Να σου πω την αλήθεια Marina, σκέφτομαι κι εγώ να αποκτήσω "αλεργία στη γλουτένη"!

το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν βγαίνω για φαί είμαι με παρέα και δεν μπορώ να την αποκτήσω ξαφνικά! Σκέφτομαι σοβαρά τη δυσανεξία!!!

Μη φανταστείς ότι τρώω συχνά έξω. Αλλά έχω μπλέξει με κάτι μπ-ύροες και κάτι Βολιώτες και όλο και θα το χτυπήσουμε το ταβερνάκι. Εγώ τρώω τα κοψίδια και τα ξύγκια (γιατί είμαι σε δίαιτα!!!) κ οι άλλοι τα υπόλοιπα!
Κάποια φορά μου γυάλισε κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας σε κάποιο εστιατόριο. Ρώτησα κι εγώ αν δένουν με αλεύρι τη σάλτσα και ο σερβιτόρος με κοίταγε σαν ούφο! Ε, όταν μου είπε "να ρωτήσω τον σεφ", ένιωσα σαν τη Δήμητρα Παπαδοπούλου σε κάποιο επεισόδιο του Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς... και πήρα κοτόπουλο στη σχάρα!!!
Κι εγώ θεωρώ το σουβλατζίδικο την καλύτερη λύση: κρέας, λάδι (εντάξει, όχι το καλύτερο), ρίγανη->κάρβουνα. Μπιφτέκια δεν τρώω απέξω σχεδόν ποτέ (μου έχει ποτίσει το μυαλό η μάνα μου για το τι σκ@@@ μπορεί να είναι ο κιμάς από πολύ μικρή, κι έτσι δεν τα προσέχω καν στον κατάλογο!!!).