Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: η παχυσαρκία είναι κολλητική...

η παχυσαρκία είναι κολλητική... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3213

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημέρα σε όλους ... έχω αποσυντονιστεί αυτό το διάστημα λόγω σύντομων διακοπών και παρατήρησα πόσο πιο εύκολα κυλάω σε λάθη σχετικά με την διατροφή .
Σχετικά με τον τίτλο του θέματος θα σας πω κάποια προσωπικά θέματα αλλά σε τίτλους για να μήν σας κουράσω.
Υπήρξα ένα πολύ αδύνατο παιδί και εφηβη αντιδρώντας στην φροντίδα της μητέρας μου.
Εγινα κανονική στα κιλά μου από τα 20 έως τα 40 (Υ=1,67 και Β=58) εκτός από κάποιες φάσεις που έμπλεκα με παρέες που το μόνο τους θέμα ηταν το φαγητό.
Μετά τις εγκυμοσύνες επανερχόμουν ταχύτατα.
Πρίν 4 χρόνια γνωρισα τον άνδρα παγίδα Υ=1,85 ,Β=89 μια χαρά δηλαδή φαινομενικά.
Ηταν η φάση ακριβώς μετα την δίαιτα και είχε χάσει 17 κιλά τα οποία πήρε πίσω σε 6 μήνες .
Η απόλαυση του είναι το φαγητό , ή διασκεδαση του είναι το φαγητό , η χαλάρωση του είναι το φαγητό .
Μαζί σας έχασα 5 κιλά σε 20 μέρες καθώς ήμουν σε καθημερινή επαφή με την σελίδα ενω δεν έχω χάσει γραμμάριο στο υπόλοιπο διαστημα τώρα είμαι 66.
Εχει πολλά χρόνια που την ευθύνη για ότι κάνω δεν την χρέωνω σε κανεναν παρόλα αυτά είναι δύσκολη η καθημερινή αντίσταση στην προτροπή για λιχουδιές ,για ταβέρνα, για μπάρμεκιου.
Πρόταση - σύσταση :Οταν δεν είναι σημαντικές κάποιες σχεσεις για την ζωή σας , αλλά σας απομακρύνουν από τον στόχο σας βγαλτε τις από την ζωή σας.
Προτείνω να τις δείτε σαν τους κακούς υδατάνθρακες ,αντικαταστήστε τους με άλλες ομάδες που θα σας πάνε στην χαρά ,στον έρωτα ,στο αδύνατο σώμα.

Με ειλικρινή συμπάθεια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάνουμε.....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: η παχυσαρκία είναι κολλητική... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3214

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Βάντα μου ολόσωστο το θέμα σου.

Από τότε που ξεκίνησα Άτκινς, αποφεύγω να τρώω έξω με φίλους. Ακόμη και αυτούς που ξέρουν ότι κάνω Άτκινς. Σου λέει ο άλλος "να βγούμε έξω για φαί" και εννοεί να βγούμε έξω να περάσουμε καλά τρώγοντας. Συγνώμη αλλά εγώ προτιμώ να βγω να πιω το ποτάκι μου ή τον καφέ μου και όχι να ντερλικώσω τον αγλέορα.

Αν και πραγματικά απολαμβάνω τις λιχουδιές τις Άτκινς, το φαί δεν το καταττάσω πλέον στις απολαύσεις. Το φαί είναι ανάγκη. Τώρα αν την ώρα που τρως το ικανοποιείς και τον ουρανίσκο σου, κανένα πρόβλημα. Όχι όμως να τρως επειδή θες να ικανοποιήσεις τον ουρανίσκο και όχι το στομάχι σου.

Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες απολαύσεις που τα έχουν όλα και συμφέρουν. Από όλα αυτά που αναφέρεις κρατάω το σεξ (siz κλείσε τα μάτια λίγο :oops: ). Να πάρεις το Κάμα Σούτρα και να μην αφήσεις στάση για στάση -και την Κολιάτσου μαζί. ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: η παχυσαρκία είναι κολλητική... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3218

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ειπα κι εγω...που ειναι αυτο το κοριτσι και χαθηκε? Διακοπουλες, ε?
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Για τον εαυτο μας, αποκλειστικοι υπευθυνοι, ειμαστε μονο εμεις. Εχω κι εγω, οπως ξερεις, εναν αντρα κι ενα γυιο, που "διασκεδαση" γι αυτους, σημαινει "τρωω". Ενας πολυ σοβαρος λογος που δεν κρατουσα αλλες διαιτες, ηταν αυτος. Ποσο να κρατηθεις οταν οι αλλοι τρωνε μπροστα σου παντσετες και λουκανικα?
Με την ατκινς ομως, καταφερα να κρατηθω, γιατι ειναι πια λιγοτεροι οι πειρασμοι.
Οσο για το κολλημα, τελικα καταλαβα οτι αμα μουλαρωσει το σωμα σου σε αυτα τα κιλα, χανεις με ρυθμους χελωνας. Συνεχιζουμε ομως, ακαθεκτες. Ειπαμε. Ειμαστε αποκλειστικα υπευθυνες, για μας.
love your self

Re: η παχυσαρκία είναι κολλητική... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3223

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα μαζί σας!Είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνες για το τί μας συμβαίνει !Κι εγώ έχω προσέξει ότι όταν η παρέα μου είναι απενοχοποιημένη σε σχέση με το φαί, παχαίνω γιατί βρίσκω άλλοθι!Λέω ’’έλα μωρέ!!!η εμφάνιση δεν είναι και το πάν στη ζωή!!σημασία έχει το μέσα μας.....και άλλα τέτοια νόστιμα ,λές και το ώραίο έξω μας θα εμπόδιζε την καλιέργεια του μέσα μας!!!Λές και πρέπει να διαλέξεις γιατί το ένα αποκλύει το άλλο!!
Πάντως άλλο να βγείς με μια παρέα που θα παραγγείλει να φάει, και άλλο να βγείς με παρέα που παραγγέλνει για να διασκεδάσει τρώγοντας!!!!!Εγώ ,λόγω του αδυνάτου χαρακτήρος μου και της μειωμένης μου αντίστασης στη θέα του φαγητού,προτιμώ να κάνω αυτό που λέει η Marina!Να πάω στην καφετέρεια!!

Re: η παχυσαρκία είναι κολλητική... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3278

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
που εισαι βρε ευθυμουλι!!! :lol: :lol: κι εγω συμφωνω με εσας!! μια φτηνη δικαιολογια νομιζω οτι εχει κατανυτησει η ατακα " δεν εχει σημσια η εξωτερικη εμφανιση αλλα ο εσωτερικος κοσμος μας" ναι σιγουρα εχει πολυ συμαντικο ρολο ο εσωτερικος κοσμος του καθενους αλλα αυτη η συμαντικοτητα ερχεται στην πορεια κ κατοπιν περασει πρωτα απο ελεγχο η εξωτερικη εμφανιση κ δε νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο δυστηχως.... αλλωστε αν δεν μας ενοιαζε αυτο δεν θα πασχιζαμε να κανουμε του κοσμου τις διαιτες κτλ οποτε παιδια καλο ειναι να φροντιζουμε να εχουμε μια ομοφη εξωτερικη εμφανηση παραλληλα με ενα υγειες ψυχικο κοσμο!!

Re: η παχυσαρκία είναι κολλητική... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3283

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Είναι σηματνικό να αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν νομίζω ότι η εξωτερική μας εμφάνιση δεν άίζει ρόλο σ΄ αυτό. Αντίθετα τονώνεται κάποιος ον ωραίος και άνετος.
Φιλιά
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα

Syndication