Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε....

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3126

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Και γιατί αγάπη μου ντράπηκες;
Η πρόθεσή σου ήταν προφανής.
Να βοηθήσεις έναν άνθρωπο να ξαναβρεί τη χαρά της ζωής και το κυίότερο την υγεία της.
Δεν φτάνει δηλαδή που ζούμε στον πιο εγωιστικό κύκλο της ζωής όπου καθένας κοιτάει την πάρτη του, δε φτάνει που δαπάνησες φαιά ουσία και χρόνο που κανείς δε διαθέτει πλέον για το συνάνθωπο πρέπει και να νοιώθεις ντροπή; Αιδώς σ΄ αυτήν που δεν κατάλαβε την καλοσύνη σου και την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.
Μην Τρελλαθούμε κιόλας.
Μπράβο Ρουλάκι
Κι εγώ το ίδιο θα κανα αν πίστευα ότι μπορώ να βοηθήσω.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3128

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κι εγώ τόχω πάθει, όχι έτσι ακριβώς, είμασταν μια παρέα συνάδελφοι (όχι φίλοι κολλητοί αλλά ούτε και άσχετοι) και η διπλανή μου (πολύ ευτραφής) μου διηγόταν πώς πάχυνε στην εφηβεία, που για κάποιο πρόβλημα ο γιατρός της έδινε ορμόνες και πήρε πολλά κιλά και από τότε δεν μπορούσε να τα χάση... άρχισα κι εγώ να της λέω πώς αδυνάτισα εγώ καταργώντας τους υ/α (έκανα protein power, τον Ατκινς δεν τον είχα ακούσει μέχρι τότε), οπότε με κυττάζει με δολοφονικό βλέμμα και μου λέει "Κάτι σαν Ατκινς δηλαδή? Αυτό είναι ΠΟΛΥ ανθυγιεινό)" και μου γυρίζει την πλάτη και δεν μου ξαναμίλησε!
Αφού ξεπέρασα το σοκ (πήγα να βοηθήσω και με αποπήρε έτσι) σκέφτηκα ότι αυτή χάνει, εγώ ήμουνα ήδη στυλάκι :)

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3137

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κορίτσια μπράβο για το θάρρος σας. Η πείρα μου όμως μου λέει πως αν ο άλλος δεν θέλει, δεν...

Όπως ξέρετε κάνω Άτκινς για θέματα υγείας, κοινώς την φωτοευαισθησία. Συχνά λοιπόν βλέπω επιληπτικούς που όταν με ρωτάνε τι φάρμακα παίρνω λέω "δεν παίρνω φάρμακα γιατί κάνω μια διατροφή που σταμάτησε τις συμπτώματα μου".

Θέλετε να σας πω πόσοι έχουν ενδιαφερθεί να μάθουν για την διατροφή; Μία!!!

Όσοι άκουσαν πως δεν τρώω μακαρόνια, ζάχαρη και γλυκά είπαν πως αδυνατούν να ζήσουν χωρίς αυτά! Ε, ας ζήσουν με τις συμπτώματα και τις μακαρονάδες τους! Στην αρχή το θεωρούσα αδιανότητο κάποιος να βάζει στην ίδια ζυγαριά τις συμπτώματα και τα μακαρόνια. Και όμως!

Με μια κοπέλα που γνώρισα στο σωματείο κάνουμε παρέα κολλητή εδώ και αρκετούς μήνες. Όμως ενώ της είχα πει όπως σε όλους για την διατροφή, δεν την έβλεπα να θέλει. Ένα διάστημα οι συμπτώματα χειροτέρεψαν. Στεναχωριόμουν πολύ όμως δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ηξερα ότι τρώει ακατάπαυστα γλυκά. Κάποια στιγμή της λέω "βρε συ, μήπως να έκοβες τα γλυκά μια δυο μέρες να έβλεπες πώς πας;"

Αυτό ήταν. Οι συμπτώματα κόπηκαν. Ήρθε και στο γραφείο -όχι διαιτολογικό ε; καμία σχέση :P )

Εσείς, την ατάκα να την πετάτε. Ιδίως σε ανθρώπους που βλέπετε συχνά. Μία φορά είναι αρκετή. Ο άλλος πρέπει να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα. Αν δεν το έχει καταλάβει πως έχει πρόβλημα, δεν υπάρχει περίπτωση να σας ακούσει. Όπως η χοντρή κοπέλα στο λεωφορείο. Ή η άλλη στο γραφείο. Σαφώς ήταν μια χαρά. Έτσι νόμιζαν. Τα είχαν καλά με τον εαυτό τους. Γιατί λοιπόν να κάνουν κάτι για αυτό;

Κλείνω με άλλη μια νότα ευτυχίας. Με ρωτάτε και με ρωτάνε συχνά γιατί το κάνω. Γιατί διαδίδω την Άτκινς. Γιατί ασχολούμαι, γιατί έκανα φόρουμ, γιατί, γιατί, γιατί. Τι έχω να κερδίσω στην τελική. Εγώ είμαι μια χαρά, χωρίς συμπτώματα εδώ και 4 χρόνια, τα κιλά έχουν βρει τον δρόμο τους -τον κατήφορο συγκεκριμένα :P - οπότε...

