Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μεταναστευση, η μονη λυση;;;;;;

Μεταναστευση, η μονη λυση;;;;;; 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7707

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Φιλοι και φιλες μου, χρονια πολλα σε ολους. 8)
Σκεφτηκα σοβαρα την πιθανοτητα, μεταναστευσης σε αλλη χωρα!!! Μα ειναι δυνατον; Η γιορτες και οι αργιες στη χωρα μας, ειναι η χαρα του υδατανθρακα!!!!!!!!!
Και αν δεν με πιστευετε, οριστε:
Χριστουγεννα: Μελομακαρονα-κουραμπιεδες.
Πρωτοχρονια: Τα ιδια, + βασιλοπιτα.
Κ. Δευτερα: Ταραμαδες, λαγανες, παναρισμενα θαλασσινα.
Μ. Εβδομαδα: Νηστισιμα (99% υδατανθρακες)
Πασχα: Τσουρεκια, πασχαλινα αυγα.
25η Μαρτιου: Μπακαλιαρος σε κουρκουτι + σκορδαλια.

Αν τωρα βαλουμε και κατι πρωτομαγιες, κατι του Α. πνευματος, που κανουμε αποδρασεις στας εξοχας, να κατι πατατες, να κατι κολοκυθακια τηγανητα, κλπ.
Αν τωρα βαλουμε και τα τραπεζια και τις επισκεψεις σε συγγενεις και φιλους, αλι-αλι και τρις αλι!!!! Να κατι πιτες, να κατι σοκολατακια, να κατι τουρτες και παει λεγοντας....
Εχω αδικο λοιπον, οταν λεω οτι θα μεταναστευσω;;;;;;;;;
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μεταναστευση, η μονη λυση;;;;;; 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7709

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χριστός Ανέστη Ρουλάκι και χρόνια καλά.
Λοιπόν μην τολμήσεις να μεταναστεύσεις καλή μου γιατί σε χρειαζόμαστε εδώ στην Ελλαδάρα μας. Όσο για τις γιορτές και τις αργίες μην μασάς. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκολήσουμε απ΄τα πλατώ και να δούμε τη ζυγαριά να ξανακατεβαίνει. ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Οπως ξέρουμε όλοι πια ένας καλός τρόπος για να ξεκολήσει η γα...νη η ζυγαριά είναι το ανέβασμα των υδατανθάκων για μια δυο μέρες και μετά το ξανακατέβασμα. Απ΄ την άλλη πλευρά εκτός απ΄τη μεγάλη εβδομάδα όλες οι άλλες γιορτές είναι μια μεμονομένη μέρα, άσχετα αν όλοι τις σκέφτονται σαν 15μερα. Ε αυτές τις μεμονομένες ημέρες δοκιμάζουμε απ΄όλα (δεν τρώμε ποσότητες) και πιστεψέ με όλα καλά. Σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί. Τώρα για τη μεγάλη εβδομάδα από πλευράς Ατκινσ πίκρα. Ο καθένας ας πράξει κατά συνείδηση (θρησκευτική και διατροφική).
Τέλος το πάσχα πέρασε, αδειάστε το σπίτι από τα κουλουράκια και τα τσουρέκια (χαρίστε τα ή πετάξτε τα)
και βουρ για το καλοκαίρι.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Μεταναστευση, η μονη λυση;;;;;; 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7714

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Mary μου, εχεις απολυτο δικιο, οτι οι γιορτες ειναι μια μερα. Εμεις τις κανουμε 15!!! Εχεις δικιο και για το ξεκολλημα. Τη μια μερα, ειδα τη ζυγαρια, +1, και μολις ξανα κατεβηκα κατω απο 20, την μεθεπομενη, ηταν -2. Σαν καλο κοριτσι κι εγω , πηρα την σακουλα των σκουπιδιων, και πεταξα τα δυο ωραιοτατα, τσουρεκια που εφτιαξε η μανουλα, τα δυο που μου εφεραν, τα ξηροκαρπια και τα πατατο-γαριδακια πασης φυσεως. Δεν μου παει καρδια ομως να πεταξω εκεινο το τσουρεκι που μου εφερε η κουμπαρα μου. Ενα θα πω!!!! Τερκενλης, σοκολατα μεσα-εξω!!!!! Με εχει στοιχιωσει. Ανοιγω το ψυγειο, εμεινε ενα κομματι μεγαλουτσικο, και ακουω μια φωνη κλεινοντας το....."φαε με, φαε με..." Προς το παρον ειμαι μια κιουρια!!! Αν δεν το φανε ο αντρας μου κιο γιος μου, δεν ξερω για ποσο ακομη θα ειμαι κιουρια.....
love your self

Re: Μεταναστευση, η μονη λυση;;;;;; 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7726

• irinikar1979
  • Το Άβαταρ του/της irinikar1979
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Φιλοι και φιλες μου, χρονια πολλα σε ολους. 8)
Σκεφτηκα σοβαρα την πιθανοτητα, μεταναστευσης σε αλλη χωρα!!! Μα ειναι δυνατον; Η γιορτες και οι αργιες στη χωρα μας, ειναι η χαρα του υδατανθρακα!!!!!!!!!
Και αν δεν με πιστευετε, οριστε:
Χριστουγεννα: Μελομακαρονα-κουραμπιεδες.
Πρωτοχρονια: Τα ιδια, + βασιλοπιτα.
Κ. Δευτερα: Ταραμαδες, λαγανες, παναρισμενα θαλασσινα.
Μ. Εβδομαδα: Νηστισιμα (99% υδατανθρακες)
Πασχα: Τσουρεκια, πασχαλινα αυγα.
25η Μαρτιου: Μπακαλιαρος σε κουρκουτι + σκορδαλια.

Αν τωρα βαλουμε και κατι πρωτομαγιες, κατι του Α. πνευματος, που κανουμε αποδρασεις στας εξοχας, να κατι πατατες, να κατι κολοκυθακια τηγανητα, κλπ.
Αν τωρα βαλουμε και τα τραπεζια και τις επισκεψεις σε συγγενεις και φιλους, αλι-αλι και τρις αλι!!!! Να κατι πιτες, να κατι σοκολατακια, να κατι τουρτες και παει λεγοντας....
Εχω αδικο λοιπον, οταν λεω οτι θα μεταναστευσω;;;;;;;;;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και απο εμένα.Ξεκινησα Ατκινς 1 Μαρτίου και εως 4 Απριλιου απο 87,6 έφτασα 80,8,εως εδω καλά.όμως τη μέρα του Πάσχα και την επόμενη έφαγα μερικούς υδατανθρακες και όταν την άλλη μέρα ζυγιστηκα η ζυγαριά έδειξε 83,6.Ξεκινησα Ατκινς απο την αρχή αλλά μέχρι και χθες η ζυγαριά αντι να κατεβαινει ανεβαινε (84).Σήμερα μόνο κατεβηκε λιγάκι 83,6...Εγώ πιστευω ότι με πήγε πίσω αυτη η παυση των δυο ημερων
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.135 δευτερόλεπτα

Syndication