Γεια σου Μαρία,
η αναφορά στο όνομά σου έγινε για τεχνικούς λόγους, είσαι η μόνη που ξέρω ότι έχει επαφή και με τα δύο site. Το ότι έχεις λίγο καιρό στο άλλο site δε σημαίνει κάτι. Είσαι μια χαρά μεσα στο πνεύμα του!

Εδώ βρέθηκα αρχικά από περιέργεια πατώντας το link που πόσταρες στο skeftomai.gr. Αλλά μετά από μία δίωρη περιήγηση στο site πάω μάλλον για ξεκίνημα δίαιτας σύντομα. Μετά το κόψιμο του τσιγάρου έβαλα 5-6 κιλάκια σε 4 μήνες, συν 4-5 παραπανίσια που προϋπήρχαν...
Ηθελα να ρωτήσω τη Marina αλλά αν θές πες μου κι εσύ τη γνώμη σου. Μπορώ ν'αρχίσω την Atkins χωρίς να διαβάσω κάποιο βιβλίο, μόνο με τις πληροφορίες που υπάρχουν σ' αυτό το site; Background από Atkins η άλλες δίαιτες μηδέν. Πάντα κατάφερνα και διατηρούσα ένα οριακά αποδεκτό βάρος και δε χρειάστηκε να ψαχτώ ποτέ. Ξώφαλτσα, έχω ακούσει από τη γυναίκα μου για πολλές δίαιτες αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά.
Απ' ότι έχω καταλάβει τον περισσότερο χρόνο θα μου φάει η οργάνωση της καθημερινότητας μου (της νέας), όπου πρέπει να συλλέξω συνταγές, να εξασφαλίσω συνεχή κάλυψη με πρωτεινούχα κυρίως τρόφιμα ώστε να μην αναγκαστώ να τρώω ότι ναναι, αφού βέβαια περάσουν μερικές μέρες διαβάσματος των λιστών με τα τρόφιμα και τις περιεκτικότητές τους σε carbs, κλπ, κλπ.