αγαπητή Ρούλα πρέπει να σου πώ,ότι καταλαβαίνω απόλυτα τις προθέσεις σου και την διάθεση σου να βοηθήσεις ,με τον ενθουσιασμό του ανθρώπου που βλέπει αποτελέσματα και θέλει να τα μοιραστεί.Εγώ έχω συγγενικό μου πρόσωπο που εκτός των υπερβολικά πολλών κιλών έχει και μια αυτοπεποίθηση που σπάει κόκκαλα.Ενθουσιασμένη λοιπόν και εγώ με την Ατκινς,κατά την διάρκεια του...promotion έκανα το λάθος (με πολύ καλό τρόπο βέβαια)να της πώ΄΄Ειδικά εσύ θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα ΄΄(με το σκεπτικό ότι περισσεύει λίπος και χάνοντας το θα φανεί άμεσα) για να εισπράξω την απάντηση΄΄ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ?΄΄Στη δε συνέχεια μου έκανε περιγραφή του βραζιλιάνικου μαγιώ που αγόρασε τονίζοντας μου ότι δεν φοράει ακόμη το κάτω μέρος που είναι ψιλοστρίγκ γιατί θέλει να μαυρίσει λίγο....Συμπερασματικά ο καθένας έχει για τον εαυτό του την εικόνα που τον βολεύει και αυτουνού του αρκεί εμάς μας περισσεύει.
Αχ, βαχ... Σημερα το πρωι, καθησε διπλα μου στο λεωφορειο μια πραγματικα πολυ χοντρη κοπελα. Τη κοιτουσα με την ακρη των ματιων μεσα απο το γυαλι, ομορφη ηταν, πιτσιρικα φαινοταν, κατακοκκινη ηταν απο τη ζεστη, με ποιανει το ατκινσικο μου, (τι το'θελα?) και της λεω: "Συγνωμη για το θαρρος, αλλα εχω τη λυση στο προβλημα σου. Ατκινς!!!"
Οποτε γυρναει, με κοιταει με ενα δολοφονικο βλεμμα-τυφλα να'χει ο haniball- και μου λεει: "Κοιτα κοπελια, πρωτον δεν εχω κανενα προβλημα, και δευτερον να μη χωνεσαι εκει που δε σε σπερνουν"

Περιττο να σας πω οτι κατεβηκα δυο στασεις πιο μπροστα απο την ντροπη μου.

nning

nning

nning

nning

nning

nning