Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Μόλις χώρισα ...

Re: Μόλις χώρισα ... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5365

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Υπάρχει κι άλλος τρόπος να ξεπεράσεις τη βουλιμία του χωρισμού:
Νέα πόρτα θα διαβείς και νέο αίσθημα θα βρείς.
Ξέρεις όπως τα λένε οι τσιγγάνες στο δρόμο.
Σιγά μην θρηνήσουμε κι όλας!
Αντί για σοκολάτα και κασέρι κάνε παιδί μου ένα ντου και βρες ένα γλύκισμα της προκοπής τό οποίο όταν το τρως χάνεις και θερμίδες
Ο νοών νοήτω
angel gel angel gel angel gel
:lol: :lol: :lol:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μόλις χώρισα ... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5370

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μήπως να ξεκινήσουμε και τα ατκινσοπροξενέματα????
Λοιπόν, ψάχνω έναν να κάνει Άτκινς (υποχρεωτικό), να είναι έξυπνος (θα εκτιμηθεί) και από την Θεσσαλονίκη (απαραίτητο!!!).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως κούκλες, δύσκολο το πράγμα....
Νομίζω ότι το δυσκολότερο είναι να ξεπεράσεις την συνήθεια και την ευκολία. Και όσο περνάει ο καιρός, ξεχνάς τα δυσάρεστα και θυμάσαι τα ευχάριστα, και ... χάλια!!!
Πάντως παρασπονδία δεν έκανα ακόμα. Αυτή την χάρη δηλαδή δεν του την κάνω!!!
Ευχαριστώ για την υποστήριξη, να μαζευτούμε όλες μαζί να κάνουμε ένα μνημόσυνο για τον μακαρίτη τον δεσμό και να τελειώνει!!! Κάτι σαν τελετή βουντού για τον εξορκισμό μου από τον ... &%^$&#^%$^$&#!!!
Φιλιά
Αθηνά

Re: Μόλις χώρισα ... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5374

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αθηνα μου προσπαθησε να μενεις οσο το δυνατον λιγοτερο μεσα στο σπιτι. Βγες εξω με παρεες, κανε καινουργιους φιλους, πηγαινε για ψωνια, θεατρο, κινηματογραφο η ο,τι αλλο γουσταρεις. Δες την περιοδο αυτη σαν μια ευκαιρια να ανανεωσεις τα ενδιαφεροντα σου. Παρε τηεφωνο φιλες και μιλα τους , μιλα τους, μιλα τους. Πες τα και ξαναπες τα και σε εμας. Γι΄ αυτο ειμαστε εδω, για συμπαρασταση. Και οταν νιωθεις την αναγκη ξεσπασε κλαιγοντας, ουρλιαζοντας, τραγουδωντας καψουροτραγουδα. Σπασε και κανενα παλιο τασακι η βαζο , στην αναγκη. Με τον καιρο ο πονος θα φυγει και εσυ θα εισαι ετοιμη για τη νεα σου ζωη με εναν μεγαλυτερο και καλυτερο ερωτα. Γιατι θα ερθει και αυτος, αργα η γρηγορα, στο εγγυωμαι! Και εσυ θα πρεπει να τον απολαυσεις στο επακρο, χωρις να εχεις απωθημενα απο το παρελθον. Μεχρι τοτε απολαυσε την εργενικη ζωη εχει και αυτη τα πλεονεκτηματα της.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.198 δευτερόλεπτα

Syndication