Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: όλοι απορούν

όλοι απορούν 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2850

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εντάξει δε λέω, είναι δύσκολη η αρχή όταν πρέπει να απαρνηθείς παλιές συνήθειες και να προσαρμοστείς σε νέες. Αλλά ρε παιδιά τι ικανοποίηση είναι αυτή όταν βλέπω τους φίλους μου που έχω να δω λίγο καιρό να μένουν με το στόμα ανοιχτό με την αλλαγή μου. Ε τότε παίρνω κουράγιο περισσότερο και συνεχίζω ακάθεκτη. Δε μπα να ματσαμουλιάζουνε γύρω μου. Τίποτα δε με νοιάζει. Έχω εστιαστεί. Παρεπιπτόντως μετά από περίπου 2 μήνες είμαι ήδη μειον 17 κιλά. Δηλαδή πέταξα από πάνω μου ένα παιδί 12 χρονών. Και πετάωωωωωω κάθε μέρα και πιο πολύ.
Τελικά είμαστε τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλον. Στηριζόμαστε, παίρνουμε δύναμη.
Marina ευχαριστούμε για την δυνατότητα αυτή
Και περισσότερο αυχαριστούμε γιατί η στάση σου απέναντι στη ζωή είναι από μόνη της ένα μεγάλο σχολείο. Βρήκες το δρόμο αλλα το κυριότερο : ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ!!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: όλοι απορούν 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2851

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο Νατάσα για τη δύναμη σου και 17 κιλά σε δύο μήνες είναι όντως πολύ εντυπωσιακό νούμερο ιδιαίτερα για γυναίκα. Μια ερώτηση έκανες απλά δίαιτα ή συνδύασες τη διατροφή σου και με κάποιας μορφής άσκηση; Συνέχισε και είναι ωραίο που είσαι ευτυχισμένη.

Edit: Τώρα διάβασα το ποστ σου για τη Σαμοθράκη και το περπάτημα! ¨Οπως αναφέρεται και στο βιβλίο του Άτκινς: Δεν κάνεις Άτκινς αν δεν κάνεις και κάποια άσκηση ή γυμναστική. ¨Οπως αναφέρεται στο βιβλίο του: Αν είσαι κάτω από 100 χρονών και μπορείς να κουνήσεις τα άκρα σου τότε μπορείς να ασκηθείς, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

Re: όλοι απορούν 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2852

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τέτοια μου λέτε και κοκκινίζω... :oops:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: όλοι απορούν 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2853

• Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Dimitris δεν κάνω άσκηση αλλά ακολουθώ πιστά το πρόγραμμα και κρατάω ακόμα τη φάση ενεργοποίησης. Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, τρώω μετρημένη ποσότητα τυριού και δεν βάζω στο στόμα μου ούτε τσίχλα έστω και αν είναι χωρίς ζάχαρη. Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι ότι κάνοντας βιοανάδραση απέβαλα από το κεφάλι μου ότι κανω δίαιτα. Απλά τρέφομαι αλλοιώτικα από τον άλλο κόσμο. Πιο έξυπνα και βέβαια πιο υγιεινά.
Πάντως σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια
Α και για να γελάσουμε στις 22 Ιουλίου έχω τα γενέθλιά μου. Φαντασθείτε τι θα κεράσω τους καλεσμένους μου!!!
ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΤΚΙΝΣ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Re: όλοι απορούν 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2855

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νατασα bravo avo bravo avo bravo avo clap ap clap ap clap ap
Μπορεις να μας πεις τι τρως ;ενα καθημερινο σου μενου; wordthanx rdthanx

Re: όλοι απορούν 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2856

• Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το πρωί συνήθως τρώω λίγο τυρί Γραβιέρα (περίπου ένα σπιρτόκουτο) και πίνω πολύ πράσινο τσάι υπεραραιωμένο με πάγο. ( δεν πίνω κανενός είδους καφέα0

Το μεσημέρι τρώω κρέας από κοτόπουλο μοσχάρι ή αρνί (στο χοιρινό και στα ψάρια και γενικά τα θαλασσινά κάνω αλλεργιές) ψητό ή μαγειρενέμο χωρίς ντομάτα με λίγη πράσινη σαλάτα και λάδι. Δεν βάζω λεμόνι.

Το απόγευμα συνήθως δεν τρώω αλλά πινω πολύ πράσινο τσάι και νερό τόνους.
Το βράδυ απίσης κάτι αντίστοιχο με το μεσημέρι.
Δεν τρώω γλυκά ούτε μευποκατάστατα ζάχαρης γιατί δεν αγαπώ τα γλυκά.
Να σας πω όμως ότι κάθε 14 μέρες αυξάνω τους υδατάνθρακες και μετά αρχίζει τρελλή πτώση κιλών και περισσότερο πόντων.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication