Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: 2ημερο κ ατκινς μαζι???? παει παει!!!

2ημερο κ ατκινς μαζι???? παει παει!!! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2516

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
:lol: :lol: πολυ καλημερα σας!! μολις σχολασα απο νυχτερι κ ετοιμαζω τα πραγματακια μου για ενα σαβ.κο στην παλαιοχωρα!!! θα μου πεις πως μεχρι να παμε ουσιαστηκα μονο 2ημερο που δεν ειναι αλλα τουλαχιστον κ το γεγονος οτι θα ειμαι εκτος σπιτιου κ καθημερινοτητας ειναι πολυ καλο! :P τι κανουμε οταν θελουμε να παμε μια εκδρομουλα κ οπως ολοι καταλαβαινουμε δεν ειναι κ πολυ εφικτο να βρεις μερος που να σου δωσει λιγο σκετο τυρι απλα η λιγο ζαμπον για τις δυσκολες ωρες μεταξυ φαγητου??? η λυση ειναι μια!! ετοιμασα απο χθες το ψυγειακι μας με τα απαραιτητα: αυγα βραστα ξυλακια σουβλακια ψητα τυρι σαλαμι κτλα! coca cola zero κ πολυ νερο!! :mrgreen: :mrgreen: θα φαμε σε ταβερνα θα μου πεις οκ! ομως στο ενδιαμεσο εγω πειναω ι θα κανω ωστε να περασω καλα κ να μην παρεκτραπω αφου μπορω!!αντε κ σε σας ευχομαι να περασετε ενα υπαροχο σαββατοκυριακο! για οσους θα δουλευον υπομονη! κι εγω συνεχως ιμαι μεσα σαβ.κα! πρωτο ειναι για φετος που μου δινουν off!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 2ημερο κ ατκινς μαζι???? παει παει!!! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2517

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα Κατερινάκι!!!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις και καλό ταξίδι!!! Να απολαύσεις όσο τίποτα το διήμερό σου !!!!!!! :P P P P
Μακάρι να είχα και εγώ αυτή την πολυτέλεια...Αλλά δίνω Γενετική ΙΙ και έχω διάβασμα....
Με τέτοιο πλουσιοπάροχο ψυγειάκι ,εγώ αμφιβάλλω εάν θα πατούσα σε ταβερνείο!!!
Εύγε!!!!Πολύ καλά κάνεις!!!
Να περάσεις σούπερ !!
Φιλιά πολλά!!
Και καλή ξεκούραση!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication