Καλημέρα σε όλους ,παρόλο που σας έχω ανακαλύψη 4 μήνες δεν επερνα το θάρος να σας γράψω . Η δική μου ιστορία είναι παρόμια δηλ είμαι 36 χρονων και παντα μου με θυμάμε να κάνω διετες που χάνω καποια κιλά και μετά τα ξαναπέρνω με το παραπάνω.Πριν ενάμισι μήνα αποφάσισα να κάνω και γω ατκινς αφου δίαβασα όλα αυτά τα ωραία και ενθαρυντικά στο σαιτ , υπόψιν είχα κάνει ξανά ατκινς πριν 10 χρονια για 3 μήνες και είχα χάσει 10 κιλά.Ολασ πήγεναν καλά και τώρα έχασα 5 κιλά μέσα σε 35 μέρες όσπου έφυγα τριήμερο του Αγίου Πνέυματος και εκει τα χάλασα όλα, αποτέλεσμα πήρα πάλι τα 2,5 κιλά και δεν καταφέρνω να ξαναμπώ στο πρόγγραμα,υπόψιν ότι λο΄γο φόρτου εργασίας καθωτι λογιστρια δεν έμπενα ούτε στο σαιτ,μέχρι σήμερα το πρωί που ήπα φτάνει μέχρι έδω ξαναξεκινάω και ερχίζω να σας γράφω γιατι χρειάζομε συμπαράσταση , πιστεύω ότι και με την δικήσας βοήθεια θα τα καταφέρω , α και κάτι ακόμα μόλις παρείγηλα το βιβλίο " Ελεγχος και διατήρηση του στρες " μετά απο όσα δίαβασδα σε εσας.Σας ευχαριστώ πολλη όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.