Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: δεν νιωθω οτι πεινάω!!

δεν νιωθω οτι πεινάω!! 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #277

• s_aint
  • Το Άβαταρ του/της s_aint
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
5η μερα διαιτας και μου έχει κοπεί η όρεξη...Εγω που αν δεν ετρωγα η μασουλουσα καθε λίγο και λιγάκι δεν άντεχα.. επίσης δεν μου κανει κέφι ουτε καν να καπνίσω!!το πιστεύετε..!!

Δεν πειναω καθολου, απο το πρωι εχω πιει 2 καφεδες, 2 αυγα, 3 κουταλιες γιαουρτι με 3,2 υδατανθρακες στα 100 γραμμαρια, 4 καρυδια και 2 ελιες!!
ναι! υπάρχει λόγος..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: δεν νιωθω οτι πεινάω!! 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #280

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Είσαι σε καλό δρόμο s_aint!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που συμβαίνουν όταν κόβεις τους υδατάνθρακες είναι πως κόβεται η πείνα. Για την ακρίβεια χορταίνεις πιο εύκολα. Ο λόγος είναι απλός. Δεν τρως αέρα κοπανιστό -δηλαδή υδατάνθρακες- αλλά τροφές που μένουν στο σύστημά σου.

Αν δεις ότι σταματάς να χάνεις πάντως, ξεκίνα να αυξήσεις λίγο θερμίδες, για να μην πέσεις σε υποσιτισμό και σταματήσει ο οργανισμός να καίει...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: δεν νιωθω οτι πεινάω!! 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #282

• s_aint
  • Το Άβαταρ του/της s_aint
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το πιστεύεις οτι ρωω στο πιατάκι του φρούτου και αισθανομαι οτι χόρτασα...
Αλλα το καλύτεο είναι οτι βοηθησα το αγορι μου να κανουμε γλυκό και ουτε καν μπηκα στον κοπο να δοκιμασω. Μαλιστα αισθανθηκα μια απεχθεια με τον εαυτο μου, που παλιοτερα, πριν 2 μηνες δηλαδη, θα τρωγα 2-3 κομματια και δεν θα αισθανομουν και τυψεις..
Το βλεπω στο ψυγειο και είτε βλέπω παγάκια είτε βλέπω το millefeulle, μου κανει ακριβως το ιδιο..
ναι! υπάρχει λόγος..

Re: δεν νιωθω οτι πεινάω!! 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #286

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Το Σάββατο πήγα supermarket μαζί με μπαμπάκα, μαμάκα... Πρακτικά ψώνια για δύο σπίτια. Οι δύο μεγάλες "στάσεις" γίνανε στο ψυγείο με τα τυριά, γιαούρτια, σαλάτες κλπ και η επόμενη στον διάδρομο με τα γλυκά. Κέικ, μπισκότα κλπ. Περιττό να σου πω ότι δεν μου έκανε καμία μα καμία αίσθηση αυτό που έβλεπα. Αλλά ήταν άκρως διασκεδαστικό να σηκώνω κάθε συσκευασία που υπήρχε, να βλέπω το 60 υδατάνθρακες και να την αφήνω κάτω με το ανάλογο σχόλιο βεβαίως, βεβαίως ("Πώπωπω πώς τα πουλάνε αυτά" και άλλα όμορφα :P ).

Πάνω στο ψάξιμο βέβαια έπεσα σε μια σοκολάτα με 33,3 υδατάνθρακες την οποία αγόρασα. Τώρα θα μου πεις 20 γραμμάρια σοκολάτας (6,6 υδατάνθρακες) ή ένα γιαούρτι 200 γραμμάρια με ζαχαρίνη (5 υδατάνθρακες); Εννοείται το δεύτερο, αλλά ας την έχω εκεί να υπάρχει... :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: δεν νιωθω οτι πεινάω!! 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #854

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
το πολυ μεγαλο καλο στην υποθεση ειναι οτι οντως σε κρατανε πιο πολυ οι προτεινες! το πρωινο μου φροντιζω να μην το ξεχναω ποτε κ να ειναι οσο το δυνατο πιο πλουσιο, τωρα τρωω πιο λιγο σε θερμιδεσ αλλα με κραταει πιο πολυ κ αυτο ειναι βασικο γιατι ειχα προβλημα στη δουλεια μεγαλο με το τσιμπολογημα!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication