Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: καλησπερααααααααα

καλησπερααααααααα 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1697

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερααααααααα :!: :!: :!: σε ολους .ξερω ξερω χαθηκα αλλα ειχα καποιο προβληματακι και αναγκαστικα........δεν εχω διαβασει τιποτα ακομη απο αυριο..
πωσ τα πατε :?: :?: ελπιζω να χασατε κιλακια .εγω παντως εμεινα στασιμη[χαλια :oops: :oops: ]
.....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλησπερααααααααα 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1698

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα! τωρα μου κανες την καρδια περιβολι!!! ηξερα για την coca colla αλλα επινα μονο zero θεωρωντας την οτι ειναι καλυτερη κ ακομα θεωρω οτι ειναι καπως καλυτερη απο τις υπολοιπες!

Re: καλησπερααααααααα 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1700

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μαρία προσωπικά δεν πίνω καθόλου coca cola κανενός είδους, κλασσική, λαιτ ή ζίρο και ούτε είμαι φιλικά διακείμενος απέναντί της. Επίσης είμαι από άποψη αντίθετος προς όλα τα αναψυκτικά. Τα θεωρώ εντελώς άχρηστες και ανούσιες θερμίδες, σκέτα ζαχαρόνερα που δεν ξεδιψούν καθόλου. Πως λέμε junk food, αυτά είναι junk drink.

Ωστόσο, δεν μου αρέσει να διαδίδω πράγματα τα οποία δεν είναι επιβεβαιωμένα από κάπου (μια τρίτη πηγή) ή διασταυρωμένα 2 και 3 φορές, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να μην αισθάνομαι ότι παίζω το παιχνίδι κάποιου. Δεν σε κατηγορώ για οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, απλώς χρησιμοποιώ τη δημοσίευσή σου σαν αφορμή να γράψω αυτά τα πράγματα γιατί πολλοί την πατάνε και ενδεχομένως και εγώ κάποιες φορές. Ούτε και έχω καμμιά ευαισθησία σε εταιρείες τύπου κοκα κόλα, εξάλλου σιγά και κατάλαβε κάτι η κόκα κολα από τέτοια ημειλ.
Όμως επειδή το ιντερνετ είναι από τη μάνα του χαώδες αν διαδίδουμε και διακινούμε τέτοιου είδους ημειλ συμβάλλουμε και εμείς στο να το κάνουμε ακόμα πιο χαώδες.

1) Φιλτράρισμα λοιπόν σε ότι μας έρχεται στο ημειλ μας.
2) Αν δεν αναγράφει το μειλ καμμιά πηγή-παραπομπή των όσων ισχυρίζεται είναι κατά 99%, ιντερνετικό σκουπίδι, παραμύθι, κακόγουστη φάρσα, urban legend, internet hoax (google this) με ενδεχόμενη σκοπιμότητα (μπορεί ο καθένας να φανταστεί ανάλογα με το περιεχόμενο του ημεϊλ) .
3) Ακόμα και αν αναγράφει κάποιες πηγές θα πρέπει να αποκτήσουμε σιγά σιγά ανακλαστικό μιας "υγειούς" καχυποψίας και να τσεκάρουμε δειγματοληπτικά κάποιες από τις πηγές (εξάλλου με το google μπορεί να γίνει τόσο γρήγορα).

Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί υπάρχουν πολλά είδη σκουπιδιών στο internet: πχ. ημέϊλ που γράφουνε ότι πρέπει να το στείλεις σε άλλους δέκα αλλιώς θα έχεις κακή τύχη, θα σου καεί το DVD, ένας άλλος δεν το έστειλε και του έπεσαν τα μαλλιά, κλπ. μέχρι ημέϊλ που διαδίδουν ότι ο Bill Gates μοιράζει την περιουσία του ή ημέϊλ που μιλάνε για την οικονομική σύμπτωμα και λένε ότι όλα αυτά τα λεφτά που δώσανε τα κράτη για να στηρίξουνε τις τράπεζες αν τα δίνανε απαυθείας στον καθένα μας θα αναλογούσε στο κάθε άτομο δεν ξέρω γω ποσα εκατομμύρια ευρώ, και τέλος πάντων ότι μπορεί να φανταστεί κανέις μπορεί να είναι σκουπίδι.
Υπάρχουν site που συγκεντρώνουν όλες αυτές τις μαμακίες και μπορείς εκεί να τσεκάρεις αν κάτι είναι μπούρδα ή όχι. Ή μπορεί κάποιος να υποβάλλει στο site μία νέα φήμη καθώς και την τεκμηρίωσή του που αποδεικνύει ότι είναι μπούρδα για να προστεθεί στη λίστα με τις μπούρδες.

Re: καλησπερααααααααα 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1701

• Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
οκ :!: yiannis εχεις δικιο .Απλα σωκαριστικα με αυτα που διαβασα και σκεφτηκα οτι και το ενα τις εκατο να ειναι αληθεια απο ολα αυτα παλι πρεπει να προσεχουμε.thanks anyway :P

Re: καλησπερααααααααα 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1716

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Ο yannis έχει κατα τη γνώμη μου απόλυτο δίκαιο είτε αυτά που γράφει το ποστ για την κοκα κόλα είναι αλήθεια είτε ψέματα.Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ψέματα και ότι καμια σοβαρή έρευνα δεν έγινε που να αποδεικνύει όλα αυτά.Μου έκανε εντύπωση το είδος των ημειλ που αναφέρθηκε και γέλασα γιατί εγώ που είμαι προφανώς μεγαλύτερή σας θυμάμαι από παιδάκι το είδος αυτό σε αλληλογραφία.Ερχόταν δηλαδή ενα γράμμα με το ταχυδρομείο που σου έγραφε να το αντιγράψεις 10 φορές και να το στείλεις σε 10φίλους και αν το σκίσεις θα πάθεις μεγάλο κακό κτλ η... τάδε που το έσκισε της κάηκε το βίντεο της πέθανε ογάτος κτλ.Παιδιά γέλασα πολύ με τη διαπίστωση του πόσο λίγο αλλάζει ο κόσμος.Παρατηρείστε και μόνοι σας.Ανόητοι φόβοι προκαταλήψεις προσπάθεια χειραγώγησης με τους ίδιους ακριβώς τρόπους και το μόνο που αλλάζει είναι το μέσο επικοινωνίας.Αντί της χειρόγραφης επιστολής το ημειλ.Κατα τα άλλα μηδέν διαφορά.Ας ανοίξει επιτέλους το μυαλό μας και να είμαστε πιό κριτικοί και σκεπτικιστές αλλά και δεκτικοί και έτοιμοι για αλλαγές όταν διαπιστώνουμε ότι κάναμε λάθος.

Re: καλησπερααααααααα 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1719

• Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατα τα άλλα μηδέν διαφορά.Ας ανοίξει επιτέλους το μυαλό μας και να είμαστε πιό κριτικοί και σκεπτικιστές αλλά και δεκτικοί και έτοιμοι για αλλαγές όταν διαπιστώνουμε ότι κάναμε λάθος.

τι εννοεις :?:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication