Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: καλώς σας βρήκα :)

Re: καλώς σας βρήκα :) 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2793

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητή, καλό ξεκίνημα με τη νέα αυτή προσπάθεια.

Καταρχήν, αναφέρεις ότι αντιμετώπισες κάποια προβλήματα υγείας. Ελπίζω τα κιλά να είναι τα μόνα που έχουν αφήσει αυτά τα προβλήματα στο πέρασμά τους. Έπειτα, συστήνεται γενικώς άτομα με πολλά κιλά να έχουν κάνει κάποιες εξετάσεις πριν ξεκινήσουν αλλαγή στη διατροφή τους. Με υψηλά επίπεδα στα τριγλυκερίδια π.χ. ίσως να μην ήταν η καλύτερη ιδεα να μπεις πολύ δραστικά στη διατροφή.

Αποφάσισα όχι απλώς να σου κάνω ενθαρρυντικές δηλώσεις, αλλά να σου απαριθμήσω τα θετικά της "κατάστασής σου", όπως λες.
xontro_mpizeli έγραψε:
Είμαι 1.80

1. Ουάου! Εσύ θα πέσεις 5 κιλά κ θα φαίνεται σαν να εχεις χάσει τα διπλάσια! Το παθαίνω εγώ στο 1.72, σκέψου εσυ!
xontro_mpizeli έγραψε:
Είμαι 30 ετών

2. Νεότατη! Όλη η ζωή μπροστά!.. δε μας είπες.. είσαι παντρεμένη; αγόρι; κάποιος δίπλα να σου λέει πόσο ωραιότερη θα είσαι και να χαιρεστε διπλα;
xontro_mpizeli έγραψε:
Επίσης, ένα άλλο πρόβλημα που έχω με την ατκινς, είναι πως δε μου αρεσει το κρεας :|

3. Εγώ ήμουν καθαρά χορτοφάγος πριν ξεκινήσω την διατροφή, οτιδήποτε έμοιαζε, μύριζε, είχε γεύση, υφή και υπόνοια απο κρέας μου έφερνε τρομερή αηδία. Το λίπος ούτε κατά διάνοια να το βάλω στο στόμα μου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα ξυπνάω το πρωί κ δεν θα στίβω τα πορτοκάλια μου. Πλέον, βλέπω πορτοκάλια κ κάνω πέρα, έγινε το αντίθετο. Αναλογήσου τα θετικά που σου προσφέρει και όλες σου οι προτιμήσεις θα αλλάξουν! Ένα κλικ στο μυαλό είναι, τίποτα παραπανω. Μια απόφαση.
xontro_mpizeli έγραψε:
ανακάλυψα όμως μπιφτεκια σογιας

4. Επειδή κ εγώ έτσι την είδα στην αρχή, εναλλακτικά... στράφηκα σε προϊόντα σόγιας για να υποκαταστήσω το κρέας, έτσι προμηθεύτηκα μπιφτέκια, αλεύρι, γάλα, κρέμα γάλακτος, κορνφλέικς... Μάλιστα από τον ενθουσιασμό μου σήκωσα κ ποστ ότι τι καλά που είναι κ δεν έχουν κ υδατάνθρακες ώσπου τα καλά και ψαγμένα λαγωνικά μέλη με διαφώτισαν ότι η σόγια είναι ύποπτη για καρκινογενέσεις.... Οπότε, κρεατάκι.
Όλο κ κάποιο θα σου αρέσει! Όλο και κάποιον ωραίο τρόπο θα έχεις βρει να καλύπτεις τη γεύση του κρέατος, δεν μπορει! κάποια σαλτσούλα ίσως;
xontro_mpizeli έγραψε:
Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει χάσει τόσα πολλά κιλά με δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες; Όσα ποστ διάβασα μέχρι τώρα ήταν για πολύ λιγότερα κιλά.

5. Μπορείς να γίνεις η πρώτη και μοναδική και το παράδειγμα για όλους όσους θέλουν να χάσουν πολλά κιλα! Να είσαι η biggest loser (με την καλή έννοια) !!

