Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε....

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3148

• manina
  • Το Άβαταρ του/της manina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αγαπητή Ρούλα πρέπει να σου πώ,ότι καταλαβαίνω απόλυτα τις προθέσεις σου και την διάθεση σου να βοηθήσεις ,με τον ενθουσιασμό του ανθρώπου που βλέπει αποτελέσματα και θέλει να τα μοιραστεί.Εγώ έχω συγγενικό μου πρόσωπο που εκτός των υπερβολικά πολλών κιλών έχει και μια αυτοπεποίθηση που σπάει κόκκαλα.Ενθουσιασμένη λοιπόν και εγώ με την Ατκινς,κατά την διάρκεια του...promotion έκανα το λάθος (με πολύ καλό τρόπο βέβαια)να της πώ΄΄Ειδικά εσύ θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα ΄΄(με το σκεπτικό ότι περισσεύει λίπος και χάνοντας το θα φανεί άμεσα) για να εισπράξω την απάντηση΄΄ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ?΄΄Στη δε συνέχεια μου έκανε περιγραφή του βραζιλιάνικου μαγιώ που αγόρασε τονίζοντας μου ότι δεν φοράει ακόμη το κάτω μέρος που είναι ψιλοστρίγκ γιατί θέλει να μαυρίσει λίγο....Συμπερασματικά ο καθένας έχει για τον εαυτό του την εικόνα που τον βολεύει και αυτουνού του αρκεί εμάς μας περισσεύει.roulaki έγραψε:
Αχ, βαχ... Σημερα το πρωι, καθησε διπλα μου στο λεωφορειο μια πραγματικα πολυ χοντρη κοπελα. Τη κοιτουσα με την ακρη των ματιων μεσα απο το γυαλι, ομορφη ηταν, πιτσιρικα φαινοταν, κατακοκκινη ηταν απο τη ζεστη, με ποιανει το ατκινσικο μου, (τι το'θελα?) και της λεω: "Συγνωμη για το θαρρος, αλλα εχω τη λυση στο προβλημα σου. Ατκινς!!!"
Οποτε γυρναει, με κοιταει με ενα δολοφονικο βλεμμα-τυφλα να'χει ο haniball- και μου λεει: "Κοιτα κοπελια, πρωτον δεν εχω κανενα προβλημα, και δευτερον να μη χωνεσαι εκει που δε σε σπερνουν"
:oops: Περιττο να σας πω οτι κατεβηκα δυο στασεις πιο μπροστα απο την ντροπη μου. running nning running nning running nning running nning running nning running nning
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3151

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
manina έγραψε:
΄΄Ειδικά εσύ θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα ΄΄(με το σκεπτικό ότι περισσεύει λίπος και χάνοντας το θα φανεί άμεσα) για να εισπράξω την απάντηση΄΄ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ?΄΄

Καλά έχω λυθεί στο γέλιο λέμε! fryingpan yingpan
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3159

• siz
  • Το Άβαταρ του/της siz
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω παλλη σε οσους φιλους μοθ το εχω πει και εχουνε δει και μονη τους τν βελτιοσει μοθ θελουνε πολλη να το κανουν και ειδη τους εχω πει τι πρεπει να κανουνε και σε λιγεσ ωρες-μερες θα γραφτει και ενας φιλος μου.................αλλα οπως ειπατε και ποιο πριν οποιος δεν θελει τελος δεν θελει δεν γινετε με το ζορι να τον κανετε ανθροπο..............τσαγια............. ;)

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3169

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
stef έγραψε:
Κι εγώ τόχω πάθει, όχι έτσι ακριβώς, είμασταν μια παρέα συνάδελφοι (όχι φίλοι κολλητοί αλλά ούτε και άσχετοι) και η διπλανή μου (πολύ ευτραφής) μου διηγόταν πώς πάχυνε στην εφηβεία, που για κάποιο πρόβλημα ο γιατρός της έδινε ορμόνες και πήρε πολλά κιλά και από τότε δεν μπορούσε να τα χάση... άρχισα κι εγώ να της λέω πώς αδυνάτισα εγώ καταργώντας τους υ/α (έκανα protein power, τον Ατκινς δεν τον είχα ακούσει μέχρι τότε), οπότε με κυττάζει με δολοφονικό βλέμμα και μου λέει "Κάτι σαν Ατκινς δηλαδή? Αυτό είναι ΠΟΛΥ ανθυγιεινό)" και μου γυρίζει την πλάτη και δεν μου ξαναμίλησε!
Αφού ξεπέρασα το σοκ (πήγα να βοηθήσω και με αποπήρε έτσι) σκέφτηκα ότι αυτή χάνει, εγώ ήμουνα ήδη στυλάκι :)
Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα...με την αλλαγή στην εμφάνιση μου όλοι ρωτούν τι κάνω και όλη θέλουν να εφαρμόσουν αυτό που κάνω....η πλάκα είναι πως πολλές από τις διατροφές που δίνουν διαιτολόγοι της πρώτες 15 μέρες τυπικού προγράμματος, είναι η φάση ενεργοποίησης και όταν ξεκινάς συζήτηση για την Atkins αναφέρουν τα συνηθισμένα επιχειρήματα περί ανθυειγηνής διατροφής κτλ angel gel
:mrgreen: :mrgreen:

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3178

• manina
  • Το Άβαταρ του/της manina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Που να την γνώριζες κιόλας...Μιλάμε για ελεφαντίαση.Βέβαια επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο,η συγκεκριμένη τρέφεται μόνο με τούρτες και μπισκότα.΄Αμα δε, δεί και καμμιά πολύ αδύνατη σχολιάζει ΄΄Καλά,ας γεννήσεις και εσύ και έλα να μου πείς μετά...΄΄.Περιττό να σου πώ ότι τα παιδιά της είναι 15 και 17 ετών...Ε!αμα σου μείνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης...Μιλάμε για ανίατη περίπτωση.Marina έγραψε:
manina έγραψε:
΄΄Ειδικά εσύ θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα ΄΄(με το σκεπτικό ότι περισσεύει λίπος και χάνοντας το θα φανεί άμεσα) για να εισπράξω την απάντηση΄΄ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ?΄΄

Καλά έχω λυθεί στο γέλιο λέμε! fryingpan yingpan

Re: Γλυτωσα απο πολυ ξυλο λεμε.... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3193

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έγραψε:
Κλείνω με άλλη μια νότα ευτυχίας. Με ρωτάτε και με ρωτάνε συχνά γιατί το κάνω. Γιατί διαδίδω την Άτκινς. Γιατί ασχολούμαι, γιατί έκανα φόρουμ, γιατί, γιατί, γιατί. Τι έχω να κερδίσω στην τελική. Εγώ είμαι μια χαρά, χωρίς συμπτώματα εδώ και 4 χρόνια, τα κιλά έχουν βρει τον δρόμο τους -τον κατήφορο συγκεκριμένα :P - οπότε...

Είναι αυτό το συναίσθημα. Αυτό που νοιώσατε και εσείς όταν θελήσατε να βοηθήσετε τους γύρω σας. Αυτή η ευτυχία που σε πλημμυρίζει όταν βλέπεις ότι κάποιος που βοήθησες τα κατάφερε. Ίσως είναι και λίγο εγωϊστικό στην τελική. Αλλά μακάρι να ήταν όλοι οι εγωϊστές του κόσμου σαν εμάς. ;)
Για την ιστορία, να αναφέρω, ότι κάτι αντίστοιχο έκανε πριν από 140 χρόνια ο William Banting με τ'όνομα, γνωστός Αγγλος παχύσαρκος, που όλη του τη ζωή προσπαθούσε να αδυνατίση. Κάποια στιγμή (στα 65 του) ένας γιατρός του έδωσε τη σωστή διατροφή (χαμηλων υ/α) και ο άνθρωπος σώθηκε. Από τον ενθουσιασμό του τύπωσε και μοίρασε με δικά του έξοδα 2000 φυλλάδια με τίτλο Letter on Corpulence addressed to the public με τη σωτήρια διατροφή, το οποίο έγινε best seller της εποχής. Ιδού η ιστορία [url:3jgv4z09]www.second-opinions.co.uk/banting.html[/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication