Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: provlima!

provlima! 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #471

• KapoioSKwstaS
  • Το Άβαταρ του/της KapoioSKwstaS
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
vasika egw thelw na kopso to tsigaro alla otan vriskome se mia parea thelw na kapnizw kai den mporw na andistathw ston peirazmo! den kserw ti na kanw !to mono pou kserw einai oti kanw poli kako stin ygeia mou alla den kanw kati gia auto!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: provlima! 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #505

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καποιε Κώστα,

ειμαι στημερα στην 20η μου μέρα που εκοψα το κωλοτσίγαρο μαχαιρι!

απλα ειπα την 1οχρονια οτι απο το 2009 ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΠΝΙΣΩ ΠΟΤΕ!

ετσι φιλε μαχαιρι μετραω την 20η μου μερα. Δεν εχω προβλημα απλα νιωθω οτι πηρα κιλα...γιαυτο λοιπον ξεκινησα και Ατκινς.

κατα τα αλλα δεν υπαρχουν μεσες λυσεις λες ΤΕΡΜΑ και τελος.
αν περασουν οι 3 πρωτες μερες μετα τελος φιλε ειναι ολα στο μυαλο σου!

καλη επιτυχια

Re: provlima! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1021

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας,
είμαι νέος στο φορουμ, αυτό είναι το 1ο μου ποστ αλλά ξεκινάω από εδώ γιατί αυτό που θα σας πώ είναι και η αφορμή που βρέθηκα στο φόρουμ σας.
Λοιπόν έχω 4 περίπου μήνες που έκοψα το τσιγάρο. Και η αιτία - βοήθεια γι' αυτή την προσπάθεια: http://skeftomai.gr
Στη σελίδα αυτή υπάρχει ένα βιβλίο δωρεάν που εξηγεί το "μυστικό του καπνίσματος"!!! Το διάβασα και το έκοψα. Η mamamaria, χρήστης και στα δύο site, σ' αυτό και στο skeftomai.gr, είχε παρόμοιες εμπειρίες.
Το βιβλίο είναι ιδανικό τόσο γι' αυτούς που θέλουν να το κόψουν όσο και γι' αυτούς που το' χουν κόψει αλλά μέσα τους δεν αισθάνονται άνετα αλλά αισθάνονται το κόψιμο σα μια θυσία που έκαναν, σα μια απόλαυση που θυσίασαν στο βωμό της (υγείας, ποιότητας ζωής, μπλα μπλα, μπλα, μπλα, κλπ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!!

Re: provlima! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1023

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου γιαννη!
με ξαφνιασε η αναφορα σου σε μενα. εγω ειμαι πολυ καινουρια στο skeftomai. εκοψα το ακατανομαστο μολις προχθες! εσυ πως απο δω; εισαι για διαιτουλα ή απο απλη περιεργεια;

Re: provlima! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1024

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου Μαρία,
η αναφορά στο όνομά σου έγινε για τεχνικούς λόγους, είσαι η μόνη που ξέρω ότι έχει επαφή και με τα δύο site. Το ότι έχεις λίγο καιρό στο άλλο site δε σημαίνει κάτι. Είσαι μια χαρά μεσα στο πνεύμα του! :)
Εδώ βρέθηκα αρχικά από περιέργεια πατώντας το link που πόσταρες στο skeftomai.gr. Αλλά μετά από μία δίωρη περιήγηση στο site πάω μάλλον για ξεκίνημα δίαιτας σύντομα. Μετά το κόψιμο του τσιγάρου έβαλα 5-6 κιλάκια σε 4 μήνες, συν 4-5 παραπανίσια που προϋπήρχαν...
Ηθελα να ρωτήσω τη Marina αλλά αν θές πες μου κι εσύ τη γνώμη σου. Μπορώ ν'αρχίσω την Atkins χωρίς να διαβάσω κάποιο βιβλίο, μόνο με τις πληροφορίες που υπάρχουν σ' αυτό το site; Background από Atkins η άλλες δίαιτες μηδέν. Πάντα κατάφερνα και διατηρούσα ένα οριακά αποδεκτό βάρος και δε χρειάστηκε να ψαχτώ ποτέ. Ξώφαλτσα, έχω ακούσει από τη γυναίκα μου για πολλές δίαιτες αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά.
Απ' ότι έχω καταλάβει τον περισσότερο χρόνο θα μου φάει η οργάνωση της καθημερινότητας μου (της νέας), όπου πρέπει να συλλέξω συνταγές, να εξασφαλίσω συνεχή κάλυψη με πρωτεινούχα κυρίως τρόφιμα ώστε να μην αναγκαστώ να τρώω ότι ναναι, αφού βέβαια περάσουν μερικές μέρες διαβάσματος των λιστών με τα τρόφιμα και τις περιεκτικότητές τους σε carbs, κλπ, κλπ.

Re: provlima! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1025

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα!!!
λιγο στα γρηγορα γιατι πρεπει να παω και για δουλεια...
λοιπον, θεωρω πως το παντρεμα των δυο αυτων sites ειναι το καλυτερο που θα μπορουσα να πετυχω οποτε και αυτοαποκαλουμαι πλεον εκπληκτικη προξενητρα! ταιριαζουν φοβερα!!! ευχομαι επισης να γεμισει ο γαμος αυτος πολλους πολλους καλεσμενους, κι εσυ θα κανεις την αρχη!
τα βασικα ειναι: οχι ζαχαρη, οχι λευκο αλευρι. μπορεις να τρως κρεατα, ψαρια και θαλασσινα, τυρια και λαχανικα (εκτος πατατας, καροτου και αρακα), σε ολους τους συνδυασμους και λιιιιγα φρουτα (στην αρχη, στη συνεχεια περισσοτερα).
αν νομιζεις πως με το skeftomai εκανες μια καλη αρχη για την υγεια σου, το lowcarblife, θα συμπληρωσει με τον πλεον πιο δυναμικο τροπο την αποφαση σου να διατηρηθεις υγιης και ακμαιος για ολη σου τη ζωη. καλη αρχη απο μενα, τα υπολοιπα τα αφηνω στην οικοδεσποινα!
γεια χαρα και καλη αρχη!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.186 δευτερόλεπτα

Syndication