καλημερα παιδια!!! θα ηθελα να αναφερθω στη φαση της συντηρησης την οποια δεν ξερω αν κανω αρκετα καλα ομως εχω πολυ καλα αποτελεσματα στο θεμα οτι δεν ξαναπερνεις τα χαμενα κιλα!!! η αληθεια ειναι οτι μαθαινεις να τρως σωστα οπως κατα καιρους εχουμε αναφερει, με αυτη τη διατροφη! τα αποτελεσματα παντως δεν την διαψευδουν καθολου!!

εχω μπει τωρα κ καποιο διαστημα στη φαση της συντηρησης κ παρολο που μπηκα καπως αποτομα δεν ειχα καμια διαφορα στα κιλα!! μονο 1 κιλακι πηρα απο την αλλαγη τις πρωτες 2 μερες κ αυτο ηταν!!!! μαλλον απο τη συνηθεια του ηρθε λιγο αποτομα! εξακολουθω να τρωγω οταν θελω γλυκοτα γλυκακια μας απο το Site κ τα φαγητα μας! δεν τρωγω καθολου ασπρο ψωμι- μαλλον για την ακριβεια δεν τρωγω καθολου ψωμι γενικως!!! μια μερα την εκανα την παρασπονδια κ φοβηθηκα πως την αλλη μερα η ζυγαρια θα με εδειχνε πολλα κιλα πιο πανω αλλα αυτη εμεινε ακουνητη κ εγω χαρουμενη!!!

nce κατα τα αλλα καθολου ζαχαρη, με βοηθαει κ το γεγονος οτι δεν πνω ροφηματα περα απο νερο η τσαι, αλλα γενικως ακομα κ γλυκακαι αν χρειστει ν ακανω που να ειναι εκτος των δικων μας κανω παραλλαγες με ζαχαρινη!!θα φαω 1 κριτσινι με ηλιοσπορο μισο το πρωι κ μισω το μεσημερι, κατα τα αλλα το πρωινο μου οπως κ πριν απλα στο μεσημεριανο πλεον τρωγω τα παντ! κ οσπρια κ πατατες!!! απλα λιγα κ ακομα δεν εχω βαλει μακαρονια στη διατροφη μου οχι για κανενα λογο απλα δεν μου πολυ αρεσυν!! φανταστειτε 1 χρονο τωρα δεν εχω φαει μακαρονια!! το βραδυ τρωγω η καμια σαλατουλα κ ξυλακια σουβλακια με τον πουρε μελιτζανας η γιαουρτακι με ζαχαρινη κ βοκαντο!! Marina κ εσεις παιδια δειτε την διατροφη μου κ πειτε την γνωμη σας αλλα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη κ καθολου στερημενη τελικα για οσους νομιζουν οτι αυτη η διατροφη θα τους στερησει κατι

avo