Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins!!! παιρνει κ δινει!!!!

atkins!!! παιρνει κ δινει!!!! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7747

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα κοριτσια κ αγορια αυτου του site!! ηθελα απλα να επισημανω για αλλη μια φορα οτι η διαιτα μας σκιζει παντου!!!! οπου κ να βρισκομαι ολο κ καποιος θα βρεθει που θα μου ζητησει πληροφοριες!! μεχρι κ ο γυναικολογος μου που ειδε ποσο αδυνατισαν ολοι οσοι εβαλα στο προγραμμα απο την κλινικη που εργαζομουν! :lol: εχσω βαρεθει να μοιραζω φυλλαδικια με λίγα λογια για τη διατροφη μας!! γτ οπως εχουμε ξαναπει ειναι παρα πολου αυτοι που την κανουν απεξω κ για δικους τους λογους δεν μπορουν να μπουν στο site η δεν εχουν το χρονο κτλ! δεν εχει σημασια απλα χρειαζονται εν αγενικο πλανο οδηγιων! χαιρομαι που καταλαβαινουν οτι η αυξημενη ληψη πρωτεινων κ η μειωμενη ληψη υδατανθρακων αντοιστοιχα, ειναι η μονη λυση για χασιμο βαρους! μα τι λεμε τωρα??? οπου κ να κοιταξω σε περιοδικα κ τηλεορασεις παντα το ιδιο μοτιβο βλεπω! ολες οι διατροφες βασισμενες σε αυτη τη βασικη αρχη ειναι κ ας μ,η το παραδεχιονται!! οποτε εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι! εσεις δλδ γτ εγω εχω ακομα 1,5 μηνασ κ μετα επιτοπου!!!! κ με εγκριση γιατρου παρακαλω!! οι πρωτεινες βοηθανε στη συλληψη, βοηθανε στην παραγωγη γαλακτος..... [παντου! απο πρωτεινες ειμαστε φτιαγμενοι για οσους δεν το εχουν αντιληφθει!!! οποτε οταν γεννησω τα ξαναλεμε πιο εντονα!! φιλια σε ολους κ καλη συνεχεια!!!!! :D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins!!! παιρνει κ δινει!!!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10138

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
επειδη ολο εχουμε καινουρια ατομα στο site Μας καλο θα ειναι να κανουμε μια υπενθημηση του διμιουργου της διατροφης μας ετσι για να θυμουνται οι παλιοι κ να μαθαινουν οι κανουργιοι! Atkins Robert

