Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μαγαζια της Θεσσαλονικης

Μαγαζια της Θεσσαλονικης 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3029

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ας γραψουμε κι εμεις εδω τα θεσσαλονικοπαιδα, τις εντυπωσεις μας απο μαγαζια της θεσσαλονικης. Αν εχουμε αντυμετωπισει προβληματα με ζαχαρινες, ποτα, κλπ.
Προσωπικα, δεν εχω κανενα προβλημα με το θεμα ζαχαρινη. Ακομη και σε μπαρακια στη θαλασσα, παντα εχουν ζαχαρινες.
Μια φιλη ομως, δε θα αναφερω το ονομα της, ειχε προβλημα με τα προιοντα ατκινς. Στο καταστημα που πηγε, ενω υπηρχαν τα προιοντα, δεν της τα εδωσαν- και καλα εκαναν οι ανθρωποι και μπραβο τους- γιατι η εταιρια, δεν τους ειχε προμηθευσει ψυγεια. Δεν γνωριζω αν λυθηκε το προβλημα, αν γνωριζει καποιος κατι, ας το γραψει.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μαγαζια της Θεσσαλονικης 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3030

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ποιά από τα προϊόντα Άτκινς χρειάζονται ψυγείο; Αγόρασα πρόσφατα από το intersport (της Αθήνας) μεταξύ άλλων και μια σοκολάτα με φουντούκια ¨Ατκινς (2,9 καθαρούς υδατάνθρακες) και αν και η σοκολάτα είχε λιώσει λίγο δεν ήταν αλλοιωμένη. Ούτε και εκεί υπάρχει κανένα ψυγείο.

Re: Μαγαζια της Θεσσαλονικης 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3034

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Δημητρη, κι εγω για τα intersport μιλαω, στη Θεσσαλονικη. Ο ανθρωπος εκει, ειπε οτι λογω ζεστης, δεν το διακυνδινευει να δωσει μπαρες,που ειναι εκτος ψυγειου και κατα τη γνωμη μου, καλα εκανε.
love your self

Re: Μαγαζια της Θεσσαλονικης 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3039

• MARLOU
  • Το Άβαταρ του/της MARLOU
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Δημητρη, κι εγω για τα intersport μιλαω, στη Θεσσαλονικη. Ο ανθρωπος εκει, ειπε οτι λογω ζεστης, δεν το διακυνδινευει να δωσει μπαρες,που ειναι εκτος ψυγειου και κατα τη γνωμη μου, καλα εκανε.

bravo avo του!!! αυτος ειναι επαγγελματισμος αλλα οι σοκολοτες δεν ειναι και τοσο σοκολατες... πηρα και εγω προχθες και δεν ηταν καθολου αλλιωμενη...(εκτος ψυγειου)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα

Syndication