις ατκινς, θα σου στειλω εγω το βοτανακι που σου ελεγα, για να ξεμπερδεψεις πια μ'αυτο το βασανο. Δωρακι απο μενα.

Αχεμ αχεμ...

εμμμ.... Αγοράκι ειμαι λεμε...! :mrgreen:
και ολα πάνε μια χαρα με την υποθερμιδική ... και με την τουαλέτα χεχεχε!

ειμαι χαρούμενος παλι ;)

Να ειστε ολοι καλα!

Re: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #941

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
sory, abebablom μου, που σου άλλαξα το φύλο. Αλλά τι αγόρι, τι κορίτσι. Οταν ο στόχος είναι ο ίδιος, στο ίδιο καζάνι βράζουμε...... :oops:
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.133 δευτερόλεπτα

Syndication