Ο Robert C. Atkins, M.D., ήταν ο ιδρυτής και ο ιατρικός πρόεδρος του Κέντρου Atkins για….. Ιατρική στη Νέα Υόρκη. Απόφοιτος του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν το 1951, ο δρ. Atkins πήρε το πτυχίο του στην ιατρική από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Κορνέλ το 1955 και ειδικεύτηκε στην καρδιολογία. Στα πάνω από 40 χρόνια πρακτικής του, φρόντισε πάνω από 65.000 ασθενείς.
Μέχρι και μία εβδομάδα πριν το θάνατό του, παράλληλα με την καθημερινή φροντίδα των ασθενών του, ο δρ. Atkins συνέχιζε να προωθεί την τέχνη της φυσικής θεραπευτικής σαν μία ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική αντιμετώπιση των φαρμάκων και της χειρουργικής για πολλές εξασθενητικές ασθένειες. Προωθούσε την σοβαρότητα της σωστής δίαιτας σε συνδυασμό με τη διατροφική υποστήριξη, για την πρόληψη και την καταπολέμηση των καρδιακών νοσημάτων, του διαβήτη και της παχυσαρκία, ασθένειες οι οποίες έχουν πάρει τη μορφή επιδημίας. Ως πρωτοπόρος στην …. Ιατρική, ο δρ. Atkins κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή και την αξιοπιστία των συμπατριωτών του στη μέθοδό του. Για πάνω από 30 χρόνια στο κέντρο Atkins, πρόσφερε στους ασθενείς του το καλύτερο και από τους δύο κόσμους, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνικές της συμβατικής ιατρικής με τις εναλλακτικές θεραπείες.
Ο δρ. Atkins έγραψε αρκετά βιβλία που προωθούν την ελεγχόμενη πρόσληψη υδατανθράκων και τις …. Ιατρικές τεχνικές. Το πρώτο του βιβλίο Dr. Atkins’ Diet Revolution που εκδόθηκε το 1972 παρουσίασε την Διατροφική Προσέγγιση του δρα Atkins. Το Dr. Atkins’ new Diet Revolution (1992, 1999) πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, είναι ένα από 50 best sellers όλων των εποχών και έμεινε στη λίστα των best sellers των new York Times για πέντε χρόνια.
Το τελευταίο του βιβλίο Atkins for Life είναι διαφορετικό από τα άλλα του βιβλία γιατί επικεντρώνεται όχι μόνο στο χάσιμο βάρους αλλά στην διατήρησή του για πάντα. Είναι επίσης σχεδιασμένο να βοηθήσει τους ανθρώπους που νιώθουν άνετα με το βάρος τους να βελτιώσουν την υγεία τους και την αίσθηση του να είναι καλά ακολουθώντας το μοντέλο ζωής του δρα Atkins. To Atkins for Life είναι ήδη Νο 1 best seller στους New York Times, στην Wall Street Journal και στο Publishers Weekly.
Η νέα ενημερωμένη έκδοση του 2002 του Dr. Atkins’ New Diet Revolution είναι διευρυμένη όσον αφορά στην επιστημονική έρευνα, υποστηρίζοντας την ελεγχόμενη πρόσληψη υδατανθράκων. Συμπεριλαμβάνει εφτά νέα κεφάλαια και παρέχει συμπληρωματικές πρακτικές οδηγίες με τη μορφή απλών πολυάριθμων συμβουλών και έχει επίσης 100 νέες συνταγές για να γίνει η εφαρμογή του προγράμματος Atkins ακόμα πιο εύκολη. Μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της, η νέα έκδοση έφτασε στην κορυφή των best sellers αυτοβοήθειας.
Ο δρ. Atkins συμπεριέλαβε τη βοήθεια της συζύγου του, η οποία είναι μια ταλαντούχος μαγείρισσα, όταν έγραφε το Dr. Atkins; Quick & Easy new Diet Cookbook το οποίο εκδόθηκε το 1997. Το Dr. Atkins’ Vita-Nutritient Solution: Nature’s Answer to Drugs (1998) είναι ένας κατανοητός οδηγός για τη χρήση των βιταμινών, των ιχνοστοιχείων, των βοτάνων και άλλων φυσικών ουσιών για την πρόληψη και τη θεραπεία πολλών ασθενειών και άλλων ιατρικών προβλημάτων. Το Dr. Atkins’ Age-Defying Diet Revolution (1999) αναφέρεται στις δραστικές ουσίες των φρούτων και των λαχανικών και των αντιοξειδωτικών συμπληρωμάτων που μπορούν να βοηθήσουν, και ακόμα να αντιστρέψουν, πολλά συνηθισμένα σημάδια γήρανσης.
Το 1989, ο δρ. Atkins ίδρυσε το Complementary Formulations Inc. (το οποίο μετονομάστηκε σε Atkins Nutritionals το 1998) με δύο στόχους στο μυαλό του: 1) να παρέχει τροφές με ελεγχόμενους υδατάνθρακες και συμπληρώματα διατροφής, βότανα και ιχνοστοιχεία σε έναν αυξανόμενο αριθμό οπαδών της μεθόδου Atkins, 2) να δημιουργήσει πόρους για την επένδυση στην έρευνα για την διατροφή με ελεγχόμενους υδατάνθρακες και την ιατρική έρευνα. Σήμερα, η Atkins Nutritonals κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στους προμηθευτές συμπληρωμάτων διατροφής, τροφής και πληροφοριών σχεδιασμένων να εξυπηρετούν τα εκατομμύρια των οπαδών του δρα Atkins.
Ο δρ. και η κυρία Atkins ίδρυσαν το Ίδρυμα Atkins το 1999 το οποίο ενισχύθηκε με δωρεές 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Το Ίδρυμα είναι αφοσιωμένο στις επενδύσεις για την έρευνα και την μόρφωση πάνω στο ρόλο των πρωτοκόλλων της ελεγχόμενης πρόσληψης υδατανθράκων στη θεραπεία και στην πρόληψη ενός μεγάλου αριθμού ασθενειών.
Ως ηγετική φυσιογνωμία στους τομείς της φυσικής ιατρικής και της διατροφικής φαρμακολογίας, ο δρ. Atkins έχτισε μια διεθνή φήμη. Έλαβε το βραβείο του Παγκόσμιου Οργανισμού για την Αναγνώριση Επιτεύγματος στην Εναλλακτική Ιατρική και ήταν ο Άνθρωπος της Χρονιάς της Εθνικής Ομοσπονδίας Υγείας. Επίσης είναι ο συνιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Οργανισμού για την Εξέλιξη της Καινοτομικής Ιατρικής (FAIM).

