Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: mamamaria

mamamaria 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7959

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βρε παιδια που ειναι το κοριτσι μας????!!Ξερεις κανεις κατι? Εχω καιρο να την δω...ολα καλα?
μαμααααααααα...μας ελειψες....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: mamamaria 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7960

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Τρεχει και δεν φτανει.... Φτιαχνει σπιτι, δουλευει, ταξιδευει. Πολυασχολο το κοριτσακι μας, φτου να μη το ματιασουμε!!!!
love your self

Re: mamamaria 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8129

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εδω εδωωω!!! ε, ναι, λοιπον, τα κανω ολα τωρα τελευταια!!! και σημερα μαλιστα ξεκινησα και κολυμβητηριο! μολις γυρισα και ειμαι πιασμενη παντου! την βδομαδα που μας περασε αφησα τα παιδια στο συζυγο και πηγα θαλασσα για ψαρεμα και χαλαρουιτα. και του πηρα και το αυτοκινητο!!! και ξυλο ακομα δεν εφαγα!!!!! καπου εχει θεμα "ευτυχια ειναι..", ε, αν δεν ειναι αυτο τοτε τι??? παντως δεν χαθηκα, σας διαβαζω και παρεμβαινω οπου νομιζω πως εχω να πω κατι παραπανω. αλλα.... ολα κι ολα... τα σαββατοκυριακα την κανω! αρχισε ν'ανοιγει κι ο καιρος και δεν μενω στην πολη που ο κοσμος να χαλασει!!!
σοφακι βλεπω το εφτασες το 86!!! μπικινακι μη βιαστεις να παρεις, αστο για την τελευταια στιγμη. και παρε κανα παζαρισιο γιατι μεχρι το τελος του καλοκαιριου θα τα κλαις τα ευρουλακια που θα ειναι πανω σου σαν δανεικο!

Re: mamamaria 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8130

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ελα βρε μαμα και ανησυχησα!!
Και κολυμβητηριο, και θαλασσα και ψαρεμα...φτου φτου!! παντα τετοια κοπελα μου! :)

Αχ ατιμη κοινωνια....ενω μερικες μερικες...ανεβαζουν χειμωνιατικα, κατεβαζουν καλοκαιρινα, σιδερωνουν, πλενουν κουβερτες,,,σαπουνιζουν κουζινες,,,ντουλαπια,,,αχ....και τελειωμο δεν εχουν....

Οσο για το μαγιο που λες,,,,μπαααα...και φετος θα δω την θαλασσα με τα κυαλια....το πολυ πολυ 1 με 2 (και αν λεμε τωρα...)σαββατοκυριακα χαλκιδικη....αφενος δεν εχει αδεια ο αντρας μου αφετερου ειναι και το μαγαζι...που ετσι οπως πανε τα πραγματα δεν ειναι καιρος να κλεισει με τπτ!!

Θα κανεις εσυ βουτιες για μενα...ετσι??!!
Αντε και να φαμε και κανα χταποδακι απ τα χερακια σου...!!

(με το τσιγαρο τι εκανες?)

Re: mamamaria 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8141

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ ατιμη κοινωνια....ενω μερικες μερικες...ανεβαζουν χειμωνιατικα, κατεβαζουν καλοκαιρινα, σιδερωνουν, πλενουν κουβερτες,,,σαπουνιζουν κουζινες,,,ντουλαπια,,,αχ....και τελειωμο δεν εχουν....

στεγνωτηριο καλη μου και τελος το απλωμα και το σιδερωμα

Οσο για το μαγιο που λες,,,,μπαααα...και φετος θα δω την θαλασσα με τα κυαλια....το πολυ πολυ 1 με 2 (και αν λεμε τωρα...)σαββατοκυριακα χαλκιδικη....αφενος δεν εχει αδεια ο αντρας μου αφετερου ειναι και το μαγαζι...που ετσι οπως πανε τα πραγματα δεν ειναι καιρος να κλεισει με τπτ!!

ο συζυγος ειναι παρων μονο με το μποι του; και κουζινες μπορει να πλυνει και το μαγαζι μονος να κρατησει.... για μερικα σκ επιπλεον!! κι αν δεν θελει ...η λυσσιστρατη μας εδειξε το δρομο!!

Θα κανεις εσυ βουτιες για μενα...ετσι??!!
Αντε και να φαμε και κανα χταποδακι απ τα χερακια σου...!!

αν οδηγεις, θα χαρω πολυ να τσακωσεις το ρουλι και να μου'ρθετε και για βουτιες και για χταποδακια.... γιατι μας κανει το βαρυ πεπονι η εν λογω κυρια! (ρουλι ακους; ακουω να λες!)

(με το τσιγαρο τι εκανες?)

[size=150:2jdvsdoj]μια τρυπα στο νερο! [/size]απλως το μειωσα στο μισο περιπου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Syndication