Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: η ξανθη πηγε σαλονικη!

η ξανθη πηγε σαλονικη! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7356

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ναι, ναι, η ξανθη παει αλεξανδρουπολη, θεσσαλονικη, κιμωλο το καλοκαιρι κι αμα γουσταρει και πολυ, μπορει να παει και στην...πως την ειπες βρε ρουλι; α, ναι στην τσικα!!! χαχα! βρεθηκαμε με το ρουλι το λοιπον, και χασαμε τους αντρες μας...ο ερως ηταν φλογερος και κατα πως δειξαν τα πραγματα θα ειναι και αηθαλης!!! κατσαμε να φαμε στις 3 και κατι και σηκωσαμε τους πωπους μας κατα τις 9 και κατι. μιλουσαμε διαρκως και ταυτοχρονως και φυγαμε με την αισθηση πως δεν ειπαμε τιποτα... ειναι τρελη αυτη η ρωμια!!! ο δε δημητρακης της οοοοοολα τα λεφτα!!!! γνωρισαμε το γιο, το σκυλο και παραλιγο και την ...πεθερα! :lol: τα δυο αυτα παιδια ειναι ΜΠΑΞΕΔΕΣ!!! ΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ξεπερασες τις προσδοκιες μου που πρεπει να πω πως ποτε δεν ειναι μικρες. α, και μιλησαμε και με την ευθυμια στο τηλεφωνο την οποια ζητουμε δημοσιως να μας συχωρεσει που την ξυπνησαμε πανω στην μεσημεριανη τη νταλα, χεε! επισης να πω πως η φωτο που ειχε παλιοτερα στο αβαταρ το καλο μας το ρουλι, την ΑΔΙΚΕΙ! ειναι η γυναικα poetry in motion!!! και δεν φταιει η φωτο γιατι ο σκυλακος που τη συνοδευε σ'αυτη ηταν ιδιος!!! ειναι καθαρα δειγματα κι οι δυο μακεδονικης φιλοξενιας (μας υποδεχτηκαν με μια καραφα τσιπουρο που ομως οι αντρουληδες την καθαρισαν στο tout seulle (καλα το γραφω μωρε;) καθησα διπλα στο ρουλι για 6 ωρες, τη ζουλουσα 6 ωρες και ξεχασα και τα παιδια μου τα οποια τα ανελαβαν κατ'αποκλειστικοτητα οι μαγαζατορες. (μεχρι και για κρεπες τα πηγαν! ...σε αλλο μαγαζι και χαμπαρι δεν πηρα η μανα!)
το ρεζουμε... αυτο θα ξαναγινει. οσον αφορα το ρουλι, νομιζω πως αυτο το παιδι δεν εχει φιλους...αλλα οπαδους!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: η ξανθη πηγε σαλονικη! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7360

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Η Ξανθη πηγε Σαλονικη, και η Σαλονικη τρελλαθηκε!!! Λοιπον παιδες!!! Το Μαρακι και τα ματια σας, μη μου το στεναχωρησει κανεις, θα'χει να κανει μαζι μου. Μιλαμε, οχι για μπαξε, οχι για περιβολι, μιλαμε για τους κρεμαστους κηπους της Βαβυλωνας!!!! Ολοι τους. Ας τα πιασω απο την αρχη.
Mamamaria: Ο,τι και να πω, θα'ναι λιγο. Εξωτερικα ειναι κουκλαρα!!! Με πρασινα ματακια, που βλεπουν πια αψογα. (Αν και για να με βλεπεις poetry in motion,Κατι λαθοε εκανε ο χειρουργος).
Εσωτερικα, τι να πω; Τα λογια ειναι φτωχα, και πιστεψε με Μαρια, ειμαι κι εγω πολυ πολυ δυσκολη στις συναναστροφες μου.
Χριστος (σηζυγος): Μαλαμα παιδι, love at first site ,ή μαλλον love at first tsipouro, με τον αντρα μου. Καταπληκτικο παιδι, με το ιδιο ακριβως χιουμορ, που εχουμε εμεις ως ζευγαρι. Και πιστεψτε με, ειναι ιδιαιτερο...
Τα παιδια: Δυο απιστευτα ζουζουνια, γλυκυτατα και δουλευταρικα. Βοηθουσαν να μαζεψουμε τα πραγματα απο το μαγαζι. Το, δε γιο της Mamamaria, κοντεψαμε να τον παντρεψουμε με μια Αυστριακη φοιτητρια! Μιλαμε για ερωτα!!!!
Ανυπομονω για τις επομενες φορες, πιστεψτε με. Και δεν με ζουλουσες μονο εσυ, ενταξει;
Ευθυμουλα, συγνωμη κι απο μενα, που σε ξυπνησαμε, αλλα ηταν πανω απο τις δυναμεις μας.
Ετοιμασου τον Αυγουστο για Κιμωλο. Ε, ρε γλεντια. Αν δεν μας διωξουν απο το νησι, καλα θα ειναι.
Το δικο μου ρεζουμε...Ποτε, μα ποτε στη ζωη μου, δεν πιστευα, οτι μεσα απο ενα φορουμ, θα γνωριζα ανθρωπους, που δεν θα ειχα ποτε την τυχη, να τους γνωρισω αλλιως. Γιατι ειναι ΤΥΧΗ, να γνωριζεις τετοιους ανθρωπους....
Αγαπω, mamamaria και ΣΙΑ......
love your self

Re: η ξανθη πηγε σαλονικη! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7365

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπραβο σας κοριτσια!!!! :)
Παντα τετοια!!! :)

Re: η ξανθη πηγε σαλονικη! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7371

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
μπραβο βρε παιδια!!! αχ! κριμα που εγω εδω κατω δεν ειναι ευκολο να ανεβω να σας δω κ απο κοντα! δεν πειραζει ομως θα τα λεμε απο δω!!!

Re: η ξανθη πηγε σαλονικη! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7380

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
=( κρίμα και για τους 'εκτός Ελλάδος'!
Positive Positive Positive!

Re: η ξανθη πηγε σαλονικη! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7381

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
anoiksi έγραψε:
=( κρίμα και για τους 'εκτός Ελλάδος'!
εσυ κοπελια απο που μας γραφεις;

ασχετο αλλα βρηκα εισιτηρια για δομηνικανη δημοκρατια πηγαινε - ελα με 388 € ΜΟΝΟ!!! ΜΑΜΑΤΟ; ποιος ειναι μεσα;
μαλλον θα φταιει ο σεισμος.... ευχομαι ολα να πανε καλα για τον κοσμακη εκει...και για τους μολις 14 στον αριθμο ομογενεις μας. ειδατε; διαβασμενη!!! :lol: :lol:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.153 δευτερόλεπτα

Syndication