Μία σύσταση είναι να μην ξεκινήσεις κατευθείαν με όριο τους 20 γρ.υδ τη μέρα, ο οργανισμός σου μπορεί να αντιδράσει αρνητικά σε μια τοσο μεγάλη αλλαγή. Τι θα έλεγες αν αρχικά και διερευνητικά (να δεις ποιο κρεατάκι σου πάει περισσότερο, τρόποι μαγειρικής) κρατούσες τους υδ. περίπου στους 50 τη μέρα; Αν μέχρι τώρα έπαιρνες 100 ή 200 γρ. υδ, κ με τα 50 γρ. θα παρατηρήσεις απώλεια.

Υ.Γ. Το χοντρό μπιζέλι θα γίνει λεπτό αγγούρι. Don't leave it- if you believe it, you'll live it.

Καλή αρχή!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλώς σας βρήκα :) 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2794

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η ¨Ατκινς έχει δύο μεγάλα πλεονεκτήματα. 1ον:Ειδικά στην αρχή επειδή είναι περιορισμένα τα προϊόντα που μπορείς να φας, δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις. Αισθάνεσαι μια μικρή στέρηση αλλά είναι πιο εύκολο να έχεις έλεγχο. Π.χ καμιά φορά ξυπνάς το βράδυ με μια λιγούρα, δεν θα φας γλυκό, δεν θα πιεις μισό λίτρο γάλα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φας τυρί να πιεις λίγο νεράκι ή ένα λάιτ αναψυκτικό ή τσάι.

2ον:Επειδή στη ζωή πάρα πολλά πράγματα βασίζονται στην ανθυποβολή (όπως και ο έρωτας σε ένα βαθμό), μια καλή αρχή σε ανεβάζει ψυχολογικά. Με την ¨Ατκινς θα έχεις τη μεγαλύτερη απώλεια κιλών τις πρώτες δύο βδομάδες από οποιαδήποτε άλλη δίαιτα. Οπότε σου δίνεται ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσεις. Τώρα μακροχρόνια αν δεις ότι δεν σου ταιριάζει μπορείς να περάσεις σε κάποια άλλη δίαιτα με τη βοήθεια του διατροφολόγου σου. Αν και το γεγονός ότι δεν σου αρέσει το κρέας μπορεί να είναι και καλό, μπορεί να αισθάνεσαι μεγαλύτερη στέρηση αλλά και μπορεί να σε βοηθήσει να βλέπεις πιο αποστασιοποιημένα το φαγητό σου.

Re: καλώς σας βρήκα :) 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2797

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα κι απο μενα!! τα παιδια με καλυψαν απολυτα!! :P σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια! λιγη επιμονη θελει κ θα δεις τα πρωτα αποτελεσματα να ερχονται κ μαλιστα γρηφορα!! απλα μην το βαλεις κατω. γιατι αν κανεις παρασπονδιες δεν θα δωσεις το χρονο στον εαυτο σου να μπει στο προγραμμα! εδω θαμαστε ολοι για να ρωτας οτι θες κ να παιρνεις συμπαρασταση!! οσο για τα πολλα κιλα μην σε αγχωνει καθολου κ μην το λαμβανεις σαν κριτιριο ωστε να πεφτει η ψυχολογια σου! δεν ειναι μετρο συγρισης αυτο! ισα ισα αντιθετος! εσυ να κοιταξεις να κανεις τη διαφορα!! bravo avo

