anna9889 ευχαριστω κουκλα μου

Να δεις τι γινεται με τα παντελονια που αγορασα οταν ημουν στα μειον 15 κιλα.Βρακες!!!!Να φανταστεις δεν χρειαζεται καν να ξεκουμπωσω κουμπι και να κατεβασω φερμουαρ για να τα βγαλω....σπρωχνω λιγο προς τα κατω και τσουπππ...!!!
Τωρα η θα στενεψω 3 με 4 παντελονια η θα παω να παρω μερικα να ναι αρκετα στενα γιατι σε λιγο θα γινουν βρακες κι αυτα...θα δουμε....
KouTo-chan μου δεν υπολογισες σωστα...36 κιλα εφυγαν σε 3 μηνες(και 4 μερες)

Οσο για το τι τρωω καπου πρεπει να το χω γραψει...μαλλον εκει που εγραψα με θεμα 1ος μηνας Ατκινς.
Σε γενικες γραμμες τρωω πρωτεινη(κρεας ψαρι) με σαλατα πρωι και βραδυ.
Τον τελευταιο μηνα περιπου αντι σαλατα μερικες φορες συνοδευω την πρωτεινη με λιγο πρασο, η μπαμια, η φασολακι νεροβραστα(με ελαχιστο αλατι) και το λαδι το βαζω με το κουταλακι στο πιατο αλλα οχι βραδυ, μονο στο μεσημεριανο τρωω αυτα τα λαχανικα..Πρωινο δεν καταφερα ποτε στη ζωη μου να φαω καλως η κακως, το απογευμα τωρα τελευταια μασουλαω 5 με 10 αμυγδαλα και καρυδια, πινω ο κοσμος να χαλασει 3 λιτρα νερο καθε μερα και 2 με 3 κουπες πρασινο τσαι.
Κανω διαδρομο μερα παρα μερα πρωι νηστικη.
Στους 3 μηνες το μοναδικο γλυκο που εφαγα 2 με 3 φορες ηταν φρουι ζελε χωρις ζαχαρη
αυτο το νεο του γιωτης που εχει και το πιο αθωο γλυκαντικο.
Δε νοιωθω να μου λειπει τιποτα...δε πειναω...ειμαι ευδιαθετη και το κυριοτερο μετα απο 20 χρονια εδω και 3 μηνες δεν εχω τις 3ημερες ημικρανιες που με βασανιζαν οταν ημουν αδιαθετη....
Ολα ειναι στο μυαλο...Αρκει να θελει καποιος και μπορει να καταφερει πολλα.
Εγω εβαλα στοχο και τιποτε δε με γυριζει πισω