Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Μόλις χώρισα ...

Re: Μόλις χώρισα ... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5260

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όταν αποφασίζει κάποιος να κάνει κάτι δραστικό για να καλυτερεύσει τη ζωή του-πλάνο διατροφής στην προκειμένη περίπτωση-συνήθως κάνει και μια εκκαθάριση και σε όλα τα υπόλοιπα που τον πρεσσάρουν και τον κάνουν να μην περνάει καλά...
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου για μια καλύτερη ζωή... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μόλις χώρισα ... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5261

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και επί της ευκαιρίας....
ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ και στην ζυγαριά!!! Επιτέλους έδειξε μια (μικρή αλλά ουσιαστική) αλλαγή ενός κιλού!!!
Λέτε κορίτσια αυτός ο %$#$%^#*@#^& να με κολλούσε??????
Φιλια
Αθηνά

Re: Μόλις χώρισα ... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5265

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μην το γελάς!!!! Δεν αποκλείεται η αύρα του να επηρέζε τη ζυγαριά σου! :lol: :lol:
clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap

Re: Μόλις χώρισα ... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5279

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ένα φεγγάρι ήμουν με ένα παιδί σαν ανάποδο γαμώτο. Ή τέλοςπάντων απλά μέτριο. Ως 80κιλη δεν είχα και πολλές βλέψεις παρόλο που αυτή η γλυκιά φατσούλα έκαιγε καρδιές. Να μην τα πολυλογώ χωρίσαμε γιατί όπως είπε "εκείνος ήταν ο ωραίος της σχέσης και εγώ απλά η χοντρή της σχέσης"

Χρόνια μετά, τον πετυχαίνω στο Σύνταγμα έξω από τα mcdonalds. Εγώ και τα 65 μου κιλά, τα 12δεκάποντα τακούνια μου, το κόκκινο βαμμένο μακρύ νύχι μου (τότε δεν ήμουν ξανθιά ακόμη)...

Με το που με βλέπει, κάγκελο. Εγώ να πω την αλήθεια αν δεν μου μίλαγε ούτε που θα τον θυμόμουν. Και μετά άρχισαν τα επιφωνήματα. Το τι κοπλιμέντο και επιφώνημα άκουσα δεν λέγεται. Άκουγα, άκουγα, άκουγα και χαμογελούσα. Στο τέλος πλέον όταν τελείωσαν τα σάλια και μου πέταξε το κλασικό "είσαι με κανέναν αυτόν τον καιρό", δεν άντεξα του την είπα την ατάκα.

"Ναι Διονύση μου -νομίζω-, είμαι με ένα παιδί αρκετό καιρό. Με αγαπάει, με λατρεύει, μου λέει πόσο έξυπνη είμαι... Αλλά τι να το κάνεις; Εκείνος είναι ο ωραίος της σχέσης!"

Άσε κάτω την σοκολάτα και ανέβα στον διάδρομο. Ή πάρε τα βουνά και τα λαγκάδια. Ή πάρε σβάρνα τα μπαρ. Ανεξάρτητα από την επιλογή σου, πάρε σβάρνα τους γκόμενους. Απόλαυση και αδυνάτισμα δύο σε ένα... :mrgreen:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Μόλις χώρισα ... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5288

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Άκου αυτός ο ωραίος της σχέσης και εσύ η χοντρή της σχέσης !!!!!!!!! Άμα θες τον χαστουκίζουμε παρέα!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Αίσχος!! fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan

Re: Μόλις χώρισα ... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5302

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Αθηνά θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες :lol: :lol: :lol: Σκέψου μόνο ότι για να χωρίσετε υπάρχουν λόγοι και μάλιστα πολλοί,που κανονικά θα έπρεπε να σε κάνουν να έχεις χωρίσει απο χρόνια.Αρα ,άργησες και τρέχα τώρα να κερδίσεις το χαμένο χρόνο.Είσαι 31 και είσαι μέσα σε αυτή τη σχέση απο τα 21 αν κατάλαβα καλά! :o lol:
Σκέψου τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου!Συμφωνώ με τη Νεμ.Μη μένεις μέσα σαν την κακομοίρα να περιμένεις το μοιραίο!(που στην περίπτωσή σου θα είναι ο γκόμενος που θα σου τηλεφωνήσει βολιδοσκοπώντας αν τον παίρνει να καθυστερήσει λίγο ακόμα το γυρισμό,και να επιστρέψει λίγο αργότερα νικητής και τροπαιούχος αφού εσύ,το βόδι,αποφάσισες ότι δεν αξίζεις τίποτα καλύτερο και γεννήθηκες για να υπηρετείς τα γούστα του κάθε πα**ρα.Και τί ωραία τι καλά,έχουμε τώρα το ζώον την Αθηνά που δεν θα σηκώσει ξανά κεφάλι!!!!)Το ότι αυτό θα συμβεί είναι στατιστικά βέβαιο.Το ότι δεν πρέπει να επιτρέψεις να συμβεί είναι το ζήτημα.
Αθηνά είχα κι εγώ παλιά μια σχέση στην οποία είχα δώσει γή και ύδωρ,χωρίς να παίρνω τίποτα.Ηταν βέβαιος ότι ποτέ δεν θα άλλαζαν οι ισοροπίες ,και έτσι έμενα πάντα στο περιθώρι!Η μα&&&&//&&&&μένη της παρέας.Εγώ δεν ήμουν χοντρή που λέγατε προηγουμένως.Ημουν μια κοπελάρα(για τη γενιά μου ψηλη)1.68 με βάρος 55κιλα και πρόσωπάκι μια χαρά!Αλλά έλα που δεν έχουν σημασία τελικά όλα αυτά!Τον τύπο που εγώ έβλεπα θεό ,(παρεπιπτόντως όταν μπόρεσα να τον δώ καθαρά ,ούτε να τον φτύσω!μπάζο λέμε!)τον αφησα να μου κάνει τέτοιο κακό που τελικά πίστευα ότι ήμουν μπάζο που δεν θα κοίταγε κανένας και που τελικά πώς να με κοιταζαν όταν ήμουν η σκιά του άλλου και νόμιζαν ότι δεν ξέρω καν να μιλάω!
Μέχρι σήμερα αναρωτιέμαι ,που να είχε κρυφτεί εκείνη την περίοδο ο εαυτός μου και πως είναι δυνατόν να με παρέδωσα εγώ η ίδια βορά στο θηρίο.
Εσύ δεν είσαι παιδάκι,είσαι μια νεαρή γυναίκα που πρέπει να διεκδικήσεις όσα εσύ στέρησες απο τον εαυτό σου!Σκέψου,που σε πήγε μέχρι τώρα αυτή η σχέση;Αυτή θέλεις να είναι η ζωή σου;Νομίζεις ότι δεν αξίζεις καλύτερη μοίρα;Και τί θα κάνεις γι αυτό;ΒΓΕΣ ΕΞΩ!!!!ΠΑΛΕΨΕ!!!!!ΚΑΙ ΜΗ ΓΥΡΝΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΚ**ΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εκει έξω υπάρχουν πολλοί άντρες που θα ήταν ευτυχισμέννοι να σε γνωρίσουν και που θα μπορούσες να τους αφήσεις να σε κάνουν κι εσένα χαρούμενη!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.204 δευτερόλεπτα

Syndication