Re: καλώς σας βρήκα :) 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2798

• xontro_mpizeli
  • Το Άβαταρ του/της xontro_mpizeli
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:)
Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Είσαστε πολύ υποστηρικτικοί όλοι grouphug ouphug , το είδα και από τα υπόλοιπα ποστ και γι αυτό αποφάσισα να σας γράψω.
Θα προσπαθήσω να τρώω κρέας, αν και τα προιοντα σογιας που καταναλώνω είναι με πιστοποίηση και βιολογικά. Το κοτόπουλο έτσι κι αλλίως δε μου μυρίζει και μπορώ να φάω μοσχάρι.
Έχω κάνει εξετάσεις αίματος και η μόνη δυσλειτουργία είναι χαμηλό σίδηρο. Όλα τα άλλα είναι σε φυσιολογικές τιμές (παραδόξως!).
Δεν ξέρω νανά (?) μου αν έτρωγα μόνο 100-200 υδατανθρακες την ημέρα γιατί σχεδόν μόνο υδατανθρακες έτρωγα :)
Ίσως έχεις δίκιο, να ξεκινήσω με 50 υδ την ημέρα. Νομίζω πως μπορώ να τα καταφέρω με 20 όμως. Θά δούμε :)
Δεν είμαι παντρεμένη, είμαι προσφάτως χωρισμένη (όχι από γάμο). Έχω όμως πολύ αγαπημένους φίλους να χαίρονται διπλά :)
Δημήτρη, μου αρκεί που μπορώ να φάω τυρί. Δε θα μπορούσα αλλιώς. Είναι μεγάλο κίνητρο αυτό για μένα! :) Όπως καταλαβαίνεις, με τα κιλά που έχω γνώρισα όλους τους διατροφολόγους της πριοχης μου και όχι μόνο. Οπότε ελπίζω να μου κάνει αυτή η διατροφή. Άλλωστε, για κάποιο λόγο που δεν μπορω να εξηγήσω, είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα με βοηθήσει σε μια δερματική ευαισθησία που έχω και εμφανίζω βλατίδες και κοκκινίλες στα καλά καθούμενα.
Κατερινάκι μου, πολύ σε ευχαριστώ κι εσένα! Εκτιμώ πολύ τη συμπαρασταση σας και λέω να μη το βάλω κάτω αυτή τη φορά :)
Ο γιατρός μου είπε πως η μόνη άσκηση που επιτρεπεται να κάνω είναι ποδήλατο, οπότε έχω ξεκινήσει την αναζήτηση για στατικό ποδήλατο. Βρήκα κάποια μέσω ίντερνετ και λέω να ξεκινήσω άμεσα. :)
wordthanx rdthanx

Re: καλώς σας βρήκα :) 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2800

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
μπιζελακι μου, welcome2 lcome2
Συμφωνω απολυτα με ολα τα υπολοιπα παιδια. Αυτη η αποστροφη στο κρεας οπως λες, ειναι επειδη εισαι εθισμενη στους υδατανθρακες. Η πεθερα μου, που ειναι διαβητικη, αποφασησε να κανει ινσουλινες δυο φορες τη μερα, επειδη δεν μπορουσε να συμμορφωθει με τις διατροφικες οδηγιες του γιατρου της. Ξερεις, η διατροφη των διαβητικων, δε διαφερει απο την Ατκινς.Επειδη λοιπον δεν ηθελε το κρεας, προτιμησε να "τρυπιεται" δις ημερησιως. Βλεποντας εμενα λοιπον, αρχισε κι εκεινη να τρωει σιγα σιγα κρεατακι και να μειωνει τους κακους υδατανθρακες. Αποτελεσμα? 5 κιλα πιο κατω και με λιγοτερες μοναδες ινσουλινης. Τωρα εφασε στο σημειο να συχαινεται το ψωμι, τα μακαρονια και τις πατατες.
Θα δεις! Λιγο καιρο θα ζοριστεις, αλλα του χρονου τετοια εποχη? Τρεμετε παραλιες swim2 im2
love your self

Re: καλώς σας βρήκα :) 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2809

• xontro_mpizeli
  • Το Άβαταρ του/της xontro_mpizeli
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολύ Ρουλάκι μου! :)
Λες να φτάσω σε σημείο ποτέ να σιχαθώ τις πατατούλες;; Αδιανόητο μου φαίνεται.
Βασικά, μου αρκεί να μην τις επιζητώ :lol:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Syndication