Είναι αυτό το συναίσθημα. Αυτό που νοιώσατε και εσείς όταν θελήσατε να βοηθήσετε τους γύρω σας. Αυτή η ευτυχία που σε πλημμυρίζει όταν βλέπεις ότι κάποιος που βοήθησες τα κατάφερε. Ίσως είναι και λίγο εγωϊστικό στην τελική. Αλλά μακάρι να ήταν όλοι οι εγωϊστές του κόσμου σαν εμάς. ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3139

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
συμφωνω απολυτα με τη Marina!! bravo avo ετσι εμεις ασ συνχισουμε κ ασ αφησουμε ολους αυτους που δεν ενδιαφερονται να κανουν τις δικιες τους επιλογες.... ισως να ειναι κ σωστες.... ισως κ οχι.... εμεις παντως που εχουμε δει αποτελεσματα κ νιωθουμε καλα σωματικα κ ψυχικα θα λεμε περιφανα για τη διατροφη που ακλουθουμε κ ασ μην αρεσει σε καποιους clap ap

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3145

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά σαν πρώην νοσηρά παχύσαρκη πιθανόν κι εγώ αν άκουγα οτιδήποτε από κάποια άγνωστη θα αντιδρούσα με απότομο τρόπο...Σίγουρα οι προθέσεις σου Ρουλάκι είναι καλές αλλά αυτός δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος-έτσι απλά δείχνεις ότι βλέπεις κάποιον που έχει σοβαρό πρόβλημα με οίκτο...Το ψυχολογικό θέμα είναι σοβαρότατο και οι αντιστάσεις του παχύσαρκου στο πρόβλημα είναι η άρνηση..Εγώ προσωπικά είμαι πολύ καινούρια σε αυτό το πλάνο διατροφής αλλά απ'ότι έχω δει από τον εαυτό μου πραγματικά οι υδατάνθρακες με ρημάζουν όχι μόνο στο βάρος αλλά και στις λειτουργίες του οργανισμού γενκότερα...Πάντως υπάρχει μεγάλος πόλεμος στην Άτκινς ακόμα και από γιατρούς, πιστεύω προσωπικά ότι έχουν άδικο.Έχεις δίκοι Marina ότι λίγοι θα σε ακούσουν...Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υποπέσω σε υδατανθρακικό πειρασμό πάλι, με πήγε πολύ πίσω... :)
Ουσιαστικά τα κιλά μου με πρωτεινικό πλάνο τα έχασα κι εγώ-κρέας με κολοκυθάκι, καρότο, ελάχιστη πατάτα και τυρί έτρωγα για πολύ καιρό...επιμένω ότι οι υδατάνθρακες είναι εθισμός και χρειάζεται πολύς αγώνας για να ξεφύγεις...Wish me luck!! :mrgreen:

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3148

• manina
  • Το Άβαταρ του/της manina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αγαπητή Ρούλα πρέπει να σου πώ,ότι καταλαβαίνω απόλυτα τις προθέσεις σου και την διάθεση σου να βοηθήσεις ,με τον ενθουσιασμό του ανθρώπου που βλέπει αποτελέσματα και θέλει να τα μοιραστεί.Εγώ έχω συγγενικό μου πρόσωπο που εκτός των υπερβολικά πολλών κιλών έχει και μια αυτοπεποίθηση που σπάει κόκκαλα.Ενθουσιασμένη λοιπόν και εγώ με την Ατκινς,κατά την διάρκεια του...promotion έκανα το λάθος (με πολύ καλό τρόπο βέβαια)να της πώ΄΄Ειδικά εσύ θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα ΄΄(με το σκεπτικό ότι περισσεύει λίπος και χάνοντας το θα φανεί άμεσα) για να εισπράξω την απάντηση΄΄ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ?΄΄Στη δε συνέχεια μου έκανε περιγραφή του βραζιλιάνικου μαγιώ που αγόρασε τονίζοντας μου ότι δεν φοράει ακόμη το κάτω μέρος που είναι ψιλοστρίγκ γιατί θέλει να μαυρίσει λίγο....Συμπερασματικά ο καθένας έχει για τον εαυτό του την εικόνα που τον βολεύει και αυτουνού του αρκεί εμάς μας περισσεύει.roulaki έγραψε:
Αχ, βαχ... Σημερα το πρωι, καθησε διπλα μου στο λεωφορειο μια πραγματικα πολυ χοντρη κοπελα. Τη κοιτουσα με την ακρη των ματιων μεσα απο το γυαλι, ομορφη ηταν, πιτσιρικα φαινοταν, κατακοκκινη ηταν απο τη ζεστη, με ποιανει το ατκινσικο μου, (τι το'θελα?) και της λεω: "Συγνωμη για το θαρρος, αλλα εχω τη λυση στο προβλημα σου. Ατκινς!!!"
Οποτε γυρναει, με κοιταει με ενα δολοφονικο βλεμμα-τυφλα να'χει ο haniball- και μου λεει: "Κοιτα κοπελια, πρωτον δεν εχω κανενα προβλημα, και δευτερον να μη χωνεσαι εκει που δε σε σπερνουν"
:oops: Περιττο να σας πω οτι κατεβηκα δυο στασεις πιο μπροστα απο την ντροπη μου. running nning running nning running nning running nning running nning running nning
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.235 δευτερόλεπτα

Syndication