Καλησπερίζω όλη την Lowcarb παρέα.
Είμαι νέο μέλος στη σελίδα. Βρίσκομαι στην πρώτη μέρα της LowCarb διατροφής μου και μόλις μετά βίας κατάφερα να βγάλω από το πιάτο μου το κομμάτι τυρόπιτας που είχα αποφασίσει ότι θα φάω ενώ όλη τη μέρα τρέφομαι με πρωτείνες. Τελικά έκανα 3 αυγά σαλάτα με λαδάκι, αλάτι και πιπέρι και παρηγοριέμαι γράφοντάς σας. Έχω ασχοληθεί πολύ με δίαιτες και διατροφές. Μόλις πριν ένα μήνα βγήκα από ένα συστηματικό πρόγραμμα γυμναστικής και ισορροπημένης διατροφής με το οποίο είχα χάσει γύρω στα δέκα κιλά με μεγάλη ευκολία,αφού είχε γίνει τρόπος ζωής μου όλο αυτό. Μέγα λάθος που βγήκα απ' αυτό το πρόγραμμα! Όσο το ακολουθούσα δε μου έλειπαν καθόλου όλα αυτά που δεν έτρωγα. Μόλις το σταμάτησα, απατώμενη από την ιδέα ''τώρα μπορώ να φάω ό,τι θέλω'' έπεσα με τα μούτρα σε τροφές που και πριν ακόμα χάσω αυτά τα 10 κιλά τις έτρωγα σπάνια και βέβαια πήρα πίσω μερικά κιλά. Περισσότερο δε με απασχολεί αυτό, αλλά το πόσο δύσκολο μου φαίνεται να ξαναμπώ σε εκείνο το ρυθμό. Είναι παράξενο που ενώ βρίσκομαι μέσα στη ρότα μου αρεσει πολύ και δε δυσκολεύομαι καθόλου να την ακολουθήσω, όταν βγαίνω απ' αυτήν αρνούμαι πεισματικά να ξαναμπώ. Επειδή, όμως γνωρίζω καλά αυτό το φαύλο κύκλο ''τρώω-στεναχωριέμαι που έφαγα-τρώω επειδη στεναχωριέμαι-στεναχωριέμαι που έφαγα- τρώω κ.ο.κ'' δε θα παρασυρθώ ξανά. Θα αντισταθώ στα λαχταριστά κίντερ μπουένο και τις σοκολάτες σαν να είναι κάτι εύκολο και θα συνεχίσω την Lowcarb διατροφή μου μέχρι να δω τα αποτελέσματα που επιθυμώ.
Καλή υπομονή σε όλους!