Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: νεο μελος και πείνα

νεο μελος και πείνα 10 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #19986

• ΜΑΡΙΑ3
  • Το Άβαταρ του/της ΜΑΡΙΑ3
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας ειμαι νεο μελος και ξεκινησα πριν τρεις μερες
εγω δεν ειδα καμια διαφορα στη ζυγαριά και σιν της αλλης πειναω
δηλ. σημερα εφαγα το πρωι 1 τηγ. αυγο και 2 φετες τυρι μασνταμερ( ποου λεει 0 υδατανθρακες)
μετα σνακ 2/24 σοκολατα s$b δηλ 2 μικρα κομματακια (εχει 24)
μετα εφτιαξα μια σαλατα με 2 φλιντ. μαρουλι σγουρο 1 φετα τυρι μασντ.. και 1 αυγο 1 κουτ.σ. λασι 1 κ.γ. λεμονι και λιγο αλατι
μετα πεινουσα και ημουν και waterland και εφαγα μισο παγωτο σλιμκατι χωρισ ζαχαρι και με 7 υδατ. δηλ πηρα 3,5
σπιτι εφαγα παλι 2 φλ. μαρουλι με 1 τονο μικρο και 1κ.σ. λαδι και οχι λεμονι
και μετα παλι πεινουσα και εφαγα το ενα σουβλακι (καλαμακι μονο ) χοιρινο της μικρης
τι κανω λαθος?
ειμαι μαμα 4 παιδιων και 45 και 159 με 60 κιλα και θελω να παω στα 50
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

νεο μελος και πείνα 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19987

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μαρία καλησπερα!
Καλως ηρθες. Αργησε καποιος να σου απαντησει , μαλλον ολοι διακοπαρουν , οπως ελειπα κι εγω και δεν μπηκα καθολου τοσες μερες.
Λοιπον διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα δεν ειδα στην διατροφη που μας περιεγραψες μεσημεριανο φαγητο!
Καλως εφαγες την σαλατα αλλα κρεατακι μαζι?
στην συγκεκριμενη διατροφη δεν χρειαζεται να πεινας! με τους ημερισιους επιτρεπομενους υδατανθρακες μπορεις να τρως ικανοποιητικη σαλατα και λοιπα αλλα .
Μην στερεισαι ομως κρεας και συνοδευτικα ισως λαχανικα μαγειρεμενα.
Πως πηγε η υπολοιπη εβδομαδα?

νεο μελος και πείνα 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19988

• ΜΑΡΙΑ3
  • Το Άβαταρ του/της ΜΑΡΙΑ3
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sissy γεια σου
η υπόλοιπη εβδομαδα πηγε χαλια γιατι εφυγα διακοπες και ηταν δυσκολο να βρω να φαω κατι ειδικα στις εξορμησεις ή στη θαλασσα
τωρα θα αρχισω απο την αρχη αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξω γιατι εχω διαφορα προβληματακια με το γαστρεντερικο μου καθως και με τον αιματοκριτη μου
ειναι καλο το κρεας που επιτρεπεται αλλα εμενα δεν αποροφαει τον σιδηρο ο οργανισμος μου συν το οτι δεν επιτρεπονται τα φρουτα .....δεν ξερω θα προσπαθησω

νεο μελος και πείνα 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19990

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
γεια σου μαρία3 και από μένα. το παν σε αυτή τη διατροφή είναι η προετοιμασία! φυσικά και πείνασες-η πρόσληψη πρωτείνης ήταν μηδαμινή, με τί θα χορτάσεις με μαρούλι? είναι δυνατόν? επίσης ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι το λίπος. πούντο? αν κάνεις δίαιτα χαμηλών υδ/κων και χαμηλού λίπους δεν πρόκειται να καταφέρεις τπτ. δική μου πρόταση-αν θες να τα καταφέρεις-είναι να διαβάσεις παλιά ποστ, ίσως το σάιτ του άτκινς ή ακόμα καλύτερα να πάρεις το βιβλίο, αν μπορείς. έχει μυστικά που αν δεν τα ξέρεις απλά βασανίζεσαι! καλο κουράγιο!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication