Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1806

• ef28
  • Το Άβαταρ του/της ef28
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Love yourself...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1809

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τέλεια...

Κάνουμε καθαρότατη Άτκινς και carb cycling και δεν λέμε σε κανέναν πώς λέγεται...

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του θείου Άτκινς...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1811

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δείτε κι αυτό σε απάντηση του άρθρου
[url:3tn0ycg8]health.upenn.edu/News/News_Releases/May03/Foster.html[/url]

Το άρθρο για το "κόλλημα" περιέχει ανακρίβειες όσον αφορά την "επικινδυνότητα" της χαμηλής πρόσληψης υ/α και χρησιμοποιεί αδιάκριτα τις "θερμίδες" και τους "υδατάνθρακες" σαν να είναι το ίδιο πράγμα. Στην Atkins δεν μετράς θερμίδες (μόνο υ/α) και δεν μπαίνει ο οργανισμός σου στη φάση της στέρησης, ώστε να κάνη οικονομία καύσεων. Μετράς υ/α, ώστε να περιορίσης την έκκριση ινσουλίνης, που είναι η ορμόνη που "λέει" στον οργανισμό "έχεις πλεόνασμα, αποθήκευσέ το σε λίπος". Επίσης το ανεβοκατέβασμα της ινσουλίνης "τρελαίνει" και τη σεροτονίνη, η οποία παρεμπιπτόντως ΔΕΝ προκαλεί το αίσθημα του κορεσμού (αυτό το προκαλεί η κατανάλωση λιπαρών) αλλά το αίσθημα της καλής διάθεσης και ηρεμίας. Η δίαιτα χαμηλών υ/α σταθεροποιεί τη σεροτονίνη και γι αυτό αισθάνεσαι ευδιάθετος.

Re: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1812

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Marina έχεις απόλυτο δίκιο.Αυτ'ο είναι καθαρότατη Ατκινς βαφτισμένη διαφορετικά.
Θέλω να μου κάνεις μια χάρη γιατί σε ορισμένα πράγματα νοιώθω ότι είμαι χαμηλής νοημοσύνης.Δεν κατάλαβα αυτό που λέει για το ανεβοκατέβασμα των υδατανθράκων.Που να τις φτάσω και πόσο περιοδικά να το κάνω αυτό;Αν μπορείς εξήγησέ μου ,γιατί έχεις γλώσσα κατανοητή και σαφή.Σκέψου ότι αγόρασα το βιβλίο του ατκινς και επειδή αισθάνθηκα ότι με μπέρδευε το παράτησα.Οι δικές σου αναλύσεις είναι απλές και κατανοητές.Οτι χρειάζεται ένας άνθρωπος που θέλει να εφαρμώσει μια δια τροφή και όχι να τη σπουδάσει!Εξήγησέ μου σε παρακαλώ όταν β ρείς χρόνο γιατί έχω κολλήσει εδώ και ένα μήνα !Ευχαριστώ.
Με έχετε εντυπωσιάσει εδώ μέσα μερικοί με τις γνώσεις σας για το θέμα της διατροφής

Re: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1813

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
stef αν κατάλαβα καλά απο αυτά που γράφεις (πράγμα που δεν είναι απαραίτητο γιατί δαν τα πιάνω και με την πρώτη)αυτός που κάνει ατκινς δεν δίνει σήμα στον οργανισμό του να αποθηκεύσει λίπος.Αρα λογικά δεν πρέπει και να κολλάει στο χάσιμο βάρους.Πώς λοιπόν εξηγείται η στασιμότητα στο χάσιμο βάρους ενώ τηρείται το όριο των 20 περίπου υδατανθράκων;

Re: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1814

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Εδώ οι καλές απαντήσεις...

Λοιπόν έχουμε μιλήσει για το κόλπο με το ανεβοκατέβασμα των υδατανθράκων. Αν κολλήσεις, ανεβάζεις πάνω από 20 για μια μέρα και κατεβάζεις κοντά στους 5 για τις επόμενες 3.

Το όλο θέμα είναι πως ό,τι και να κάνεις ο οργανισμός μας δεν θέλει συνήθειες. Κάθε τι συνηθισμένο τον κάνει να κατεβάζει ρυθμούς. :D
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.153 δευτερόλεπτα

Syndication