Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #177

• ximaira
  • Το Άβαταρ του/της ximaira
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΛΟΙΠΟΝ MarinaΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ-ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ-ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΑΜΕΣΑ.ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ-ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ-ΛΕΦΤΑ ΧΑΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #181

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα!

Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα που είστε στην προσπάθεια θα είναι ό,τι καλύτερο μια τέτοια διατροφή. Δεν βάζεις και τον σύζυγο στο κόλπο; Αν μη τι άλλο το σπέρμα είναι καθαρή πρωτεΐνη και εμείς στην Άτκινς τρώμε άπειρες.

Όταν με το καλό θα μείνεις έγκυος απλά θα πρέπει να πας στην τελευταία φάση, αυτή της συντήρησης, δηλαδή θα αυξήσεις υδατάνθρακες. Οι δύο πρώτες φάσεις δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης γιατί το μωρό πρέπει να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά έτοιμα, μια και δεν έχει δυνατότητα να τα φτιάξει μόνο του. Βέβαια το από πού θα παίρνεις τους υδατάνθρακες που θα καταναλώνεις είναι στην δική σου ευχέρεια. Μπορείς ας πούμε να τρως περισσότερα λαχανικά και φρούτα -που έχουν περισσότερους υδατάνθρακες, αλλά είναι πολύ πιο υγιεινά- αντί για ζάχαρη και γλυκά.

Εκείνο που σκέφτομαι αρκετές φορές είναι πως όταν με το καλό γίνω μάνα -δεν έχω καμία όρεξη ακόμη να σου πω- θα πρέπει να βρω έναν τρόπο να βάλω το παιδί μου στην διατροφή. Όχι στην φάση της δίαιτας. Απλά να μην τρώει πολλά ψωμιά, ζυμαρικά, ζάχαρη κλπ. Εκεί θα είναι το δύσκολο κομμάτι. Όμως όσο σκέφτομαι τα οφέλη που θα έχει μεγαλώνοντας, νομίζω πως αξίζει τον κόπο... :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #183

• ximaira
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ-ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.
ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ-
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑ(ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΥΚΙΤΙΑΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ- Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Re: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #184

• Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
Η ζάχαρη είναι ναρκωτικό. Αν δεν φας για καιρό ζάχαρη και κάποια στιγμή φας κάτι πού έχει, θα καταλάβεις πως δεν σου κάνει την ίδια αίσθηση όπως πριν. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις ότι τρως ζάχαρη. Βλέπω καμιά φορά στα πρωϊνάδικα που δίνουν συνταγές. Σήμερα πέτυχα ένα που έδινε μια συνταγή με 4 κούπες ζάχαρη! Έλεος! Δεν είναι μόνο οι υδατάνθρακες. Είναι και οι θερμίδες και το κακό που κάνει στα δόντια. Τόσο δύσκολο είναι να την αντικαταστήσουμε με κάτι λιγότερο βλαβερό;

Καλά για τα κέντρα δεν σου λέω. Το πώς δεν έχει ακούσει βρισίδι αυτή από τα bodyline που με παίρνει κάθε τρεις και λίγο, ακόμη το ψάχνω. Έχω περάσει και από εκεί. Κάθε τρεις και λίγο να υπογράψω ένα νέο πρόγραμμα. Κοντά στα 1 εκατομμύρια χάλασα. Τώρα με παίρνουν γιατί έχω αφήσει το πρόγραμμα ατελείωτο. Να πάω να το συνεχίσω λέει. Μα έχω αδυνατίσει τους απαντώ. Δεν πειράζει να έρθετε λένε. Τόσο γύφτοι είναι. Εϊπα να το μεταφέρω σε κάποιον άλλο, ή να το μετατρέψω σε κάτι άλλο, αλλά δεν γίνεται λέει. Το ανέκδοτο δεν στο είπα όμως. Δεν είχαν ρωτήσει καν αν έχω φωτοευαισθησία. Μια θεραπεία που έκανα, δεν έπρεπε να την κάνω γιατί περιείχε ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν έπαθα τίποτα βέβαια, αλλά σκέψου να δεις. Θέλω κάποια στιγμή να πάω. Αλλά θα πρέπει να είμαι σε φάση ηρεμίας γιατί θα μου τα σπάσουν τα νεύρα.

Η υγεία σου θα βελτιωθεί γενικά. Είναι πολύ πιο υγιεινός τρόπος διατροφής. Κυρίως λόγω των πρωτεϊνών και των φυτικών ινών. Αν το σκεφτείς τρως πιο υγιεινά από ποτέ. Ψητά και σαλάτες! Τα δε λίπη... Αν εξαιρέσεις την μαγιονέζα -που την έχω καταργήσει και αυτή- όλο ελαιόλαδο, βούτυρο και λίπη από τυριά τρώω.

Αυτές τις μέρες μου έχει κοπεί και η όρεξη. Κακό αυτό, γιατί πρέπει να θυμάμαι να τρώω, αλλά καλό γιατί θα φύγουν πιο γρήγορα τα τελευταία κιλάκια. Χτες η προσωπική μου σεφ -βλέπε μαμάκα- μου έφτιαξε μανιτάρια με 4 μπριζόλες. Ξέρει ότι τρώω πολύ και σου λέει θα τις φάει τις δύο. Τα μανιτάρια τα έφαγα. Τις μπριζόλες... ούτε τη μία δεν κατάφερα. Το βράδυ έφαγα παγωτό-γιαουρτάκι και σήμερα... -500γραμμάρια! Τώρα έχω προμηθευτεί αγγουροντομάτες για να έχω εύκαιρες όταν πεινάω. Το βλέπω εγώ όλη την άλλη εβδομάδα μπριζόλες θα τρώω. :P

Κλείνοντας ξαναρωτάω. Το αυγό με τυρί σαγανάκι είναι δίαιτα; Εγώ γιατί τα τρώω και αδυνατίζω; :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #185

• ximaira
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΙΌΛΑΣ-ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ-ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΙΌΛΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ-ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΛΑ.ΕΓΡΑΨΑ ΔΥΟ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!ΜΑΚΙΑ!!!!!!!

Re: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #187

• Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
Καλημέρα!

Από ότι βλέπω έχεις πλήρη έλεγχο των υδατανθράκων. Οι συνταγές είναι όλες ολόσωστες. Το ότι μένεις πάντα αρκετά κάτω από 20 είναι επίσης καλό. Συνήθως οι περισσότεροι εξαντλούν τους υδατάνθρακες και μετά όλο κάτι τυχαίνει και κάτι τρώνε και παραβαίνουν το όριο.

Έχω πάρει μια παγωτομηχανούλα. Βάζω μέσα γιαουρτάκι με ζαχαρίνη και το κάνω παγωτό. Έχω ακούσει για συνταγές με γάλα και αυγό, αλλά φοβάμαι να το δοκιμάσω. Έχεις καμιά ιδέα;
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication