Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Γιατί νιώθω σαν να έχω κάνει έγκλημα?????

Γιατί νιώθω σαν να έχω κάνει έγκλημα????? 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18653

• Goldie84
  • Το Άβαταρ του/της Goldie84
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα!Είμαι τελείως καινούρια στο forum αλλά ήδη στην atkins 8 βδομάδες τώρα!!Δεν άντεξα μετά απο απώλεια 10 κιλών περίπου,έπεσα μέσα σε ένα 24ωρο με τα μούτρα σε ένα βουνό απο πουρέ,μπριάμ και φουντούνια!!!(ναι φουντούνια!!!)Το θέμα είναι ότι νιώθω σαν να έχω πρηστεί και σαν να έχω διαλύσει τα πάντα!!!Πόσες μέρες θα χρειαστώ να επανέλθω??(να ανησυχήσω για το ξέσπασμα???)είναι τόσο έγκλημα μια παρασπονδία τελικά???Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Γιατί νιώθω σαν να έχω κάνει έγκλημα????? 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18654

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Goldie το έγκλημα είναι όταν σαμποτάρεις την προσπάθειά σου! Δηλαδή, όταν επαναλαμβάνεται, και όταν λες "αφού το χάλασα, τιμωρώ τον εαυτό μου με διακοπή της διατροφής!"
Συνέχισε από κει που ξέφυγες, μείνε μερικές μέρες κάτω από 10 υδ/ες, και δεν έγινε και τίποτα.
Απλά την επόμενη φορά που θα δεις κάτι λαχταριστό με υδατάνθρακες, να θυμάσαι και το πόσο άσχημα ένιωσε η ψυχή σου, αλλά κυριότερα πόσο άσχημα ένιωσε το σώμα σου!
love your self
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Goldie84

Γιατί νιώθω σαν να έχω κάνει έγκλημα????? 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18655

• Goldie84
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας!Είπατε μια μεγάλη αλήθεια..περισότερο πόνεσε η ψυχή μου παρά το σώμα μου!Επειδή στο παρελθόν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα βουλιμίας για αρκετό χρονικό διάστημα,η atkins με βοήθησε να το αντιμετωπίσω.(ήταν καθαρά "εγκεφαλικό" οτι μπορούσα να διατηρήσω ένα πρόγραμμα διατροφής και να μην έχω βουλιμικά επεισόδια με ότι αυτό συνεπάγεται..)και νιώθω ότι με μια τέτοια κίνηση επιστρέφω στο παρελθόν και τα καταστρέφω όλα... :(

Γιατί νιώθω σαν να έχω κάνει έγκλημα????? 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18656

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
goldie, οπως σου ειπε και το ρουλακι συνεχισε σαν να μη εγινε τιποτα!!!ενταξει εκανες μια παρασπονδια. ανθρωπος εισαι δεν εισαι μηχανη!!!αρκει την επομενη φορα που θα σε πιασει η λυσσα φροντισε να εχεις επιτρεπτομενα στο ντουλαπι σου και να ορμισεις σε αυτα!!!10 κιλα εε; σε 2 μηνες; τελεια!!!ποσα κιλα ησουν; ποσα θελεις να χασεις ακομη; ποσο χρονων εισαι; απο που εισαι; ΟΟΟχι δεν σε ανακρινω !!! χαχχαχαχα καλη συνεχεια κοριτσακι!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Goldie84

Γιατί νιώθω σαν να έχω κάνει έγκλημα????? 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18657

• Goldie84
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα Αggy!Δυστυχώς δεν ήταν το ντουλάπι μου που είχε τα "απαγορευμένα" αλλα το ντουλάπι φίλων(νομίζω όταν τα είδα έπαιζε στο κεφάλι μου και το κάρμινα μπουράνα!!!χαχαχαχαχαχ)Είμαι απο Αθήνα ,ξεκίνησα 74 κιλά είμαι 64 -63 ανάμεσα και εχω σαν στόχο να πάω τα 60 !(και παρακάτω όχι δεν θα έλεγα!!)το ύψος μου είναι 1,70 αλλά τα κιλά μου ήταν όλα τοπικά και δυστιχώς ένιωθα πάντα σαν καρικατούρα!! :(

Γιατί νιώθω σαν να έχω κάνει έγκλημα????? 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18660

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
μια χαρα goldie.δεν εχεις πολλα κιλα να χασεις.3-4 κιλακια θα τα ξεφορτωθεις σχετικα γρηγορα, αρκει να μην κανεις επιδρομες στα ξενα ντουλαπια αχχααχχαα
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication