Η ζάχαρη είναι ναρκωτικό. Αν δεν φας για καιρό ζάχαρη και κάποια στιγμή φας κάτι πού έχει, θα καταλάβεις πως δεν σου κάνει την ίδια αίσθηση όπως πριν. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις ότι τρως ζάχαρη. Βλέπω καμιά φορά στα πρωϊνάδικα που δίνουν συνταγές. Σήμερα πέτυχα ένα που έδινε μια συνταγή με 4 κούπες ζάχαρη! Έλεος! Δεν είναι μόνο οι υδατάνθρακες. Είναι και οι θερμίδες και το κακό που κάνει στα δόντια. Τόσο δύσκολο είναι να την αντικαταστήσουμε με κάτι λιγότερο βλαβερό;
Καλά για τα κέντρα δεν σου λέω. Το πώς δεν έχει ακούσει βρισίδι αυτή από τα bodyline που με παίρνει κάθε τρεις και λίγο, ακόμη το ψάχνω. Έχω περάσει και από εκεί. Κάθε τρεις και λίγο να υπογράψω ένα νέο πρόγραμμα. Κοντά στα 1 εκατομμύρια χάλασα. Τώρα με παίρνουν γιατί έχω αφήσει το πρόγραμμα ατελείωτο. Να πάω να το συνεχίσω λέει. Μα έχω αδυνατίσει τους απαντώ. Δεν πειράζει να έρθετε λένε. Τόσο γύφτοι είναι. Εϊπα να το μεταφέρω σε κάποιον άλλο, ή να το μετατρέψω σε κάτι άλλο, αλλά δεν γίνεται λέει. Το ανέκδοτο δεν στο είπα όμως. Δεν είχαν ρωτήσει καν αν έχω φωτοευαισθησία. Μια θεραπεία που έκανα, δεν έπρεπε να την κάνω γιατί περιείχε ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν έπαθα τίποτα βέβαια, αλλά σκέψου να δεις. Θέλω κάποια στιγμή να πάω. Αλλά θα πρέπει να είμαι σε φάση ηρεμίας γιατί θα μου τα σπάσουν τα νεύρα.
Η υγεία σου θα βελτιωθεί γενικά. Είναι πολύ πιο υγιεινός τρόπος διατροφής. Κυρίως λόγω των πρωτεϊνών και των φυτικών ινών. Αν το σκεφτείς τρως πιο υγιεινά από ποτέ. Ψητά και σαλάτες! Τα δε λίπη... Αν εξαιρέσεις την μαγιονέζα -που την έχω καταργήσει και αυτή- όλο ελαιόλαδο, βούτυρο και λίπη από τυριά τρώω.
Αυτές τις μέρες μου έχει κοπεί και η όρεξη. Κακό αυτό, γιατί πρέπει να θυμάμαι να τρώω, αλλά καλό γιατί θα φύγουν πιο γρήγορα τα τελευταία κιλάκια. Χτες η προσωπική μου σεφ -βλέπε μαμάκα- μου έφτιαξε μανιτάρια με 4 μπριζόλες. Ξέρει ότι τρώω πολύ και σου λέει θα τις φάει τις δύο. Τα μανιτάρια τα έφαγα. Τις μπριζόλες... ούτε τη μία δεν κατάφερα. Το βράδυ έφαγα παγωτό-γιαουρτάκι και σήμερα... -500γραμμάρια! Τώρα έχω προμηθευτεί αγγουροντομάτες για να έχω εύκαιρες όταν πεινάω. Το βλέπω εγώ όλη την άλλη εβδομάδα μπριζόλες θα τρώω.
Κλείνοντας ξαναρωτάω. Το αυγό με τυρί σαγανάκι είναι δίαιτα; Εγώ γιατί τα τρώω και αδυνατίζω; :wink: