Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊόντα

Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊόντα 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3013

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα σε όλους.

Η ανάγκη για αυτό το κομμάτι των περιοχών έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό. Τον τελευταίο καιρό όμως γίνεται όλο και πιο έντονη.

Να βρεθείς σε καφετέρια, να έχεις στο μυαλό σου να πιεις μια amstel pulse, έστω ένα johnnie με zero και να καταλήγεις να γίνεσαι ντίρλα από το σκέτο ουίσκι μπόμπα που σου φέρανε. Δεν συζητάω το να πας να πιείς τον καφέ σου και να μην έχουν ζαχαρίνη!

Οπότε εδώ θέλω τις μικρές σας ανακαλύψεις σχετικά με μαγαζάκια που έχουν ποτάκια για μας τους lowcarbers και τα ονόματα των καφετεριών που ΔΕΝ έχουν ζαχαρίνη -όχι επειδή τελείωσε.

Δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Γράψτε άφοβα ονόματα και διευθύνσεις. Αυτό θέλω. Αν μη τι άλλο δικαιούμαστε να βγαίνουμε και να διασκεδάζουμε σαν άνθρωποι! dance nce
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καφετέριες - μπαράκια με ποτά light, ζαχαρίνες κλπ 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3016

• MARLOU
  • Το Άβαταρ του/της MARLOU
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ωχ να μια ομορφη ιδεα αλλα προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με ζαχαρινη στις καφετερειες!!!μαλιστα και σε σινεμα βρηκα τι μπορω να φαω.. στα στερσινεμας εχουν χοτ-ντοκ ... ειναι με δυο λουκανικα το ζητας χωρις μουσταρδα και κετσαπ κανει 2,5 ευρω και μια χαρα... φυσικα το ψωμι δε το τρως κρατας τα δυο λουκανικα αλλα ποιος νοιαζεται εμεις μπορουμε να φαμε κατι... (εχει και το σπεσιαλ που μεσα το λουκανικο εχει τυρι).... ισως λιγο οφ τοπικ αλλα... congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions

Re: Καφετέριες - μπαράκια με ποτά light, ζαχαρίνες κλπ 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3017

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η αλυσίδα Everest πρόσφατα προσφέρει πλέον φρουκτόζη (τους τελευταίους μήνες) αντί για ζαχαρίνη, προφανώς σαν πιο υγιεινή επιλογή, αλλά όχι για όλους, κάτι που κάνει την εν λόγω επιχείρηση πλέον απαγορευτική.

Re: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊόντα 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3019

• Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
Μπράβο βρε παιδιά. Να αυτό είναι πληροφορία. Να ξέρω πχ να μην πάρω καφέ από τα έβερεστ. Όχι τίποτα άλλο, άντε να σου πει η πωλήτρια πως είναι φρουκτόζη και όχι ζαχαρίνη. :twisted:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊόντα 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3041

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σε όλους και χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω μετά από μια εβδομάδα διακοπών! Διαβάζω τα παραλειπόμενα με μεγάλο ενδιαφέρον! Εκεί που ήμουν διακοπές, στα Χανιά, πήραμε μια φορά καφέ από τον Γρηγόρη μικρογεύματα. Ζαχαρίνη δεν είχε, είχε φακελάκια ασπαρτάμης μόνο... ο φίλος μου έβαλε 5 στον καφέ. Δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί να τρως 5 φακελάκια ασπαρτάμης με έναν μόνο καφέ, οπότε θα πρότεινα να αποφεύγαμε κ το συγκεκριμένο κατάστημα.

Re: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊόντα 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3051

• Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
Ωχ ασπαρτάμη. Να δω πότε θα την κόψουν και εδώ. Πληροφοριακά η αγαπημένη μας coke zero είναι η μόνη που ενώ στον υπόλοιπο κόσμο έχει αντικαταστήσει την ασπαρτάμη με splenda και άλλα γλυκαντικά, στην Ελλάδα εξακολουθεί να έρχεται με συστατικό την ασπαρτάμη.

Εντάξει δεν είναι τόσο κακή αρκεί να μην γίνεται κατάχρηση. Αλλά όντως και εγώ τον καφέ με 5 ζαχαρίνες τον πίνω. Βάλε και κανένα αναψυκτικούλι μέσα στην ημέρα. Δεν είναι ότι καλύτερο όντως... :x
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.158 δευτερόλεπτα

Syndication