Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!! 12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18623

• Aggelos
  • Το Άβαταρ του/της Aggelos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολη την παρεα θελω να μοιραστω μαζι σας καποια αποτελεσματα αλλα και καποιους προβληματισμους που εχω.

Πρωτον μετα απο 12 εβδομαδες ακολουθοντας την ατκινσ και βρισκομενος πλεον στη 2Η φαση ( δεν εχω τεραστια διαφορα με την πρωτη για να πω την αληθεια!!) εχω χασει 20 κιλα. Το σημαντικο κατα την γνωμη μου ειναι οτι δεν εχει υπαρξει εβδομαδα που να παρω πισω βαρος ή να μεινω στασιμος εστω και λιγοτερο του κιλου παντα υπηρχε χασιμο.
Να προσθεσω οτι εχω καθιερωσει καθε 2 εβδομαδες να εχω μια ελευθερη μερα τρωγοντας οτι θελω σε λογικες ποσοτητες ( ουτε σε αυτες τις εβδομαδες πηρα βαρος ,μπορω να πω οτι με βοηθησαν να ξεκολησω!!) .

Ηθελα να ξεκινησω γυμναστικη απο τον καινουργιο χρονο αλλα σκεφτηκα γιατι να καθυστερω κατι αφου μπορω να το κανω και τωρα. Ετσι ξεκινησα πριν 1 εβδομαδα και ο προβληματισμος μου ειναι αν εκανα καλα? διοτι ο οργανισμος μου ειχε συνηθησει να τρωει συγκεκριμενη ποσοτητα και συγκεκριμενη ωρα τωρα πρεπει να τα αλλαξω , επισης ενιωσα να πειναω πιο πολυ τωρα , σε ελεγχομενη κατασταση. Μπορει να συμβαδισει μια διαιτα που σκοπο εχει να χαθουν πολλα κιλα με ενα προγραμα γυμναστικης καθημερινο ή εστω 3-4 φορες την εβδομαδα μαζι με πολυωρη εργασια?

Να θυμησω οτι ξεκινησα 144 και ειμαι τωρα 124(με στοχο κατω απο 85) μετα απο 12 εβδομαδες σχετικα ανετα απο ενα σημειο και μετα. Προσπαθω να βρω τροπους να τα συνδιασω καθε βοηθεια - προταση ευπροσδεκτη.

Καλη επιτυχια σε ολους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!! 12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18625

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Άγγελε, είναι απόλυτα φυσιολογικό, να πεινάς με την γυμναστική, γιατί πολύ απλά, κάνεις περισσότερες καύσεις. Είναι όμως προσωρινό, πίστεψέ με. Η γυμναστική έχει το καλό, πως μακροπρόθεσμα, σου κόβει την όρεξη. Βέβαια μιλάμε για απλή γυμναστική, έτσι; Όχι body building!
Ίσως να παρατηρήσεις κάποια στιγμή κόλλημα, ή στην χειρότερη, μια μικρή άυξηση του βάρους, απόλυτα φυσιολογική κι αυτή, γιατί αντικαθιστ'ας το λίπος, με διογκωμένους μυς!
Δυστυχώς, δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα, απλά πρέπει να ξαναμάθεις καινούργιες ώρες στον οργανισμό σου!
Ξέρωντας από τον γιο μου, ο γυμναστής του έλεγε, να τρώει καθαρές πρωτείνες και καθαρές φυτικές ίνες μετά την γυμναστική.
love your self

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!! 12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18626

• Aggelos
  • Το Άβαταρ του/της Aggelos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ρουλακι εχεις δικιο εχω παει 3 φορες σε 5 μερες και δεν εχω χασει καθολου χωρις να εχω αλλαξει κατι στη διατροφη , σιγουρα κανει καλο αλλα θα αργησει να φανει και θελει πολυ πισμα!!!
Αντε να δουμε :-)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.183 δευτερόλεπτα

Syndication