Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Η δικη μου ιστορια...

Re: Η δικη μου ιστορια... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2457

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επειδή είμαι βιαστική, θα προσπεράσω τα γεγονότα και θα σταθώ στην ουσία...

1.74 και 63 κιλά είναι ΤΕΛΕΙΑ. 1.74 και 54 κιλά είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΧΑΛΙ.
Συγνώμη για το θάρρος, αλλά αυτό στο οποίο θα πρέπει να εστιάσεις είναι το ψυχολογικό θέμα με τις βουλιμίες και το γιο-γιο.
Το θέμα του θυρεοειδή ρυθμίζεται αν ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού και με τη διατροφή μας σε υδατάνθρακες που εσύ θεωρείς ιδανικούς δεν θα έχεις πρόβλημα. Σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να βλέπεις τον εαυτό σου να μειονεκτεί (->η ερωτική απογοήτευση μπορεί να είναι η πόρτα προς την ελευθερία) και άρα να νομίζεις πως είσαι και χοντρή...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Η δικη μου ιστορια... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2459

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοιτα ξερω πολυ καλα οτι τα 63 κιλα ειναι ιδανικα για το υψος μου θεωρητικα αλλα μαλλον ειμαι οπως λενε ελαυροκοκκαλη και σε αυτα τα κιλα τα εχω τα ψωμακια μου!!! Και επειδη ειχα συνηθισει τον εαυτο μου τοσα χρονια με λιγοτερα κιλα τωρα μου κακοφαινεται!!! Ασε που δεν μου μπαινουν τα ρουχα μου τωρα!!! Δεν με θεωρω χοντρη. Δεν θελω να παω 56, για μενα τα ιδανικα κιλα ειναι 58-60. Ουσιαστικα εδω και ενα χρονο παλευω ματαια να χασω 4-5 κιλα που αλλοι τα χανουν σε 10 μερες και εχω σκασει!!! Τωρα ομως εν οψει καλοκαιριου δεν παει αλλο!!! Εχω βαλει στοχο να παω στις 20 ιουλιου στο νησι μου το λιγοτερο 59 για να μπαινω παλι σε ολα μου τα ρουχα!!! Γι'αυτο και εχω σκοπο να μεινω στους 15-20 υδατ...Στη συνεχεια εχω σκοπο να τους αυξησω γιατι καλοκαιρι χωρις καρπουζι δεν γινεται!!!
Ειναι εφικτο πιστευετε?
Επισης εδω και μια βδομαδα αρχισα κολυμβητηριο!!! Κολυμπαω 1 χμ 3 φορες τη βδομαδα και πιστευω οτι θα βοηθησει κι αυτο!!!

ΥΓ: Η ερωτικη απογοητευση ηταν πριν 5 χρονια και αν και δεν την εχω ξεπερασει 100% (αλλα κατα μεγαλο ποσοστο) εχω καταφερει να μιην με επηρρεαζει πια...
Keep it real...

Re: Η δικη μου ιστορια... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2495

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μαρινάκι καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις.Έχεις τα ωραία σου ρουχαλάκια και θές να τα φοράς αλλά και να σου πηγαίνουν και να'χεις τη σωματάρα που είχες συνηθίσει. Γυμναζόσουν κιόλας τότε...Οι ορμόνες απ'ότι έχω καταλάβει, όταν χαλάσουν καταστρέφουν τον μεταβολισμό και το καλούπι.πχ εγώ παλιά που ήμουν 53 κιλά είχα σούπερ κορμί...μετά όμως πήρα αντισυλληπτικά και ενώ πήρα κιλά και μετά τα'χασα και έφτασα πάλι στα 53....ήμουν πλέον 53κιλά με ψωμάκια και κοιλίτσα.Χάλασε ο σωματότυπός μου...δε ξέρω.Άσε μεγάλη απογοήτευση και σε καταλαβαίνω. Γενικά πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε τα κιλά που νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και αυτοπεποίθηση.(Άλλο 53 κιλά, άλλο η ανορεξία...) Επίσης μπράβο που ξεπέρασες τις βουλιμικές τάσεις.Φαντάζομαι ήταν θέμα θέλησης έτσι? γιατί δε νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος... :| shock: .

ΥΓ δε κούρασες,και γώ θέλω να γράψω την ιστορία μου..αλλά σκέφτομαι οτι κουράζει.Τελικά δε κουράζει,έχει ενδιαφέρον. :) καλή σου μέρα.Και καλή δουλειά (και αποτελέσματα εξεταστικής)

Re: Η δικη μου ιστορια... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2504

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ'ευχαριστω πολυ μου για τη συμπαρασταση!!!
Δυστυχως οι βουλιμικες κρισεις ξαναγυρισαν με το που εβαλα κιλα και μου επεσε η ψυχολογια...απλα σε μικροτερο βαθμο...
Απ'οτι εχω καταλαβει εχουν αρκετα κοινα οι ιστοριες μας...Περιμενω λοιπον κι εγω να διαβασω τη δικια σου!!!
Keep it real...

Re: Η δικη μου ιστορια... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2549

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επειγόντως βιοανάδραση
Ίδια κατάσταση βίωνα
Βρήκα το δρόμο μου και η θέλησή μου είναι άπίστευτη
Δεν σκέφτομαι καν ότι κάνω δίαιτα
Αβίαστα χάνω κιλά και είμαι τρισευτυχισμένη
Φιλιά
Νατάσα

Re: Η δικη μου ιστορια... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2563

• koyla
  • Το Άβαταρ του/της koyla
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλους ,παρόλο που σας έχω ανακαλύψη 4 μήνες δεν επερνα το θάρος να σας γράψω . Η δική μου ιστορία είναι παρόμια δηλ είμαι 36 χρονων και παντα μου με θυμάμε να κάνω διετες που χάνω καποια κιλά και μετά τα ξαναπέρνω με το παραπάνω.Πριν ενάμισι μήνα αποφάσισα να κάνω και γω ατκινς αφου δίαβασα όλα αυτά τα ωραία και ενθαρυντικά στο σαιτ , υπόψιν είχα κάνει ξανά ατκινς πριν 10 χρονια για 3 μήνες και είχα χάσει 10 κιλά.Ολασ πήγεναν καλά και τώρα έχασα 5 κιλά μέσα σε 35 μέρες όσπου έφυγα τριήμερο του Αγίου Πνέυματος και εκει τα χάλασα όλα, αποτέλεσμα πήρα πάλι τα 2,5 κιλά και δεν καταφέρνω να ξαναμπώ στο πρόγγραμα,υπόψιν ότι λο΄γο φόρτου εργασίας καθωτι λογιστρια δεν έμπενα ούτε στο σαιτ,μέχρι σήμερα το πρωί που ήπα φτάνει μέχρι έδω ξαναξεκινάω και ερχίζω να σας γράφω γιατι χρειάζομε συμπαράσταση , πιστεύω ότι και με την δικήσας βοήθεια θα τα καταφέρω , α και κάτι ακόμα μόλις παρείγηλα το βιβλίο " Ελεγχος και διατήρηση του στρες " μετά απο όσα δίαβασδα σε εσας.Σας ευχαριστώ πολλη όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
τα καλύτερα έρχοντε
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication