Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Πρόταση

Πρόταση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #4568

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Προτείνω να μαζέψουμε τις συνταγές χαμηλών υδατασνθράκων σε βιβλίο, να τις εκδώσουμε και τα χρήματα να τα διαθέσουμε όπου αποφασίσουμε.
Ίσως σε συλλόγους ατόμων με προβλήματα που η διατροφή χαμηλών υδατανθράκων βοηθάει.
Πρόταση κάνω
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πρόταση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #4576

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νατάσα ωραία η πρότασή σου. Αλλά το κακό χρήμα προηγείται. Είχα κάνει μια έρευνα αγοράς τελευταία στους εκδοτικούς οίκους για κάτι δικά μου θέματα και ο φτηνότερος που βρήκα ήθελε 3.000 ευρώ για 200 σελίδες και 100 αντίτυπα. Γενικώς οι τιμές που παίζουν είναι πάνω από 3.000 ευρώ για κάτι της προκοπής (καλό δέσιμο, καλό χαρτί, φωτογραφίες κτλ). Σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε χορηγό (εκτός αν αυτοχορηγηθούμε..οπότε λίγο άκυρο και το ίδρυμα) και διαφήμιση.

Re: Πρόταση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #4592

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα κορίτσια.

Η απάντησή μου στην πρότασή σας είναι κατηγορήματική.

ΟΧΙ

Ξέρω πως οι προθέσεις σας είναι αθώες. Αλλά αυτό το site δεν θα βγάλει ΠΟΤΕ ούτε ένα λεπτό του ευρώ από την κετογενή διατροφή ή από όλα αυτά που παρουσιάζονται εδώ μέσα.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ.

Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ μέσα, δεν προορίζονται για κερδοσκοπία. Ο καθένας βέβαια που γράφει κάτι έχει δικαίωμα να το κάνει ό,τι θέλει.

Όμως τονίζω. Έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε ΜΟΝΟ ότι έχετε γράψει εσείς. Πχ να κάνετε ένα βιβλίο με τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ συνταγές και να βγάλετε εκατομμύρια από αυτό.

Αλλά...

Αν υποψιαστώ ότι κάποιος χρησιμοποίησε το περιεχόμενο αυτού του σάιτ για κερδοσκοπικό σκοπό, το λιγότερο που θα του έρθει στο κεφάλι είναι μια μήνυση.

ΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

Το παρόν κείμενο δεν έχει συγκεκριμένο αποδέκτη και ξέρω πως όσοι γράφετε εδώ έχετε αγνές προθέσεις. Όμως μια και το έφερε η κουβέντα καλό είναι να γίνουν και κάποιες διευκρινήσεις.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Πρόταση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #4594

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Χωρις -προς θεου- να θελω να κανω την εξυπνη, θα συμφωνησω με την Marina. Οι γνωσεις μου στους υπολογιστες, περιοριζονται σε ενα απλο ecdl. Στη σχολη, εμαθα για την καταληξη ".org". Ενα απο τα πραγματα που με τραβηξε εξ αρχης στο φορουμ μας, ειναι ακριβως, αυτη η καταληξη.
Η καταληξη ".org" λοιπον, σημαινει, "μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα".
Νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα.
love your self

Re: Πρόταση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #4634

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κανένας δεν έχει σκοπό να κερδοσκοπήσει από αυτό το φόρουμ Marina.
Η πρόταση έγινε αυθόρμητα και βέβαια με κανένα κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
Δεν το συζητάμε βέβαια.
Έτσι μου ρθε και έτσι το γραψα.

Re: Πρόταση 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #4657

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Roula μου σκοπός μου ήταν και είναι όταν με το καλό γίνουμε πολλοί να γίνουμε ένας πραγματικός οργανισμός. Ακριβώς για αυτό πήρα και το όνομα σε .org για να διευκρινήσω εξ αρχής τις προθέσεις μου.

Το σάιτ έχει κόστος συντήρησης, πέραν από τις εργατοώρες που αφιερώνω για να το καλωπίζω, αναβαθμίζω κλπ. Δεν έχω ποτέ σκοπό να ζητήσω χρήματα. Ακόμη και από τις διαφημίσεις που βλέπετε κατά καιρούς δεν βγάζω κέρδος. Είναι απλά για να μας βοηθούν να βρίσκουμε αυτά που ψάχνουμε.

Μην πείτε γιατί το κάνω.

Όμως όπως όλοι ξέρετε και έχετε νοιώσει και εσείς οι ίδιοι, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το συναίσθημα που νοιώθουμε όταν βοηθάμε κάποιον. Ιδίως στην δική μου περίπτωση έχουν σωθεί ανθρώπινες ζωές. :)

Νατάσα ουσιαστικά το πόστ σου μου έδωσε την ευκαιρία να πω τα αυτονόητα. Όπως έγραψα ξέρω πως έχετε αγνές προθέσεις. Δεν νομίζω ότι ποτέ ένας άνθρωπος που παλεύει για μια καλύτερη ποιότητα ζωής θα έχει το μυαλό του στα λεφτά. Ίσως ήμουν λίγο άγρια, ίσως παρεξηγήθηκαν και κάποιοι. Όμως σε κάποια πράγματα δεν χωράνε "γλυκουλινιές". Γιατί ναι, στον χώρο του ίντερνετ υπάρχουν και επιτήδειοι. Και όπως ξέρετε κάποιοι, η δουλειά μου είναι αυτή. Το ίντερνετ. Κατά συνέπεια έχω δει τα πάντα. Και πιστέψτε με, δεν διανοούμαι να σκεφτώ οι κόποι μας να πέφτουν στα χέρια τέτοιων ανθρώπων.

Ένα πράγμα ζητώ από εσάς. Ένα και μόνο. Να γεμίζετε το σάιτ. Να γράφετε, να γράφετε, να γράφετε.

Ας δείξουμε μια φορά στην κοινωνία πως ακόμη και σήμερα, εμείς παραμένουμε άνθρωποι με Α κεφαλαίο...
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.134 δευτερόλεπτα

Syndication