Xαίρομαι πάρα πολύ που μπήκες σε αυτήν την διαδικασία με τα φυλλάδια για να ενημερώσεις τον κόσμο σχετικά με την διατροφή μας

Και γω προσπαθώ καθημερινά να μυήσω κόσμο. Μερικοί με άκουσαν και την ακολουθούν και χαίρομαι πολύ γι αυτό, άλλοι είναι ξεροκέφαλοι

Πάντως όλοι γύρω μου αναγνωρίζουν τα αποτελέσματα!
Ακολουθώ 2 μήνες την διατροφή αυτή. Ο κύκλος της περιόδου μου έχει εξομαλυνθεί, η κατακράτηση που έκανα πάντοτε όταν περίμενα περίοδο (μιλάμε για μέχρι και 4 κιλα! γινόμουν σαν μπαλόνι) δεν υπάρχει πιά! Κυτταρίτιδα -90% (αφήστε της ηλίθιες κρέμες κορίτσια, ξεκινήστε Atkins).
Το αιώνιο μου πρόβλημα ήταν οτι πεινούσα συνέχεια. Δεν μπορούσα να καθίσω στα αυγά μου. Έτρωγα πρωινό και σκεφτόμουν τι θα φάω το μεσημέρι, έτρωγα βραδυνό και πριν τον ύπνο μου σκεφτόμουν τι θα φάω την επόμενη μέρα. Πίστευα οτι η πέινα μου ήταν ψυχολογική και οτι είχα την κατάρα να είμαι απίστευτη λιγούρα. Η Atkins μου απέδειξε οτι τελικά δεν ισχύει τίποτα απ'όλα αυτά. 'Ημουν απλά εθισμένη στους υδατάνθρακες.
Πλέον, τρώω ελάχιστα, απολαμβάνοντας το ωραίο φαί (φυσικά και συνεχίζω να είμαι λάτρης του φαγητού, αυτό ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό για έναν ανθρωπο) και το βασικότερο ΔΕΝ πεινάω, δεν έχω λιγούρες, ΔΕΝ σκέφτομαι όλη μέρα το φα'ι, πολλές φορές τρώω χωρίς να πεινάω μονο και μονο για να τηρήσω τα 3 γεύματα την ημέρα . Αυτή ήταν η μοναδική θεραπεία τελικά για την πάθηση μου, η Atkins.
Aπολαμβάνω καταπληκτικά πιάτα που ούτε καν αυτοί που δεν ακολουθούν δίαιτες φοβούνται να τα απολαύσουν και χάνω κιλά, νιώθω καλύτερα στην υγεία μου, αγαπάω πιο πολύ τον εαυτό μου.
Ας προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ανοίξουμε τα μάτια των ανθρώπων γύρω μας και κατ'επέκταση όλων

Για το καλο τους φυσικά...