Re: atkins!!! παιρνει κ δινει!!!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10139

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Xαίρομαι πάρα πολύ που μπήκες σε αυτήν την διαδικασία με τα φυλλάδια για να ενημερώσεις τον κόσμο σχετικά με την διατροφή μας:) Και γω προσπαθώ καθημερινά να μυήσω κόσμο. Μερικοί με άκουσαν και την ακολουθούν και χαίρομαι πολύ γι αυτό, άλλοι είναι ξεροκέφαλοι :P Πάντως όλοι γύρω μου αναγνωρίζουν τα αποτελέσματα!
Ακολουθώ 2 μήνες την διατροφή αυτή. Ο κύκλος της περιόδου μου έχει εξομαλυνθεί, η κατακράτηση που έκανα πάντοτε όταν περίμενα περίοδο (μιλάμε για μέχρι και 4 κιλα! γινόμουν σαν μπαλόνι) δεν υπάρχει πιά! Κυτταρίτιδα -90% (αφήστε της ηλίθιες κρέμες κορίτσια, ξεκινήστε Atkins).
Το αιώνιο μου πρόβλημα ήταν οτι πεινούσα συνέχεια. Δεν μπορούσα να καθίσω στα αυγά μου. Έτρωγα πρωινό και σκεφτόμουν τι θα φάω το μεσημέρι, έτρωγα βραδυνό και πριν τον ύπνο μου σκεφτόμουν τι θα φάω την επόμενη μέρα. Πίστευα οτι η πέινα μου ήταν ψυχολογική και οτι είχα την κατάρα να είμαι απίστευτη λιγούρα. Η Atkins μου απέδειξε οτι τελικά δεν ισχύει τίποτα απ'όλα αυτά. 'Ημουν απλά εθισμένη στους υδατάνθρακες.
Πλέον, τρώω ελάχιστα, απολαμβάνοντας το ωραίο φαί (φυσικά και συνεχίζω να είμαι λάτρης του φαγητού, αυτό ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό για έναν ανθρωπο) και το βασικότερο ΔΕΝ πεινάω, δεν έχω λιγούρες, ΔΕΝ σκέφτομαι όλη μέρα το φα'ι, πολλές φορές τρώω χωρίς να πεινάω μονο και μονο για να τηρήσω τα 3 γεύματα την ημέρα . Αυτή ήταν η μοναδική θεραπεία τελικά για την πάθηση μου, η Atkins.
Aπολαμβάνω καταπληκτικά πιάτα που ούτε καν αυτοί που δεν ακολουθούν δίαιτες φοβούνται να τα απολαύσουν και χάνω κιλά, νιώθω καλύτερα στην υγεία μου, αγαπάω πιο πολύ τον εαυτό μου.
Ας προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ανοίξουμε τα μάτια των ανθρώπων γύρω μας και κατ'επέκταση όλων:) Για το καλο τους φυσικά...

Re: atkins!!! παιρνει κ δινει!!!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10140

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου katrina! :D εγω το κανω τωρα κ 3 σχεων χρονια που κανω αυτη τη διατροφη! τα κοριτσια το ξερουν!! μπορει να μην εχουν μπει ολοι οσοι εχω βαλει σε αυτη τη διατροφη στο Site μας αλλα πιστεψε με δε με νοιαζει καθολου! μου αρκει που καταλαβαινουν κ την κανουν κ με ρωτανε για τις αποριε κ τλ! βρισκονται ηδη πολυ εξω που ενδιαφερονται! παντα υπαρχουν βεβαια κ αγυριστα κεφαλια που οταν ομως βλεπουν τα κιλα που χανεις τοσο ευκολα κ αυτοι μονο απο πεισμα μενουν "αγυριστοι" στις ιδεες τους!! fryingpan yingpan
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.128 δευτερόλεπτα

Syndication