Roula μου σκοπός μου ήταν και είναι όταν με το καλό γίνουμε πολλοί να γίνουμε ένας πραγματικός οργανισμός. Ακριβώς για αυτό πήρα και το όνομα σε .org για να διευκρινήσω εξ αρχής τις προθέσεις μου.
Το σάιτ έχει κόστος συντήρησης, πέραν από τις εργατοώρες που αφιερώνω για να το καλωπίζω, αναβαθμίζω κλπ. Δεν έχω ποτέ σκοπό να ζητήσω χρήματα. Ακόμη και από τις διαφημίσεις που βλέπετε κατά καιρούς δεν βγάζω κέρδος. Είναι απλά για να μας βοηθούν να βρίσκουμε αυτά που ψάχνουμε.
Μην πείτε γιατί το κάνω.
Όμως όπως όλοι ξέρετε και έχετε νοιώσει και εσείς οι ίδιοι, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το συναίσθημα που νοιώθουμε όταν βοηθάμε κάποιον. Ιδίως στην δική μου περίπτωση έχουν σωθεί ανθρώπινες ζωές.
Νατάσα ουσιαστικά το πόστ σου μου έδωσε την ευκαιρία να πω τα αυτονόητα. Όπως έγραψα ξέρω πως έχετε αγνές προθέσεις. Δεν νομίζω ότι ποτέ ένας άνθρωπος που παλεύει για μια καλύτερη ποιότητα ζωής θα έχει το μυαλό του στα λεφτά. Ίσως ήμουν λίγο άγρια, ίσως παρεξηγήθηκαν και κάποιοι. Όμως σε κάποια πράγματα δεν χωράνε "γλυκουλινιές". Γιατί ναι, στον χώρο του ίντερνετ υπάρχουν και επιτήδειοι. Και όπως ξέρετε κάποιοι, η δουλειά μου είναι αυτή. Το ίντερνετ. Κατά συνέπεια έχω δει τα πάντα. Και πιστέψτε με, δεν διανοούμαι να σκεφτώ οι κόποι μας να πέφτουν στα χέρια τέτοιων ανθρώπων.
Ένα πράγμα ζητώ από εσάς. Ένα και μόνο. Να γεμίζετε το σάιτ. Να γράφετε, να γράφετε, να γράφετε.
Ας δείξουμε μια φορά στην κοινωνία πως ακόμη και σήμερα, εμείς παραμένουμε άνθρωποι με Α κεφαλαίο...