Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: σοβαρα, ελπιζω!!!

σοβαρα, ελπιζω!!! 10 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #19796

• naya
  • Το Άβαταρ του/της naya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολους σας! Εδω και δεκα μηνες λογω ενος προβληματος με την υγεια μου επαιρνα κορτιζονη. Τωρα βεβαια σταματησα την αγωγη γιατι ειμαι κ παλι οκ. Το θεμα ειναι τα κιλα μου. Εκανα περισοσοτερο διατροφη θα το ελεγα κι οχι διαιτα μονη μου και διαιτα σε διατροφολογο που ποτε εχανα ποτε οχι. Τζαμπα τα λεφτα δλδ.αλλα τα ξαναπηρα. Πριν 3 μερες ξεκινησα την ατκινς κι εχασα ενα κιλο. Μπορει να ειναι τα πρωτα υγρα ομως εγω δεν το βαζω κατω. Θα συνεχισω μεχρι να δω τα αποτελεσματα που θελω. Ελπιζω πως καποια στιγμη θα χασω τα περιττα κιλα μου και αυτο μου δινει τη δυναμη. Οπως κι εσεις! Αυτα που διαβαζω μεσα απο δω με παρακινουν ακομη περισσοτερο να θελω να φτασω στο στοχο μου. Σας ευχαριστω ολους για αυτο. Ξερω οτι εχω δρομο μπροστα, πως ειμαι στην αρχη αλλα πηρα δυναμη μεσα απο σας και συνεχιζω. Ελπιζω να δουλεψει. Φιλακια πολλα και καλη δυναμη σε ολους!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

σοβαρα, ελπιζω!!! 10 Χρόνια 20 Ώρες πριν #19797

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Ισως σε βοηθησει να κανεις ο,τι καναμε κι εμεις παντως, ενα ας πουμε ημερολογιο που σημειωνουμε ανα τακτα χρνικα διαστηματα την προοδο και τα κιλα μας ! Καλη σου επιτυχια και ειμαστε εδω :)

σοβαρα, ελπιζω!!! 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19798

• naya
  • Το Άβαταρ του/της naya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι θα το κανω. Σ ευχαριστω. Αν και εφαγα χθες το πασχα υδατανθρακα και γλυκο απο σημερα μπηκα παλι στη διαιτα και βλεπουμε! Σε ευχαριστω για την υποστηριξη!! Φιλακια
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα

Syndication