Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: περιοδος συντηρησης!!!!

περιοδος συντηρησης!!!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2946

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα παιδια!!! θα ηθελα να αναφερθω στη φαση της συντηρησης την οποια δεν ξερω αν κανω αρκετα καλα ομως εχω πολυ καλα αποτελεσματα στο θεμα οτι δεν ξαναπερνεις τα χαμενα κιλα!!! η αληθεια ειναι οτι μαθαινεις να τρως σωστα οπως κατα καιρους εχουμε αναφερει, με αυτη τη διατροφη! τα αποτελεσματα παντως δεν την διαψευδουν καθολου!! ;) εχω μπει τωρα κ καποιο διαστημα στη φαση της συντηρησης κ παρολο που μπηκα καπως αποτομα δεν ειχα καμια διαφορα στα κιλα!! μονο 1 κιλακι πηρα απο την αλλαγη τις πρωτες 2 μερες κ αυτο ηταν!!!! μαλλον απο τη συνηθεια του ηρθε λιγο αποτομα! εξακολουθω να τρωγω οταν θελω γλυκοτα γλυκακια μας απο το Site κ τα φαγητα μας! δεν τρωγω καθολου ασπρο ψωμι- μαλλον για την ακριβεια δεν τρωγω καθολου ψωμι γενικως!!! μια μερα την εκανα την παρασπονδια κ φοβηθηκα πως την αλλη μερα η ζυγαρια θα με εδειχνε πολλα κιλα πιο πανω αλλα αυτη εμεινε ακουνητη κ εγω χαρουμενη!!! dance nce κατα τα αλλα καθολου ζαχαρη, με βοηθαει κ το γεγονος οτι δεν πνω ροφηματα περα απο νερο η τσαι, αλλα γενικως ακομα κ γλυκακαι αν χρειστει ν ακανω που να ειναι εκτος των δικων μας κανω παραλλαγες με ζαχαρινη!!θα φαω 1 κριτσινι με ηλιοσπορο μισο το πρωι κ μισω το μεσημερι, κατα τα αλλα το πρωινο μου οπως κ πριν απλα στο μεσημεριανο πλεον τρωγω τα παντ! κ οσπρια κ πατατες!!! απλα λιγα κ ακομα δεν εχω βαλει μακαρονια στη διατροφη μου οχι για κανενα λογο απλα δεν μου πολυ αρεσυν!! φανταστειτε 1 χρονο τωρα δεν εχω φαει μακαρονια!! το βραδυ τρωγω η καμια σαλατουλα κ ξυλακια σουβλακια με τον πουρε μελιτζανας η γιαουρτακι με ζαχαρινη κ βοκαντο!! Marina κ εσεις παιδια δειτε την διατροφη μου κ πειτε την γνωμη σας αλλα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη κ καθολου στερημενη τελικα για οσους νομιζουν οτι αυτη η διατροφη θα τους στερησει κατι bravo avo
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: περιοδος συντηρησης!!!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2949

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κατερινακι, μια χαρα μου φαινεται η διατροφη σου. Να σε ρωτησω κατι? Γιατι κι εγω σιγα σιγα θα μπω στο προγραμμα της συντηρησης, λεω με το τελος του καλοκαιριου. Περασες απο ολα τα προηγουμενα σταδια? Και αν ναι, ο ρυθμος που εχανες, μειωθηκε, και ποσο?
Τωρα, στη φαση της συντηρησης, στους ποσους υδατανθρακες εισαι? congratualtions ngratualtions
love your self

Re: περιοδος συντηρησης!!!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2950

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
να σου πω την αληθεια ρουλακι οπως γραφω κ παραπανω,περασα αλλα δεν ειμουν τοσο τυπικη οσσο ειμουν στο πρωτο σταδιο! ανα 2 εβδομαδες ανεβαζα 10γρ! κακος! καλυτερα να ανεβαζεις ανα 5 αλλα βιαζομουν να μπω κ στον κανονικο ρυθμο γιατι 1 χρονο τωρα στο πρωτο εχω μεινει!!κ δεν εχω κ πολλα κιαλ να χασω! βασικα θα θελα 4 ακομα αλλα νομιζω πως με την συντηρηση κ μειωμενο βραδυνο θα φυγουν μονα τους!! αν ζοριστω ισως να κανω μια ξανα στο πρωτο σταδιο αλλα αργοτερα!! εγω ηδη προσ το τελος που πλησιαζα τον στοχο μου δεν εχανα ευκολα!! ξερεις οταν ο οργανισμος εχει πλησιασει στο καλο για εκεινον σωματικο βαρος μουλαρωνει!!!! fryingpan yingpan για καλο μας βεβαια γιατι σου λεει εεεεε που πας????? ετσι εχανα ανα 2 εβδομαδες 1 κιλο περιπου! αρα δεν μπορω να σου πω πως ειδα κ μεγαλη διαφορα στην απωλεια βαρους μου με την αυξηση των υδατανθρακων! εχασα 2 κιλα απο τοτε που αυξησα!! δεν εχω αυξησει κ πολυ μη φανταστεις! υποθετω οτι εχω ακομα περιθωριο. οπως προαναφαρω δεν τα εχω βαλει ακομα ολα στη διατροφη μου απλα αρχισα με τα βασικα που μου λειπανε!! κ χωρανε ωραιοτα!!! δλδ 2 τοστακια τη εβδομαδα με εκεινο το ψωμακι με τους 8 υδατνθραξκες που μου ελειπε! τα οσπρια που ειναι κ καλα για την υγεια κ καμια πατατουλα!! αυτα ηταν που θα ηθελα να φαω κιολας!! μακαρονοειδη κ ρυζιειδη δεν εχω βαλει ακομα!! δεν με τρελενουν κιολας!! hungry ngry βεβαια σκεψου οτι ολα σε μικρες ποσοτητες!!πχ αν εχω ψησει φασολακια πρασινα θα βαλω μεσα μια μεσαια πατατα εκτων οποιων θα φαω τη μιση εγω κ την αλλη μιση ο συζηγος μου! αρα μιση! το διαιτολογιο μου πανω κατω εχει ως εξης. το πρωι ενα τσαι με ζαχαρινη. μια φετα σαλαμακι μιαφετα τυρι η ενα τριγωνακι κ μισο κριτσινι με ηλιοσπορους. μεσημερι θα φαω κανονικα οτι ψησω αλα οπως σου εω σε μικρη ποσοτητα!! κ θα τα συνοδευσω με πρωτεινη οπωσδηποτε για να εχ ελεγχο του σακχαρου στο αιμα! πχ εχει μπαμιες σημερα η αρακα?? τον συνοδευωμε κοτοπουλο! εχει οσπρια? τα συνοδευω με τυρι η ψαρι! παντα πρασινη σαλατα μεγαλο μπωλ!! απογευμα ισωε πιω κανενα ροφημα σε τυπο τσαγιου η κοκα ζερο κ το βραδυ καννα αυγο βραστο με αγγουρακι η καλαμακια σουβλακια με πουρε μελιτζανας η γιαουρτι με ζαχαρινη κ φραουλες κ αβοκαντο!! απο σοκολατες εχω παρει για διαβητικους κα θα την κανω την μπουκιτσα μου για την απογευματινη υπογλικαιμια!! αυτα πανω κατω!! ασπρα ψωμια πιτες κτλ προσπαθω να μην τρωγω κ γλυκα οπως εγραψα ακομα κ αν θελω να κανω κατι εκτος των δικων μας προσπαθω να το κανω με ζαχαρινη τουλαχιστον!!! δες τωρα ποσοι υδατανθρακες σου βγαινουν σε μια μερα?? δεν ειναι πολοι1 καμια 40 αραι περιπου υπολογιζω εγω κ ιμαι μια χαρα απο φαγητο!! υγειηνοταα!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.754 δευτερόλεπτα

Syndication